Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
48 Bouwkundig Advies Architect1

Bouwvergunning - Vlissingen

Bouwvergunning - Vlissingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bouwvergunning in Vlissingen?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Koudekerke, Oost-Souburg, Ritthem, Westkapelle, Zoutelande of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor bouwvergunning in Vlissingen aanvragen

Recente aanvragen uit regio Vlissingen

woensdag 22 juli 2020

Tekening en berekening voor verbouwing maken

Ik wil een bouwtekening laten maken voor het splitsen en verbouwen van een groot pand tot een bedrijfsruimte en drie appartementen. Bovendien kan ik hulp gebruiken bij de aanvraag van de benodigde vergunningen. De totale oppervlakte van dit pand is 600 m2. Het woongedeelte is 200 m2, de rest is bedrijfsruimte.


Bouwtekening en ontwerp Vlissingen
woensdag 17 februari 2016

Tekenwerk voor dakkapel verzorgen

Graag ontvang ik een offerte voor het tekenwerk van een dakkapel. Wat kost het om alleen de bouwtekening te maken?


Bouwtekening en ontwerp Westkapelle
dinsdag 08 juli 2014

Tekening en berekening voor verbouwing maken

Graag wil ik een offerte voor een tekening en berekening om in een appartement de indeling te veranderen. We willen een dragende muur of muren verwijderen zodat de hal en keuken kleiner worden en de slaapkamer groter. Daarnaast wil ik het aparte toilet en de doucheruimte samenvoegen.


Bouwtekening en ontwerp Vlissingen
vrijdag 05 juli 2013

Duinwoning herbouwen

We zoeken een ontwerp voor de herbouw van een woning aan de rand van de duinen. De opgaaf is speciaal omdat de kavel klein is en de woning met inhoud verdubbeld wordt.van 200 m3 naar 435 m3 Er is al een schets gemaakt voor de toestemming waterschap. Deze is nu verleend en moet het ontwerp naar de gemeente. Nu dient er een goed ontwerp te komen. Gevraagd een schetsontwerp wat voldoet aan de eisen van de opdrachtgever, gemeente en waterschap. Waarbij zo creatief mogelijk wordt omgegaan met soms tegenstrijdige eisen van gemeente en waterschap. Het totale vergunningstraject regelen als optie aan te bieden.


Bouwtekening en ontwerp Koudekerke
donderdag 26 april 2012

Uitbreiding en aanpassing recreatiewoning

Bestaande recreatiewoning uitbreiden met 2 slaapkamers en intern verbouwen. De uitbreiding mag tot het maximale aantal m2. Badkamer en toilet verplaatsen en badkamer met douche wastafel en toilet. Een slaapkamer mag met een douche en wastafel. We zoeken een architect voor advies, mogelijkheden, advies, tekeningen en berekeningen. In september willen we met de verbouwing beginnen. *


Bouwtekening en ontwerp Zoutelande

Bouwvergunning in jouw regio

Andere klussen in Vlissingen

Offertes aanvragen