Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Binnenzonwering 1 Nijmegen

Binnenzonwering - Nijmegen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Binnenzonwering in Nijmegen?

Na een koude winter komt de warmte terug, heerlijk. Maar de zon warmt ook behoorlijk je woning op. Weet je maar niet hoe je de warmte uit je huis krijgt? Een oplossing is om deze warmte al tegen te houden voordat het binnenkomt en dat kan met binnenzonwering. 

De zonweringspecialisten via Casius staan voor je klaar om je hier bij te helpen. Zo word je niet alleen geholpen door de zonweringspecialist bij het plaatsen van zonwering binnen, maar ook bij het plaatsen van zonwering buiten. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten van de zonweringspecialist zijn. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Binnenzonwering kosten

De kosten voor zonwering lopen uiteen van €30 - €1.400, afhankelijk van het type zonwering dat je kiest en de afmeting. Daarnaast komen hier nog kosten bij voor het plaatsen van de zonwering van €50 - €150 per zonwering, ook afhankelijk van het type. Bekijk onderstaande kostenoverzichten voor wat de prijs is van het type zonwering dat jij op het oog hebt.

Let wel: de zonweringsspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort zonwering Gemiddelde prijs Breedte
Shutters €300 - €1.400 1 - 3 meter
Jaloezieën €90 - €600 1 - 3 meter
Lamellen €30 - €200 1 - 2 meter
Rolgordijnen €70 - €250 1 - 3 meter
Vouwgordijnen €120 - €350 1 - 4 meter
Plissegordijnen €50 - €300 1 - 2 meter

Wil je graag advies speciaal gericht op jouw situatie en een offerte op maat? Vraag dan een offerte aan.

Waarom kiezen voor zonwering aan de binnenkant?

Met binnenzonwering houd je de binnentemperatuur aangenaam en tegelijkertijd kun je de ramen mooi decoreren. Een ander voordeel van binnenzonwering is dat het kan zorgen voor een betere isolatie van je woning, want ook in de winter houdt het de kou iets tegen. Er zijn verschillende soorten binnenzonwering op de markt. 

Verdere veel voorkomende soorten zijn:

  • Jaloezieën;
  • Rolgordijnen;
  • Plisségordijnen;
  • Lamellen;
  • Vouwgordijnen;
  • Shutters;
  • Zonwering rolgordijn.

Elk type binnenzonwering heeft zo zijn eigen voordelen. Hier lees je meer over de voor- en nadelen van elk soort binnen zonwering.

Offertes binnenzonwering in Nijmegen vergelijken

Recente opdrachten in Nijmegen

dinsdag 24 mei 2022

Zonnescherm plaatsen of vervangen

Wij krijgen 9 juni een tuinkamer( van glas) en willen zonwering( plissé) voor het glazen dak. Afm. ramen 6 vakken 77,23cm, lengte 3 mtr. Wat gaat dat kosten( handmatig of elektrisch) zelf monteren of gemonteerd?? Kleur: antraciet. Zou u ons een offerte kunnen sturen. Evt ook voor een hele zonwering, elektrisch, die onder het dak wordt geplaatst. B.v.d. Type opdracht:: Zonnescherm plaatsen Afmetingen zonwering:: 5,06x3 mtr Aantal zonneschermen:: 1 Bediening: Elektrisch met afstandsbediening Type zonnescherm:: Adviseer mij Verdieping:: Begane grond


Klussen Tolkamer
zondag 22 mei 2022

Zonweringsdoek vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen van mijn zonweringsdoek van mijn serre. Doek is 4,70 bij 2,70


Klussen Katwijk
woensdag 20 april 2022

Kap markies(2,85m breed) plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het laten plaatsen van een kap markies met de breedte 2,85m. Wij willen de markies gewoon handmatig kunnen bedienen. De aanschaf van de markies willen wij laten doen door de vakman. Soort zonwering?: Markiezen Bediening?: Handmatig


Klussen Katwijk
dinsdag 16 juni 2020

Houten Serre met glazen schuifdelen aan bestaand chalet

Wij willen graag een moderne serre/terrasoverkapping/tuinkamer van hout aan ons bestaand chalet op een recreatiepark in Oosterhout. Gewenste afmetingen: 4,00 meter breed x 3,00 meter diep. Hoogte circa 2,30 meter. Er dient gebouwd te worden op een reeds bestaande vlonder om hiermee aan dezelfde hoogte te voldoen als het chalet zelf. (circa 70 cm van de grond). Deze vlonder is van hout en zeer stevig. We willen een glazen dak, waar zonwering onder zal moeten komen. In totaal komen er 3 nieuwe wanden waarvan 1 (3,00 meter lang) een dichte wand moet zijn van kunststof of ander materiaal met een borstwering tot 120 cm hoog met 1 of 2 ramen. De 2 overige wanden (1 van 3,00 meter lang en 1 van 4,00 meter lang) moet bestaan uit volledig glazen schuifdelen. Graag ook advies en prijs voor verticale zonwering, verlichtingsopties e.d.


Veranda- en serrebouw Oosterhout
donderdag 30 april 2020

Zonwering op balkon van flat op 3e etage monteren

Het ophangen van buitenzonwering (knikarmscherm), breedte 4 meter. Elektrische bediening. Balkonbevestiging in flat op de 3e etage. Het scherm zou vanaf de tuin van de benedenburen op de begane grond opgehesen moeten worden. Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave.


Klussen Katwijk
zaterdag 28 maart 2020

Een serre ontwikkelen achter een twee-onder-een-kap-woning

Wij willen een serre aan de achterkant van het huis van 5 bij 2,5 meter. We wensen een schuifpui naar de tuin toe (onderhoudsvrij, antraciet van kleur), een glazen plafond/lichtstraat, een goede fundering en een optie voor zonwering. De achtertuin van de woning is goed bereikbaar.


Verbouwing Nijmegen

Binnenzonwering in regio Nijmegen

Andere klussen in Nijmegen

Offertes aanvragen