Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Parketvloer schuren leggen

Parket - Ede

Parket - Ede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Ede?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Ederveen, Harskamp, Lunteren, Otterlo of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Ede aanvragen

Recente vloerklussen uit Ede

woensdag 07 juli 2021

Vloer egaliseren met put

Graag een vloer egaliseren, deze loopt al naar het midden toe en dat moet zo blijven, met een gootje in het midden in de lengte om schoon te spuiten en water af te voeren. Het gaat om ongeveer 10m bij 5m


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
zaterdag 26 juni 2021

Plavuizen laten leggen plus egaliseren

Wij willen de vloer laten egaliseren, nieuw plavuizen laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van : 12,5x 5 meter.. ( huiskamer, gang, en keuken.)


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
maandag 14 juni 2021

Vloerbedekking plus lijmresten verwijderen

Het betreft twee verdiepingen met drie kamers en keuken plus trap met tapijt en linoleum.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
maandag 07 juni 2021

Vastgelijmde vloerbedekking verwijderen

In een kamer van 4.16 bij 2.13 ligt vastgelijmde vloerbedekking die verwijderd moet worden.Gaarne offere van de kosten.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
dinsdag 06 april 2021

Egaliseren van plavuizen vloer

Egaliseren van 35 vierkante meter vloer over plavuizen heen.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
zaterdag 03 april 2021

Granito vloer 20m2

Wij willen een granito vloer met donkere rand laten leggen in de hal, toilet en keuken. Het gaat om maximaal 20m2. Huidige ondergrond is een laag beton (egalisatie). Aanschaf van de vloer nog even in overleg.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
dinsdag 30 maart 2021

Top cement vloer aan laten brengen 100m2

Wij willen graag weten wat een betonnen vloer (topcement vloer) kost voor onze nieuwe woning. het gaat om circa 100m2. De huidige ondergrond is beton met een top laagje verf. Aanschaf door de vakman.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
donderdag 31 december 2020

Betonvloer schuur

Vloer voor schuur maken. 6.5 x 3.5 meter. + vorstrand (rand buitenom). Huidige ondergrond is zand.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
vrijdag 25 december 2020

Grindvloer storten

Ik wil graag een 40 m2 grindvloer op de beneden verdieping laten storten bestaande in de huiskamer, eetkamer, keuken, gang en trapkast. De keukenvloer word een andere kleur en we willen het graag gesealed hebben. Er ligt nu laminaat maar daaronder ligt al een grindvloer, helaas is hier een barst in ontstaan en ook is hij niet gesealed waardoor hij erg vies is geworden dit ivm aanschaf van een hond.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
maandag 30 november 2020

Laminaat op zolder leggen

Laminaat leggen 36 m2. Met plinten 12 meter.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
dinsdag 24 november 2020

Laminaat leggen

Laminaat op eerste verdieping 15 vierkante meter


Vloer leggen en vloeronderhoud Lunteren
woensdag 18 november 2020

Klik-PVC vloer in visgraad leggen

Op de begane grond en 1e verdieping van ons nieuwe huis (uit 2001) willen we een klik-PVC vloer leggen in visgraad motief. De vloer en ondervloer hebben we al. Op de begane grond komt vloerverwarming te liggen. De PVC-vloer is daarvoor geschikt. De vloer willen we waarschijnlijk gelegd hebben in de laatste week van januari 2021. We zorgen ervoor dat de bestaande vloerbedekking overal is verwijderd. Graag horen we wat de kosten van deze klus zouden zijn en hoeveel tijd het kost om deze klus te klaren. Alvast bedankt! ps. in de bijlage heb ik foto's toegevoegd van hoe de kamers er nu uitzien.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
maandag 16 november 2020

Gietvloer laten storten

Ik ben op zoek naar iemand voor het storten van een gietvloer in een nieuwbouw appartement. Het gaat om 39 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
woensdag 22 april 2020

Vloer egaliseren

Zoldervloer, wordt een masterbederoom gerealiseerd met badkamer en vloerverwarming. Deze willen we graag egaliseren, het gaat om ongeveer 30 m2


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
woensdag 22 april 2020

Betonvloer schuur storten

We willen graag in de bestaande schuur een betonvloer laten storten. Nu ligt er zand en tegels. De maten zijn 3,05 x 2,60. De bewapening en bekisting maak ik zelf, hij wordt ongeveer 15cm diep.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
donderdag 12 maart 2020

Vloerbedekking verwijderen

Het verwijderen van vastgelijmde vloerbedekking inclusief verwijdering van lijmresten. Het gaat om ongeveer 19 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
woensdag 05 februari 2020

Vervangen van laminaat vloer

Ik heb in december een laminaatvloer gelegd en nu is er waterschade. Aangezien ik momenteel door omstandigheden zelfs de vloer niet kan leggen vraag ik een offerte aan om de vloer eruit te halen en dan 12 planken tijdens het erin leggen weer te vervangen. 30 vierkante meter woonkamer.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
zondag 10 november 2019

Lijmresten betonvloer verwijderen en egaliseren

In onze garage (onder het huis) ligt een verlijmde vloerbedekking. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van de verlijmde vloerbedekking inclusief de lijmresten en het egaliseren van de betonvloer zodat er een gladde vloer ontstaat. Garage bestaat uit 2 delen van in totaal ongeveer 50 tot 55 m2


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
donderdag 16 mei 2019

Vloer leggen (klik-kurk)

Ik wil op de zolderkamer een kurk-klik-vloer laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van ca. 26 m2. Er ligt een houten vloer, die niet helemaal egaal is (enkele mm verschil). Dus er moet eerst nog een ondervloer gelegd worden. Verder moeten er (geen plinten maar) horizontale lijsten gelegd worden. De kurkvloer en lijsten worden geleverd. De keuze en aanschaf van een passende ondervloer laat ik aan de vakman over. De klus zou tussen 1 en 3 augustus uitgevoerd moeten worden. Zou u aub de materiaalkosten en werkkosten apart willen specificeren.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
donderdag 09 mei 2019

Laminaat leggen in de woonkamer en in de gang

Graag willen wij een offerte opvragen. Wij moeten in ons huis de woonkamer plus gang opnieuw laten leggen. Het is klik laminaat plus plinten. Het gaat om 50 M2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
woensdag 06 februari 2019

Houten vloer vervangen door beton broodjes vloer

Graag willen wij de houten vloer in de woonkeuken van ons nieuwe huis vervangen door een beton broodjes vloer. het gaat om 29m2. het gaat om een L vormige ruimte. het korte stuk is 2.7 bij 2.9 meter. het lange stuk is 5.9 bij 3.5 meter. de werkzaamheden moeten tussen 19 en16 april plaatsvinden.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
vrijdag 14 september 2018

Plavuizen vloer leggen

Ik zoek een tegelzetter die 40 m2 aan plavuizen in mijn woonkamer kan leggen. De huidige ondergrond is beton. De plavuizen zijn tegels van 60 bij 60 cm.


Vloer leggen en vloeronderhoud Otterlo
zondag 12 augustus 2018

Zandcement dekvloer aanbrengen

Ik heb in mijn drive-in woning uit 1970 in Ede alle cementdekvloeren verwijderd en op de betonnen draagvloer vloerverwarming op noppenplaten geplaatst. Kantstroken (zonder folie) zijn geplaatst. Graag wil ik de zandcement dekvloeren aan laten brengen. Het betreft de 1e en 2e verdieping (niet de begane grond) met ongeveer 45 m2 per verdiepingsvloer. De ruimtes zijn drempelloos en 11,5 x 4,3 meter met trapgaten in het midden van de ruimte. Ik wil graag een vlakke doorlopende vloer op beide verdiepingen om drempelloos een PVC-vloer te plaatsen. De betonnen draagvloeren hebben door de tunnelbouw uit die tijd een doorhang in het midden, waardoor de dekvloer in het midden dikker moet zijn om waterpas / vlak te worden. Het huis ligt in de lengterichting licht onder afschot. (maximaal 2 cm op 11,5 meter).


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
dinsdag 17 juli 2018

Laminaat leggen op de overloop

Bij mij op de overloop van de zolder moet nieuw laminaat gelegd worden, in verband met lekkage. Het gaat om ongeveer 10 m2. Verder moet een nieuwe ondervloer gelegd worden,en gelijksoortig laminaat met plinten en overgangsprofiel gelegd worden. Heb nog geen laminaat uitgezocht, als het mogelijk is zou ik daar graag hulp/advies bij willen hebben. Maar eerst moet ik met een prijs komen voor de verzekering in verband met lekkage.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
maandag 02 april 2018

Anhydrietvloer aanbrengen

Ik heb recent 100 m2 zandcement dekvloer op de eerste en tweede verdieping van mijn woning verwijderd om vloerverwarming te plaatsen. Mijn betonnen draagvloer uit 1970 bleek 20 mm 'uitgezakt' in het midden op een kamer breedte van 430 cm. Ik wil vloerverwarming plaatsen met een eindvloer van PVC zonder, noemenswaardige, isolatie onder de dekvloer. Omdat de PVC-vloer op een waterpas vloer moet liggen gaat mijn voorkeur uit naar een anhydriet dekvloer omdat ik dan minimaal egaline nodig heb om het volledig waterpas te maken. Kan een anhydriet dekvloer op een vloerverwarming met noppenplaten (met 10 mm isolatie of zonder isolatie) worden gegoten waarbij de noppenplaten dus ook dezelfde 'doorhang' hebben als de betonnen draagvloer? Hoe dik moet / mag een anhydrietvloer minimaal en maximaal zijn? Ik zit met de doorhang van 20 mm waardoor mijn dekvloer in het midden altijd 20 mm dikker zal zijn dan bij de muren. Wat is de draagkracht van een anhydriet vloer? Kan deze niet-dragende tussenmuren van cellenbeton van 70 mm breed dragen? Is het mogelijk in een badkamer nog een zandcement dekvloer onder afschot op de anhydriet vloer te plaatsen? Ik heb op het moment geen binnenmuren en kan de badkamer dus niet scheiden van de rest van de verdieping.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
dinsdag 13 maart 2018

Marmoleum in lift leggen

Ik wil in een lift van 110 bij 210 cm ongeveer met marmoleum bekleden.


Vloer leggen en vloeronderhoud Lunteren
zaterdag 24 februari 2018

Laminaat en ondervloer met waterschade vervangen

Door een lekkage in de keuken heb ik waterschade aan mijn laminaat met ondervloer in de keuken en hal. Het gaat hier om ongeveer 12 m2. Ik wil graag alles laten verwijderen en afvoeren en een nieuwe ondervloer, laminaat en plinten laten leggen. Materialen voor de vakman.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
maandag 05 februari 2018

Laminaat in slaapkamer leggen

Het gaat om een slaapkamervloer met veel hoeken. Er staat een waterbed waar omheen mag worden gelegd. Voorts is er een wand-kledingkast. Oppervlakte zonder bed is 4 x 4,8 meter (minus 2 m2). Het bed is 2 bij 2,2 meter. De kast is 0.8 meter diep over 2,8 meter muur. Dus bij elkaar zo,n 11 a 12 m2. Er ligt nu tapijt met ondervloer van vilt. Dit ligt los cq op een lat vastgemaakt. Het bed staat erop dus rond het bed moet de vloerbedekking weggesneden worden. We zouden het zelf kunnen doen maar graag krijgen we dit mee aangeboden door u.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
donderdag 18 januari 2018

Zandcementvloer aanbrengen

Ik wik graag een zand cement vloer laten aanbrengen van 45 vierkante meter en 2 centimeter dik. Het net aangebracht worden over 14 mm vloerverwarming tbv een aan te brengen pvc vloer. Kunt u mij hiervoor een passende offerte voor aanbieden?


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede
dinsdag 19 december 2017

Laminaatvloer, ondervloer en plinten leggen

Het laten leggen van een laminaatvloer met ondervloer en plinten in een nieuwbouwwoning. Er ligt geen momenteel geen vloer en er hoeft dus niks verwijderd te worden. Het oppervlak is ongeveer 60 m2 op de begane grond en eerste verdieping. De vloer moet voldoen aan wat eisen van de huurbaas met betrekking tot geluidsisolatie. Het materiaal is nog niet aangekocht, dus een combinatiedeal (materiaal + laten leggen) is mogelijk.


Vloer leggen en vloeronderhoud Ede

Parket in jouw regio

Offertes aanvragen