Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Parketvloer schuren leggen

Parket - Houten

Parket - Houten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Houten?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Schalkwijk, Werkhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Houten aanvragen

Recente vloerklussen uit Houten

vrijdag 09 juli 2021

45 m² laminaat leggen

Ik wil graag 45 m² laminaat laten leggen. Op dit moment ligt er een betonvloer. Laminaat regel ik zelf.


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
vrijdag 21 mei 2021

Laminaat leggen incl plinten

69 m2 laminaat leggen incl. ondervloer, hoge witte MDF plinten en plakplinten


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
maandag 15 februari 2021

16m2 laminaat neerleggen

Parket laminaat aanleggen + ondervloer. Het gaat om 16m2. Aanschaf van het laminaat kan ik zelf doen. Huidige ondergrond is ook laminaat, even in overleg wie dit weghaalt.


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
dinsdag 19 januari 2021

Egaline laag aanbrengen over anhydrietvloer

Er is een anhydrietvloer gestort en geschuurd, echter is deze waarschijnlijk niet vlak genoeg voor de PVC dekvloer. Vraag is om op korte termijn een egaline laag aan te brengen, zie bijgaande foto voor het dikteverschil. Wat zijn de kosten voor ongeveer 90m2 om dit op (zeer) korte termijn te laten doen. Ook graag de laagdikte/ droogtijd opgeven (indicatie).


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
zondag 17 januari 2021

Bekleding van trap laten verwijderen

Wij willen het tapijt van onze trap laten verwijderen, incl evt lijmresten. Het gaat om 15 traptreden, een “luie trap” met twee kleine bochten erin.


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
woensdag 25 november 2020

Egaliseren vloer

+/_ 75 m2 vloer egaliseren 4 mm, Woonkamer, berging en hal. Er is haast bij ivm kortstondige verhuizing.


Vloer leggen en vloeronderhoud Schalkwijk
donderdag 19 november 2020

Vloer egaliseren

Op de begane grond van onze nieuwe woning laten we de tegelvloer verwijderen en willen we deze laten egaliseren voor het leggen van een PVC vloer. Graag een offerte voor het egaliseren van 58 m2 cementdekvloer.


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
woensdag 21 oktober 2020

Vloer schuren en verven

Wij hebben een gevlinderde beton vloer. Deze heb ik in de lijn olie geboend, maar wordt nu heel door de olie laag. Kunnen we hem opnieuw laten schuren en verven in de juiste kleur? Gaat om ong. 18m2 r


Vloer leggen en vloeronderhoud Werkhoven
woensdag 16 september 2020

Het verwijderen van een tegelvloer en het egaliseren hiervan

Ik zoek een specialist in het verwijderen van een tegelvloer en het egaliseren hiervan. Het betreft 75 m2 met een betonnen ondergrond. De woning is uit 2000. Na het egaliseren komt er klik PVC op de vloer te liggen. Het is allemaal gelijkvloers. Eventueel kan ik de tegelvloer zelf verwijderen.


Vloer leggen en vloeronderhoud Schalkwijk
dinsdag 01 september 2020

Schuren en oliën van houtenvloer

Betreft vloer in woonkamer met openkeuken en kleine hal 55 vierkanten meter totaal


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
woensdag 01 juli 2020

Vloer in uitbouw egaliseren

Ik wil graag mijn bestaande uitbouw voorzien van een nieuwe vloer. De oude laminaat vloer ligt net niet helemaal vlak bij het uitbouw gedeelte en willen we laten egaliseren voordat we een nieuwe vloer gaan leggen. De afmetingen zijn: 2,5 bij 5.1 meter.


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
zondag 24 mei 2020

Trapbekleding verwijderen evt bekleden met vinyl of laminaat

Onze trap van 15 treden met twee draaien het huidige tapijt er afhalen en afvoeren. Evt renoveren met laminaat of vinyl.


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
donderdag 21 mei 2020

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer laten aanleggen. Het gaat om een waterschadevloer. De hal en wc zijn bij elkaar 12 m2 & de slaapkamer is 16m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
zaterdag 02 mei 2020

Leggen laminaatvloer en ondervloer op 2 slaapkamers

Het gaat om het leggen van een ondervloer en een laminaatvloer op 2 slaapkamers van elk ca. 13 m2. Op dit moment liggen er vlakke vloerplaten. Het materiaal hebben wij al in huis.


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
maandag 09 maart 2020

Laminaat offerte

Ik zou graag een offerte willen voor het leggen van mijn laminaat inclusief plinten. De volgende acties zouden verwerkt moeten zijn in de offerte. Het gaat om 40 m2. Geeft u ons vooraf een gespecificeerde offerte door? In de offerte hoort de volgende informatie te staan: • Welke werkzaamheden zijn nodig voor de reparatie? • Hoeveel uur werk is er nodig per onderdeel? • Wat is het uurtarief? Bijvoorbeeld: 1 uur a € 35,- afplakken keuken, 5 uur a € 35,- stucwerk plafond keuken • Welke materialen heeft het herstelbedrijf nodig voor de reparatie? • Wat kosten deze materialen? Bijvoorbeeld: 2 palen van zacht hout € 10,- per stuk,-, schroeven en bevestigingsplaatjes € 10,- • Wat zijn de afmetingen van beschadigde muren, plafonds of vloeren? Bijvoorbeeld: 1 muur keuken 3 x 2.5m • Wat is het btw-percentage?


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
dinsdag 25 februari 2020

Laminaat vloeren leggen op zolder en eerste verdieping

Ik wil graag een offerte voor het leggen van een laminaat vloer inclusief btw. Het gaat om een zolder en eerste verdieping totaal ongeveer 125 m2. Het laminaat en ondervloer hebben wij al en de hoge plinten zijn ook al tegen de muur. De vloer moet er onder gelegd worden. Daar is ruimte voor want het oude laminaat wordt weggehaald.


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
zondag 16 februari 2020

Gehele vloer vernieuwen

Nu een marmeren vloer, graag info over grindvloer. Granietvloer heeft mijn voorkeur. Ben zelf erg handig, maar zou graag advies willen hebben van een vakman. Graag zou ik willen dat de vakman langs komt om de situatie te beoordelen. Het gaat om ongeveer 40 m2 woonkamer en hal.


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
vrijdag 27 december 2019

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Voor ons nieuwe huis willen wij graag een broodjesvloer met vloerverwarming aanleggen. De oppervlakte is 38 m2 waarvan we 26 m2 willen isoleren. En gedeelte van de woonkamer is een uitbouw, deze is al geïsoleerd. De oude houten vloer moet ook verwijdert worden. Vanaf 1 april is de woning van ons. Graag ontvangen wij een offerte


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
donderdag 06 juni 2019

Laminaat leggen

Op zolder dient er een ondervloer, laminaat en hoge plinten gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 35 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
dinsdag 12 februari 2019

Convectorput dichten en isoleren

Ik wil een convectorput met afmetingen 177x35 cm en ongeveer 55 cm diep laten dichten. Convector en leidingen zijn reeds verwijderd. Vloer dient geïsoleerd te worden en laatste 5 cm dient te worden afgewerkt met een (zand)cementdekvloer zodat de vloerverwarming kan worden ingefreest. Uitvoerdatum bij voorkeur in week 10.


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
donderdag 16 augustus 2018

Parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen

Wij willen graag onze bestaande houten vloer en tegelvloer in de keuken vervangen door PVC met vloerverwarming als hoofd verwarming. Misschien in de toekomst een warmte-terugwin-installatie. Voor het opvullen, egaliseren en leggen hebben we al iemand, maar er moet nog meer gebeuren, onder andere de verwarming zelf (infrezen). We hebben er nog wel een aantal vragen over: - onze bestaande vloer moet verwijderd worden, kan u dat ook verzorgen? Dat is ongeveer 35 m2 houten vloer. Deze is genageld (en mogelijk verlijmd) op een ondervloer van 'broodjes' deze zijn gelijmd op de cementen de vloer. En ongeveer 30 m2 tegels (keuken + gang). Deze tegels zijn gelijmd op een ondervloer om ze op dezelfde hoogte te brengen als de houten vloer. De ondervloer bestaat uit grote platen. - we hebben een convectorput, die moet dan ook dicht gemaakt worden, kunt u dat ook doen? - er lopen nu pvc leidingen door de dekvloer, kunnen die blijven zitten bij het infrezen? - we twijfelen nog of er ook vloerverwarming in het toilet nodig is, zou dat te warm worden? - Onze vloerenlegger wil zelf de verwarming sleuven dicht maken zodat er geen discussie is of de vloer vlak genoeg is om te egaliseren. We willen het graag dit najaar gedaan hebben. Wat kunt u voor ons hierin betekenen en wat gaat dat kosten?


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
maandag 13 augustus 2018

Staand toilet ombouwen naar hangend toilet

Ik wil een staand toilet ombouwen naar een zwevend toilet, inclusief plaatsen van het inbouwreservoir en bouwen van de ombouw. Er is dus leidingwerk nodig.


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
zaterdag 17 februari 2018

Grindvloer reinigen en repareren

Ik wil graag een indicatie voor de kosten van het grondig reinigen van onze grindvloer van ongeveer 90 vierkante meter in een kamer met een open keuken en een hal. Daarnaast gaat het tevens om een reparatie van de vloer. Er zitten namelijk putjes in de vloer, Er is los grind aanwezig.


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
maandag 11 december 2017

Zandcement dekvloer egaliseren

Binnenkort moet onze gelijmde houten vloer eruit. Daarna moet de vloer geëgaliseerd worden daar er een gietvloer geplaatst gaat worden. De oppervlakte is ongeveer 56 m2. Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude vloer en het egaliseren?


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
woensdag 06 december 2017

Egaliseren van plavuizen

Graag zouden wij vinyl leggen op onze vloer, maar dit moet ge egaliseerd worden


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
zaterdag 02 december 2017

Laminaat Decomode leggen

Er moet 29,6 m2 laminaat gelegd worden in 2 kamers en de gang. Dit komt neer op 33 m2 laminaat. Mijn keuze is de decomode pure barie. Daar heb ik dan 17 pakken van nodig. Ik wil een ondervloer erbij. En het laten leggen en bezorgen. Hoeveel kost dit?


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
dinsdag 28 november 2017

Laminaat leggen

37 vierkante meter laminaat laten leggen


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
zondag 29 oktober 2017

Coating aanbrengen op epoxyvloer

Wij hebben een epoxy grindvloer, maar onze kinderen kruipen erover en hun broeken gaan daardoor stuk. We denken dat zo'n coating kan helpen en zijn benieuwd wat dat kost. Het gaat om de benedenverdieping, de woonkamer en hal van in totaal circa 38 m².We ontvangen graag uw advies en een prijsopgave en willen weten of een coating erg glimt.


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
woensdag 25 oktober 2017

Vloer egaliseren na infrezen vloerverwarming

Op 20-12 worden er leidingen voor vloerverwarming gefreesd in onze woonkamervloer en deze vloer moet op 21-12 geëgaliseerd worden zodat de sleuven dicht zijn en de vloer gereed is om PVC/Laminaat te leggen. Het gaat om circa 45 m2. Graag een offerte voor het egaliseren van de vloer.


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten
zaterdag 21 oktober 2017

Gietvloer in badkamer aanbrengen

In de badkamer is nu een tegelvloer. Graag willen wij een gietvloer in de badkamer. Indien mogelijk mag dit over de tegelvoer heen. Het ligbad zal verwijderd zijn en er komt een inloopdouche.


Vloer leggen en vloeronderhoud Houten

Parket in jouw regio

Offertes aanvragen