Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Haarden Gas 1

Gaskachel - Delft

Gaskachel - Delft

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gaskachel in Delft?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in De Lier, Delfgauw, Den Hoorn, Schipluiden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor gaskachel in Delft aanvragen

Recente aanvragen uit Delft

vrijdag 23 april 2021

Elektrische boiler onderhouden

Ik heb een Daalderop 80liter elektrische boiler (9jr oud) en daar zit nogal wat kalkaanslag aan.


CV en verwarming Delft
dinsdag 24 november 2020

cv ketel vervangen

CV ketel vervangen. Op precies dezelfde plaats op zolder


CV en verwarming Delfgauw
dinsdag 24 november 2020

nieuwe cv ketel monteren, oude verwijderen

CV-monteur. Op de plaats van de AGPO HR Econpact 127C het plaatsen van een Remeha Tzerra 28C


CV en verwarming Delfgauw
zaterdag 15 februari 2020

Warmtepomp installeren

Vrijstaande woning van 3 jaar oud waarbij we nu willen overstappen op een warmtepomp. Woning is rond 500 kuub. Zijn met 2 volwassenen en 2 kinderen. Capaciteit van de warmtepomp moet 9 kW zijn. Warmtepomp dient zowel voor tapwater als verwarming. Er is nu een cv installatie, deze kan blijven staan, het liefst wil ik dat deze systemen naast elkaar functioneren. 1 april krijg ik pas de sleutels van woning, vanaf dan kan er gestart worden.


CV en verwarming Den Hoorn
zaterdag 01 februari 2020

Vloerverwarming vervangen en tegelvloer verwijderen

Tegelvloer verwijderen. Bestaande natte vloerverwarming verwijderen (35 m2) en 2 radiatoren. Nieuwe vloerverwarming aanleggen, op de gehele begane grond a 45 m2. We willen hier een PVC vloer overheen gaan leggen.


CV en verwarming Delfgauw
maandag 06 januari 2020

Vloerverwarming aanleggen

Pand is van voor 1900. Het gaat om een kamer op de begane grond. Centrum Delft. De houten vloer was in de achterkamer verrot vanwege vocht problemen. Er is in de kamer een grote CV radiator aanwezig. Onder de houten vloer zit een betonvloer. Afstand was 85 mm. Wij denken na over vloerverwarming (droogbouw) met een opbouwhoogte van 2 cm en of 5 of 6 cm XPS platen als isolatie. Eea is afhankelijk hoe dik een egalisatielaag zou worden. Radiator wordt verwijderd als vloerverwarming geïnstalleerd wordt. Radiator gebruikt nu het Honeywell EvoHome systeem en het zou mooi zijn als dit ook op de verdeler kan worden gebruikt. Omdat de kamer weer per 1-feb opgeleverd moet worden, ben ik best bereid werkzaamheden zelf te doen, zoals leggen van isolatie, folie. Aanleggen van vloerverwarming lijkt me meer iets voor een specialist. Foto's van situatie zijn beschikbaar. Bezoek ter plaatse in onderling overleg


CV en verwarming Delft
donderdag 02 januari 2020

Gaskachel verwijderen

Er is een gaskachel in de woonkamer die weggehaald moet worden. Dus gasleiding afsluiten en netjes verwijderen van de kachel. Ook noodzakelijk: het gat in de geïsoleerde buitenmuur (water- en luchtdicht) netjes afsluiten (dus zonder teloorgang van de muur). Er hoeft geen schouw te worden weggehaald, het is een vrijstaand kacheltje met de schoorsteen direct naar buiten in de muur. Kachel zelf etc. svp wegbrengen naar de schroot.


CV en verwarming Delft
maandag 25 november 2019

Warmtepomp realiseren + de grondboringen

Gevraagd grondwarmtepomp voor goed geïsoleerde woning uit 2003. Ik heb ongeveer 6-8 KW capaciteit nodig, met (ingebouwde) boiler 150-200 liter. Met passieve koeling mogelijkheid. Graag inclusief grondboringen, installatie, aansluiten op bestaande CV-leidingen en tapwater. Dus graag iemand die ook over de grondboringen gaat en dit regelt. Wie heeft hier ervaring mee en wie kan dit voor mij uitvoeren? Tevens afkoppelen van bestaande HR-combiketel. Deze mag afgevoerd worden, maar dit kan ik zelf ook. Kruipluik redelijk toegankelijk, warmtepomp kan in de garage, 1 of 3-fase kan. De kuub inhoud van het huis is ongeveer 450 m3. We wonen met 2 volwassenen. het is een 2 onder 1 kap woning.


CV en verwarming Delfgauw
zaterdag 23 november 2019

Schoorsteen verwijderen van dak en alles dichtmaken en afwerken

We willen de schoorsteen verwijderen maar de werkzaamheden op het dak kunnen we niet zelf uitvoeren. Graag een offerte voor het verwijderen en dichtmaken (afwerken) van het dak.


CV en verwarming Schipluiden
woensdag 02 oktober 2019

Gasketel vervangen

Wij hebben nu een ketel in de keuken. Er moet een nieuwe komen, maar dan in de schuur. De leidingen lopen er al deels. Graag een offerte hiervoor.


CV en verwarming Delft
dinsdag 06 augustus 2019

Het vervangen van een CV-ketel

Ik zoek een CV-ketel die onze bestaande ketel kan vervangen door een Remeha Tzerra Ace ketel. Het gaat om het verwijderen van de oude ketel en het leveren en installeren van de nieuwe ketel. De ketel bevindt zich op de 3e verdieping van een appartement.


CV en verwarming Delft
zondag 21 juli 2019

Zonneboiler, cv combi en zonnepanelen plaatsen

Wij gaan in voorjaar 2020 een opbouw (2de verdieping) laten plaatsen met een plat hellend dak. Meerdere buren hebben dit vanuit de bouw 9 jaar geleden gedaan, dit werd dan incl zonneboiler gebouwd. Wij willen kijken of we ten tijde van het realiseren van de opbouw ook gelijk een zonneboiler met cv combi kunnen laten installeren. Daarnaast zouden we graag enkele normale zonnepanelen willen laten plaatsen tbv elektriciteit. Aangezien we de indeling vd kamers bij de opbouw nog moeten bepalen is het handig te weten welke ruimte we dienen te reserveren voor de zonneboiler en welke aansluitingen nodig zijn. Het dak wordt 5 meter breed en ongeveer 7,5 meter lang. De werkzaamheden aan de opbouw worden ca voorjaar 2020 uitgevoerd dus het is handig dit te combineren.


CV en verwarming Den Hoorn
donderdag 11 juli 2019

Geothermische warmtepomp installeren

Wij overwegen een geothermische warmtepomp. Er is ruimte om verticale leidingen te boren. Een en ander moet worden aangesloten op het bestaande vloerverwarmingssysteem en warmwatervoorziening van badkamer en keuken. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.


CV en verwarming De Lier
vrijdag 05 juli 2019

Warmtepomp installatie 5 woningen

Het gaat over 5 kavels die samen gebouwd worden. Er komt 1 rijtjeshuis per kavel ( 245 m2) en hier wil ik dus warmtepompen voor hebben. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.


CV en verwarming Den Hoorn
maandag 27 mei 2019

Droog hoofdverwarming systeem en vloerverwarming realiseren

Graag hadden wij een quote m.b.t. een droog hoofdverwarming systeem op de begane grond, minimale vloerverhoging (max 6 cm), afwerking ceramic of parket. Er is een kruipruimte van 30 cm beschikbaar voor eventuele isolatie. De huidige vloer bestaat uit samengeperste planken. Vloerverwarming wordt geacht op deze planken te worden geïnstalleerd. Ongeveer 25 m².


CV en verwarming Delft
donderdag 23 mei 2019

Een warmtepomp installeren

Ik zoek een installateur die ons kan informeren over een warmtepomp. De installateur moet de pomp ook kunnen installeren. We zoeken een pomp die er voor kan zorgen dat we geen gas meer nodig hebben. De woning is 700 m3 en moet verwarmd en gekoeld kunnen worden. De woning heeft al lucht- en vloerverwarming.


CV en verwarming Delfgauw
maandag 13 mei 2019

Vloerverwarming vervangen

Ik wil graag de oude vloerverwarming verwijderen en nieuwe aanleggen. Er moet ongeveer 50 m2 aangelegd worden. Graag een offerte.


CV en verwarming Delft
zaterdag 12 januari 2019

Ventilatie reinigen en foutmelding repareren

Foutmelding bij ventilatiesysteem Brink + verhelpen foutmelding e150.


CV en verwarming Delft
woensdag 02 januari 2019

Vloerverwarming leggen

Ik zou graag vloerverwarming laten plaatsen in mijn woning over een oppervlak van 32 m2. Het gaat om een verdieping. Deze moet op een betonnen vloer.


CV en verwarming Delft
woensdag 26 december 2018

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen voor de woning. Het gaat om een water-water warmtepomp en anders een water-grond warmtepomp. Ik wil een volledig elektrisch systeem hebben. Het gaat om een semi bungalow die vrijstaand is van ongeveer 150 m2.


CV en verwarming Delfgauw
zaterdag 24 november 2018

2 Houtkachels aansluiten

Ik zou graag twee houtkachels willen laten aansluiten. Ook moeten er twee hittebestendige platen geplaatst worden.


CV en verwarming Delft
maandag 30 juli 2018

Zonneboiler installeren

Ik zoek een partij die voor onze woning een zonneboiler kan installeren. Het betreft een twee onder één kap woning en de woning is goed bereikbaar. Het gaat om een compleet zonneboilersysteem voor verwarming en tapwater voor een gezin van 4 personen. Schuin dak 45 gr. op het zuiden. Boilervat >250 L. Bouwjaar huis 2010. Gasverbruik 1400 M3 PV-panelen reeds aanwezig.


CV en verwarming Den Hoorn
maandag 11 juni 2018

Montage en installatie airconditioning

Ik wil een split unit airconditioner laten monteren en installeren op de bovenverdieping.


CV en verwarming Delfgauw
zaterdag 26 mei 2018

Openhaard plaatsen

Wij zoeken een open haard met 3 zijden open van ongeveer 80 x 80 x 80 cm, het gaat dan om de rookkap, stookrooster, aslade en achterwand. De hele bouw ligt open dus er moet nog een rookgasafvoerkanaal en hittebestendige vloer gelegd worden.


CV en verwarming Delft
woensdag 16 mei 2018

Warmtepomp installeren

Het betreft een loods met schowroom (2 verdiepingen, elk 75 m2) waarvoor wij een warmtepomp willen aansluiten. De bedoeling is dat de loods op temperatuur blijft wanneer wij er niet zijn. Graag advies betreft het type warmtepomp inclusief aansluiting.


CV en verwarming Delfgauw
zondag 22 april 2018

Gashaard plaatsen in meubel

Gashaard plaatsen in een bestaand hangend meubel met rookafvoer door de zijgevel naar buiten. (hoekwoning)


CV en verwarming Delfgauw
vrijdag 13 april 2018

CV-systeem inclusief radiatoren doorspoelen

CV-systeem reinigen en de leidingen van 18 radiatoren door het hele huis.


CV en verwarming Delft
woensdag 28 maart 2018

Lucht- waterwarmtepomp aanschaf met een vertikaal bodemsysteem

Vrijstaand huis met een oppervlakte beneden van 70 m2 vloerverwarming. De oppervlakte boven is 50 m2, voorzien van radiator verwarming. Spouwmuur inclusief 95 mm isolatie in voorzetmuur aan binnen zijde. Opstelling het liefst in de schuur. Graag een prijsopgave voor een lucht- watersysteem (verticaal bodemsysteem) systeem. Ergens in huis wordt gas gebruikt.


CV en verwarming Den Hoorn
maandag 26 februari 2018

Haard plaatsen

Ik wil graag een houtkachel plaatsen en wij hebben alle materialen al in huis. Het rookgasafvoerkanaal hoeft als het goed is niet bijgesteld te worden.


CV en verwarming Den Hoorn
dinsdag 06 februari 2018

Nieuwe CV-ketel laten installeren

Graag zou ik mijn oude CV ketel, AGPO Econpact 127c, laten vervangen door een nieuwe CW5 ketel. Kunt u hier voor de mogelijkheden aangeven wat voor min woning het verstandigste is?


CV en verwarming Delfgauw

Gaskachel in jouw regio

Andere klussen in Delft

Offertes aanvragen