Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kozijn Hout Hoogeveen

Voordeur tochtvrij maken + glas vervangen door HR++ - Kozijnen - Hoogeveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Voordeur tochtvrij maken + glas vervangen door HR++

Ik heb een houten voordeur. Ik wil deze tochtvrij laten maken en het glas vervangen door HR++.


Timmerman Nieuw Balinge

Offertes kozijnen in Hoogeveen vergelijken

Recente opdrachten in Hoogeveen

donderdag 24 maart 2022

Binnendeuren met kozijnen vervangen (3 stuks)

Voor onze slaapkamers willen we graag nieuwe binnendeuren en kozijnen hebben om het geluidsdichter te maken. Het gaat in totaal om 3 stuks.


Kozijnen, deuren en dakramen Hoogeveen
maandag 03 januari 2022

Raamkozijn van de schuifpui vervangen

Huidige alluminium schuifpui, maat buitenmuur plusminus (br x h) 2800 x 2220 mm vervangen door houten kozijn verdeeld in 3 gelijke verticale vlakken, voorzien van HR+++


Kozijnen, deuren en dakramen Diever
maandag 03 mei 2021

5 binnendeuren plaatsen

Het gaat om 5 binnendeuren die geplaatst dienen te worden, deuren en benodigdheden zijn aanwezig. De kozijnen zijn reeds aanwezig.


Kozijnen, deuren en dakramen Hoogeveen
dinsdag 09 februari 2021

Kantelraam vervangen inclusief kozijn

Er moet een nieuw raam kantelraam in het dak. De kozijnen moeten ook vervangen worden. Kozijnen van kunststof. Het raam is dubbelglas. Afmetingen weet ik niet precies.


Kozijnen, deuren en dakramen Hoogeveen
dinsdag 21 juli 2020

Vervangen buitendeur/ raamkozijn bijkeuken

Ik wil het buitenkozijn van bijkeuken laten vervangen. Mogelijk verzekeringswerk. Afm. Circa 2250 x 1500. Definitieve maten zullen moeten worden opgemeten.


Kozijnen, deuren en dakramen Hoogeveen
woensdag 25 maart 2020

Vervangen kozijnen

Ik woon in een oud jaren 30 boerderij welke nagenoeg niet geïsoleerd is en op veel plekken hebben we nog enkel glas. In de badkamer hebben we vloerverwarming gekregen en deze is verbouwd en hierbij is isolatie gebruikt en er zitten nog oude kozijnen in. Graag zou ik deze laten vervangen voor dubbel glas om zo minder warmte verlies te hebben. Mogelijk wanneer de prijs meevalt wil ik meer kozijnen laten vervangen. Het gaat om 4 ramen van 60x60 cm. Waarvan er 1 open moet kunnen en de andere vast.


Kozijnen, deuren en dakramen Drijber
maandag 10 februari 2020

Nieuw kozijn in schuur en nieuwe deur

Stormschade herstel. ** Aan de foto's te zien gaat het alleen om een nieuwe stapeldorpeldeur. Kozijn lijkt nog in goede staat.


Kozijnen, deuren en dakramen Drijber
woensdag 01 mei 2019

4 ramen en kozijnen vervangen

Ik wil beneden 3 grote ramen vervangen en een klein wc raampje. Eerste raam is 2.40 breed en 1.70 meter hoog. Het tweede raam is 1.95 breed x 1.40 meter hoog. Het derde raam is 2.95 breed x 1.45 meter hoog. Bij deze wil ik graag houten kozijnen en Hr++ glas. Het wc raampje is 40 breed x 55 hoog, hier is dubbel glas voldoende en moet open kunnen. Ik hoop dat u zo voldoende info heeft voor een offerte.


Kozijnen, deuren en dakramen Balkbrug
zondag 07 april 2019

Kozijn vervangen door schuifpui met hor

Eerst willen we een groot kozijn vervangen. Dit kozijn bevat een deur en twee ramen. Hiervoor in de plaats willen we een kunststof schuifpui met hor. Volgend jaar willen we overige kozijnen ook gaan vervangen dus wanneer er goed werk/kwaliteit/prijs wordt geleverd vloeit mogelijk meer werk uit voort.


Kozijnen, deuren en dakramen Lutten
maandag 21 januari 2019

Raam in gevel plaatsen

Ik wil graag in de zijgevel een raam laten plaatsen. Dit moet ongeveer 1,5 x 2 meter worden naar verwachten. Graag ontvang ik hier dan ook een stukje advies over. Complete prijs inclusief raam, kozijn, en arbeid.


Kozijnen, deuren en dakramen Noordscheschut
dinsdag 05 juni 2018

Achterdeur en kozijn monteren

Ik ben op zoek naar een bedrijf voor het leveren en monteren van een deur en kozijn, standaard maat. Functie extra ingang naar garage. Het is de bedoeling dat de bestaande ruit wordt vervangen voor de deur. Kunt u mij geheel vrijblijvend een offerte toesturen?


Kozijnen, deuren en dakramen Hoogeveen
donderdag 05 april 2018

Stompe binnendeur plaatsen

Nieuwe binnendeur moet geplaatst worden in onlangs gebouwde tussenwand op zolder. Het kozijn is ook nieuw en heeft nog geen scharnieren. De afmeting van de deur bedraagt ongeveer 231 x 93 cm, waarschijnlijk moet het kozijn in de hoogte lichtelijk aangepast worden zodat alles past. Apart offreren: - Het aanleveren van de deur - De deur heeft een bovenraampje waar het glas nog van geplaatst moet worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Slagharen
zaterdag 03 maart 2018

Nieuwe voordeur afhangen/monteren

Wij willen onze voordeur vervangen (bestelling met 3-puntsluiting, tochtvaldorpel, aluminium beslag, freeswerk), echter willen wij de montage/het afhangen laten uitvoeren door een vakman (-vrouw). Bovendien willen wij ook weten of het noodzakelijk is om het kozijn te vervangen. Het houtwerk van het kozijn is oud (60 jaar), maar nog wel goed. Graag vernemen wij wat de kosten kunnen zijn van het afmonteren van een nieuwe voordeur. Contact graag via mail.


Kozijnen, deuren en dakramen Hoogeveen
woensdag 08 november 2017

Boarddeuren plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die 2 board deuren kan plaatsen. Sloten erin en pommels in de deur en in het kozijn. Ook de kozijnen netjes afwerken. Ik heb de materialen al besteld.


Kozijnen, deuren en dakramen Hollandscheveld
donderdag 06 oktober 2016

Kozijn repareren

In het kozijn aan voorzijde is ongeveer 15 cm rot, dit betreft de onderste balk. Dit wil ik graag laten repareren, als dit niet mogelijk is graag laten vervangen.


Kozijnen, deuren en dakramen Hoogeveen
Offertes aanvragen