Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Bussum

Buitengevel isoleren - Isolatie - Bussum

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Buitengevel isoleren

Zijgevelisolatie gewenst In welke vorm(en) van isolatie heb je interesse?: Gevelisolatie In wat voor type huis woon je?: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Voor 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatiespecialist Bussum

Gratis offertes voor isolatie in Bussum aanvragen

Recente opdrachten uit Bussum

maandag 22 mei 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Nee, ik ben alleen op zoek naar informatie Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Bussum
maandag 24 april 2023

Buitengevel isoleren

Zijgevelisolatie gewenst In welke vorm(en) van isolatie heb je interesse?: Gevelisolatie In wat voor type huis woon je?: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Voor 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Bussum
vrijdag 03 maart 2023

Plaatsen van isolerend glas in 2 schuifpuien

ik wil isolerend glas (dubbel glas) laten plaatsen in 2 schuifpuien (waarvan 1 van 5,5 mtr en 1 van 2,5 mtr ongeveer) in zwart of wit. Het glas mag niet groenig zijn (dus mijn witte gordijnen mogen buiten niet groenig worden).


Isolatie Naarden
maandag 27 februari 2023

Isolatie van spouwmuren (50 m2)

Ik wil graag de spouwmuren van mijn nieuwe huis laten isoleren. Het gaat om 3 muren met een totale oppervlakte van ongeveer 50 m2.


Isolatie Naarden
maandag 02 januari 2023

Dak isoleren binennzijde

Ik wil mijn dak laten isoleren vanuit de binnenzijde. Betreft een dak van ongeveer 60 m2.


Isolatie Naarden
maandag 03 oktober 2022

Woning verduurzamen

Zoek een vakman voor het verduurzamen van mijn nieuwe woning. Woning is 130 meter, heeft geen spouw wel al dubbelglas.


Isolatie Bussum
donderdag 04 augustus 2022

Vloer/Spouwmuur/Dak isolatie

Spouwmuurisolatie ongeveer 120 m2. Vloerisolatie via kruipruimte dan gaat over zo een 80 m2. Dakisolatie van buiten af onder de pannen. Tussen de 50m2 en 100 m2.


Isolatie Naarden
vrijdag 01 juli 2022

(Vliering) vloer isoleren (~45m2)

De vloer van de vliering (dus tussen plafond 1e verdieping en zoldervloer) isoleren. Ik schat de oppervlakte op 45 vierkante meter. De vliering is niet sta-hoog.


Isolatie Naarden
vrijdag 15 april 2022

Plafond isoleren (~110m2)

Omdat het in de zomer te warm wordt binnen, wil ik graag het plafond van mijn appartement laten isoleren. Het gaat om ongeveer 110m2. Het appartement bevindt zich op de eerste en tevens bovenste verdieping van het gebouw in het centrum van Bussum. Het heeft een plat dak en er zou genoeg ruimte moeten zijn tussen het dak en het huidige plafond. (ik schat zo'n 30 cm)


Isolatie Bussum
maandag 24 januari 2022

Plafond isoleren ivm geluidoverlast (indien mogelijk op korte termijn)

De ruimte tussen plafond en vloer tussen de 1e en 2e verdieping moet tussen de balken worden geïsoleerd tegen geluid obv de opvulmethode. Hierna zal het afgewerkt moeten worden dmv gipsplaten oid. Daar het een verhuurd object betreft zou het fijn zijn als dit op korte termijn gerealiseerd kan worden.


Isolatie Bussum
maandag 13 september 2021

Woonkamer en 2 slaapkamers isoleren (geluidsoverlast)

Het gaat om de binnenmuren om geluidsoverlast van de buren tegen te gaan. Het gaat om de woonkamer en 2 slaapkamers. Waarbij de stopcontacten overgezet moeten worden in de nieuwe wand. En in de woonkamer is een houtkachel aanwezig waar omheen gewerkt moet worden.


Isolatie Naarden
maandag 03 mei 2021

Binnenmuren isoleren tegen geluid

Ik heb sinds kort nieuwe buren en ze maken meer geluid dan de vorige. Het gaat om de woonkamer met een wand van 7 meter lang en 2,60 m hoog, en de slaapkamer van 4 bij meter lang en 2,20 m hoog. Het zijn echt contact geluiden die te horen zijn. Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden?: Geen voorkeur, graag advies van de vakman Wat is het doel van de muurisolatie?: geluid isoleren Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Bussum
maandag 05 april 2021

Binnenmuur of plafond isoleren

Ik woon in een flat (bouwjaar 1960) en heb veel geluids (stemmen) en contact overlast van de bovenburen en wil mijn plafond isoleren Hele flat is 70 m2, ga uit van 35 m2.


Isolatie Bussum
zaterdag 12 december 2020

Thermische isolatie keuken en zolder

Keuken uitbouw plafond en vloer achter knieschotten op zolder moeten geïsoleerd worden. Keuken is zo’n 5 m² en de zolder is zo’n 10 m2. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Minder dan 30 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Thermisch isoleren


Isolatie Naarden
vrijdag 11 december 2020

Plafond isoleren

Wij ervaren tocht door de plafondspotjes in zowel de gang beneden (plm 2m²) als een deel van de woonkamer (6m2, totale oppervlakte woonkamer is 30m²). De plafonds openbreken vind ik een te ingrijpende aangelegenheid dus ik ben benieuwd naar de optie om de plafonds met cellulose isolatie te isoleren. Kan dit door de aanwezige openingen voor de plafondspots aangebracht worden? En wat zijn hiervoor de kosten?


Isolatie Bussum
Offertes aanvragen