Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
176 Badkamer Sanitair Douchecabine

Douchekraan vervangen - Voorburg

Douchekraan vervangen - Voorburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Douchekraan vervangen laten uitvoeren in Voorburg?

Zoek je een professionele installateur om leidingen te leggen of om je sanitair onder handen te nemen? Plaats je opdracht bij Casius en wij brengen je in contact met de beste installateurs uit de buurt.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste installateurs in Voorburg

Recente aanvragen uit Voorburg

maandag 26 juli 2021

Onderhouden ventilatie

Reinigen van ventilatiekanalen in hele woning aangesloten op WTW. Woning is van 2003. Onbekend of de kanalen al eerder zijn schoongemaakt. Er is in de woning gerookt door de vorige eigenaars. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Voorburg
donderdag 06 mei 2021

Zwevend toilet ophangen

Wil graag mijn toilet vervangen voor een zwevende. Breedte toilet ruimte:...95 cm Lengte. Toiletruimte:...225cm Oude toilet verwijderen en afvoeren.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
zondag 14 maart 2021

Nieuwe CV, radiatoren en leidingen onder de vloer verwerken

Wij zoeken een loodgieter die in ons nieuwe huis een nieuwe CV kan installeren. En daarnaast op de eerste verdiepingen de leidingen die nu langs de muur lopen kan verleggen onder de grond en op 1 plek netjes naar zolder laten lopen. En het plaatsen van nieuwe radiatoren (2 stuks).


Installatie- en leidingwerk Voorburg
vrijdag 06 november 2020

Lekkage in de keuken verhelpen

We hebben een lekkage in onze vloer in de hoek in de keuken. We denken dat het door de vaatwasser komt. Hierdoor hebben de buren ook een lekkage. We willen dit graag op laten lossen.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
vrijdag 30 oktober 2020

Zinken dakgoot repareren of vervangen.

Ik heb 2 lekkages in de dakgoot op de 2 de etage op een hoekwoning. Graag advies voor reparatie of vervanging . De goot is ongeveer 20 meter lang.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
maandag 11 mei 2020

Rookgasafvoer lekkage oplossen

Parterre woning met HR ketel Remeha Advanta geplaatst in keuken. Onderhoud ketel middels jaarlijks onderhouds contract is in perfecte staat. Rookgas afvoer vanaf ketel op ruim 2 meter naar ontluchtingskanaal naar het dak op de tweede etage. De afvoer bevind zich in de keuken achter gipsplaat constructie welke ik zelf kan verwijderen. Zie afbeeldingen.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
vrijdag 13 maart 2020

Gasleiding afdoppen in meterkast

Het netjes afsluiten en afdoppen van de inkomende gasleiding in de meterkast. Dit ivm het niet meer gebruik van gas.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
dinsdag 18 februari 2020

Loden leiding naar keukenkraan vervangen

Ik heb een jaren '30 patterre woning met nog een naar ik schat 14 meter loden leiding naar de keukenkraan. Deze wil ik graag laten vervangen en mogelijk hoeft hiervoor geen vloer open gebroken te worden. Betreft gang - keuken situatie met luik. Ik laat mij graag adviseren over het best te gebruiken materiaal voor de leiding. Graag prijsverschil tussen ieder materiaal benoemen.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
maandag 03 februari 2020

Douche vervangen

We hebben een nieuwe opbouwdouche nodig. Voorkeur gaat uit naar regendouche met handdouche . Afvoeren oud materiaal is niet nodig. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Douche / bad plaatsen Afvoeren niet nodig


Installatie- en leidingwerk Voorburg
dinsdag 12 november 2019

CV thermostaat verplaatsen

De thermostaat hangt nu in de gang en die willen we graag naar de keuken verplaatsen. Ik weet niet waar het stroomnetwerk van de cv ketel precies ligt (behalve dan bij de huidige plek van de thermostaat) dus mogelijk moet er een kabel worden doorgetrokken.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
donderdag 07 november 2019

Van moederhaard naar CV ketel

Ik heb in huis geen plek voor een CV ketel, Wellicht wel in het dak van mijn appartement. Kunnen jullie mij advies geven? Op dit moment heb ik een geiser en een moederhaard, deze wil ik weg laten halen hier in plaats een CV. Op het dak van mijn appartement is een lege ruimte, hier kan als het goed is de nieuwe cv komen, er zullen natuurlijk wel leidingen verlegd moeten worden.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
dinsdag 09 april 2019

CV ketel verplaatsen

De ketel dient 10cm verplaatst te worden, omdat er een kast omheen gebouwd gaat worden. Daarnaast dient er 2 meter vanaf de ketel een radiator geplaatst te worden.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
donderdag 04 april 2019

Bedieningspaneel van een toilet vervangen

Ik wil graag het bedieningspaneel van de wc (grohe) laten vervangen. Het veert niet meer terug. Kunt u een prijs hiervoor geven? (inclusief materiaal)


Installatie- en leidingwerk Voorburg
vrijdag 31 augustus 2018

Diverse kranen laten monteren

Ik zoek een installateur die vier kranen in mijn woning kan monteren. Het betreft een douchekraan, een wastafelkraan, een keukenkraan en een kraan voor een fonteintje in het toilet.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
woensdag 15 augustus 2018

Loden leidingen vervangen

Wij gaan verhuizen op 1 oktober naar een jaren 30 dubbele bovenwoning in Voorburg. Dit huis heeft op de begane grond ter plaatse van de watermeter nog loden leidingen zitten. Deze willen wij graag laten vervangen. Kunt u ons laten weten wat de kosten hiervoor zullen bedragen?


Installatie- en leidingwerk Voorburg
vrijdag 27 juli 2018

Geiser vervangen door een elektrische boiler

Ik wil graag mijn keukengeiser door een elektrische boiler vervangen. In de offerte graag meenemen wat het zou kosten indien enkel de montage wordt gedaan en ook als de vakman de boiler regelt en de montage doet.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
woensdag 18 april 2018

Twee kranen vervangen in badkamer

Voor 2 wastafels in de badkamer willen we de kraan en sifon laten vervangen.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
vrijdag 13 april 2018

WC fonteintje aanleggen

Er moet een fonteintje worden aangelegd in ons toilet in ons appartement. Fonteintje en kraan zijn in mijn bezit. WC ligt naast de badkamer. Daar is een afgedopte afvoer en is de koudwaterleiding waar de waterleiding voor het fonteintje kan worden aangesloten. Er moet een gat worden geboord door de tegels, voor afvoer en wateraanvoer.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
maandag 09 april 2018

Wastafel leveren en plaatsen

I want to buy a BASIC WASTAFEL WIT 60 x 44 cm and also to ask for the installation service.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
dinsdag 30 januari 2018

Storkair WHR 950 voedingen vervangen

Storkair WHR 950 voedingen vervangen. Beide voedingen zijn defect geven foutmelding E 1


Installatie- en leidingwerk Voorburg
zondag 07 januari 2018

WC repareren

Het zwevende toilet op de begane grond spoelt slecht door en suist lang na spoelen. De knop doet ook raar. Graag wil ik dat de vakman het toilet controleert en repareert.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
vrijdag 08 september 2017

WC-pot verwijderen en nieuwe WC installeren

We willen de WC in de badkamer op de eerste verdieping vervangen. De WC spoelt niet goed door en is groot en onhandig. We willen er een kleine WC voor in de plaats zetten. Materialen hebben we nog niet in ons bezit, die kopen we bij Gamma. Graag willen we dat een monteur de oude WC-pot weghaalt en de nieuwe plaatst en aansluit, zodat alles werkt.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
zaterdag 29 juli 2017

Platte airco monteren tegen buitenwand slaapkamer

De slaapkamer is 4x3x2. 65m en dubbelglas, onder plat dak.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
dinsdag 25 juli 2017

Afvoeren op balkon met PMMA coating vernieuwen

Het balkon is onlangs gecoat in PMMA, maar de afvoeren zijn daarbij overgeslagen. Nu vermoed ik dat er bij de afvoeren een bron van vochtdoorslag zit. Gaarne offerte voor plaatsen van nieuwe afvoeren (1 grote en een kleintje), maar dan rekening houdend met het verlijmen aan PMMA coating op het balkon. Tevens klein stukje PMMA extra coaten naast afdak kleine afvoer (zie foto’s). Gaarne op korte termijn.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
dinsdag 20 juni 2017

CV leidingen vervangen

Onder de vloer in de woonkamer (er is een kruipmogelijkheid) liggen verouderde stalen CV leidingen. Het gaat om 2 radiatoren over een lengte van 10 meter ongeveer. Hoeveel kost het om deze te verwijderen en te vervangen voor flexibele leidingen? Graag een indicatie van de kosten inclusief een geschat totaal aan werkuren.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
woensdag 24 mei 2017

Wastafel laten installeren

Ik wil graag een wastafel laten installeren in een slaapkamer. Ik heb reeds een wastafel type Hydra aangeschaft inclusief een kraan en een complete afvoer bij Gamma. Alleen heb ik nog geen bevestiging materiaal aangeschaft. Wellicht kan U dat zelf leveren.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
maandag 22 mei 2017

Wasmachine afvoer maken op zolder

In onze nieuwe woning (uit 1918) willen we wasmachine en droger verplaatsen naar zolder (staat nu in kelder). Kan niet goed inschatten of er aanpassing moet komen met betrekking tot de afvoer en elektra, maar er is nu wel fonteintje op zolder en extra groep beschikbaar. Wij krijgen sleutel 26 juni en verhuizen op 30 juni, dus willen graag in die week aansluiting realiseren. Eerder wel bezoek mogelijk om situatie in te schatten.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
zaterdag 08 april 2017

Leidingwerk aanpassen en ketel verplaatsen

Wij hebben een jaren '30 appartement (op de begane grond) in Voorburg aangekocht. Veel is gedateerd, maar de muren en kruipruimtes zijn droog en in prima staat. De kruipruimtes bevinden zich onder de gehele woning en zijn goed bereikbaar. Wij zoeken een loodgieter voor het uitvoeren van de volgende taken. Op de bijgevoegde plattegrond zijn de werkzaamheden samengevat. 1) De CV-ketel en expansievat verplaatsen naar een kast welke grenst aan de muur naar buiten (en dus makkelijke aan/afvoer van lucht); 2) De oude CV-leidingen vervangen met nieuwe leidingen (flexibel). Het betreft dus een benedenwoning, en de nieuwe leidingen willen wij graag door de kruipruimtes. Radiatoren kunnen op hun plek blijven, oude leidingen verwijderen wij achteraf zelf; 3) We krijgen een nieuwe keuken op een nieuwe plek in huis. Water- en gasleidingen moeten naar deze nieuwe plek (enkele meters, door kruipruimtes) en vanaf de nieuwe keuken moet een afvoer aangelegd worden; 4) De wasmachine wordt verplaatst naar een kast in de gang. Hiervoor hebben wij watertoevoer en afvoer op de nieuwe plek nodig. We begrijpen dat voor een goede offerte een bezichtiging nodig is. Dit zouden we graag inplannen in komende week (week 15, bij voorkeur vrijdag 14 april). Heeft u interesse, dan horen we heel graag van u! Wij zoeken bij voorkeur iemand die deze werkzaamheden kan uitvoeren te beginnen week 19 (maandag 8 mei 2017), afgerond eind week 21 (26 mei 2017).


Installatie- en leidingwerk Voorburg
donderdag 09 maart 2017

Douchekraan monteren

De thermostaat kraan dient te worden vervangen in de douche.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
woensdag 18 januari 2017

Verhoogde bejaarden WC monteren

Ons bestaand duoblok toilet moet vervangen worden voor een verhoogd duoblok ouderen toilet. Ik wil graag de kosten weten. Gaarne niet telefoneren, maar mailen.


Installatie- en leidingwerk Voorburg

Douchekraan vervangen in jouw regio

Offertes aanvragen