Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
176 Badkamer Sanitair Douchecabine

Douchekraan vervangen - Aalsmeer

Douchekraan vervangen - Aalsmeer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Douchekraan vervangen laten uitvoeren in Aalsmeer?

Zoek je een professionele installateur om leidingen te leggen of om je sanitair onder handen te nemen? Plaats je opdracht bij Casius en wij brengen je in contact met de beste installateurs uit de buurt.

Ook wie in Aalsmeerderbrug, Kudelstaart, Rijsenhout of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste installateurs in Aalsmeer

Recente aanvragen uit Aalsmeer

vrijdag 20 november 2020

Dakgoot vervangen

We hebben heel oude dakgoten en ik zou graag kunststof dakgoten laten plaatsen.


Installatie- en leidingwerk Kudelstaart
woensdag 02 september 2020

Plaatsen keukenkraan

Vervangen van een Keukenkraan


Installatie- en leidingwerk Kudelstaart
maandag 02 december 2019

Dakgoot vervangen

Ik wil samen met de buurman onze zinken dakgoot vervangen, aan de achterzijde huis. De afmeting zal 2x 6 meter zijn. Bij goede prijs ook de voorzijde huis vervangen ook 2x 6 meter. dus graag 2 prijzen.


Installatie- en leidingwerk Kudelstaart
maandag 04 februari 2019

Vloerverwarming in een grindvloer frezen

Wij willen graag 4 bestaande radiatoren verwijderen en in onze grindvloer vloerverwarming frezen. De vloer is 32m2. Daar willen wij PVC over heen leggen.


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer
donderdag 25 oktober 2018

Wandcontactdozen verplaatsen

Drie wandcontactdozen zitten op 1,20 m hoog, deze graag naar beneden brengen, op ongeveer 20 cm hoogte. De muur is van beton.


Installatie- en leidingwerk Kudelstaart
woensdag 29 augustus 2018

Keukenkraan vernieuwen

Er zit nu een kraan met uittrekbare douchekop, deze moet vervangen worden voor een enkelgreeps Grohe kraan. De kraan is al aangeschaft en moet enkel gemonteerd worden.


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer
donderdag 16 augustus 2018

Toilet repareren

Ik zoek een loodgieter die mijn toilet kan repareren. Het gaat om een Wisa inbouwtoilet die niet meer doorspoelt.


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer
donderdag 12 juli 2018

Buitenkraan in de tuin vervangen

Klein klusje, maar in verband met weinig tijd, wil ik het voor de juiste prijs uit besteden. Het gaat om het vervangen van een buitenkraan in de tuin. Nieuwe kraan en overige materialen zijn aanwezig. Ik ontvang graag een totaalprijs. Geen uurtarief.


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer
donderdag 21 juni 2018

Vaatwasser aansluiting maken

Op ons nieuwe adres willen wij graag aansluitingen voor een aan- en afvoer ten behoeve van de vaatwasser laten aanleggen door een erkende loodgieter. Het een en ander via de gootsteen in de keuken, en waarschijnlijk moet er een gat in de muur naar de berging toe komen. Vaatwasser bij voorkeur ook direct installeren.


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer
vrijdag 11 mei 2018

Vochtprobleem oplossen

Hardnekkige schimmel aan de binnenmuur kamer. Ik wil graag een diagnose van de oorzaak en voorstel voor mogelijke oplossingen. De wand is 2.45 bij 4-5 meter ongeveer.


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer
maandag 23 april 2018

Close-in boiler in de keuken vervangen

In mijn keuken zit een close-in boiler, die kapot is denk ik. Het is een Daalderop close-in 10.


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer
zaterdag 14 oktober 2017

Gat voor toilet boren

Get boren van een nieuw toilet afvoergat (120 mm? ) voor hangend toilet+ inbouwreservoir op de BGG. Achter het bestaande gat, zie foto. Het achterwandje is een gipsplaat voorzet, deze zullen we ook ter hoogte van de boring wat verwijderen, zodat het gat nog wat extra naar achteren kan. Ook de toiletpot en reservoir zullen we vooraf verwijderen. En als jullie er dan toch zijn gelijk optioneel (als het lukt) twee nieuwe 16mm gaatjes in dezelfde vloer om wat computer kabels door te kunnen voeren via de kruipruimte (één in de meterkast en één onder de trap).


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer
dinsdag 12 september 2017

Uitstroommechanisme in waterreservoir van WC vervangen

Ik heb een nieuw uitstroommechanisme aangeschaft bij Praxis (universeel en compleet), maar ik zie het niet zitten om dit zelf te plaatsen. Het bestaande mechanisme laat water door in de wc-pot.


Installatie- en leidingwerk Kudelstaart
vrijdag 25 augustus 2017

Leidingwerk onder de vloer vervangen, gas, koud en warm water

We hebben een lek gehad in de warmwaterleiding in onze kruipruimte. Afgelopen week hebben we dit ontdekt en is er een noodreparatie uitgevoerd. We hebben te horen gekregen dat het leidingwerk vervangen moet worden. Warm water, koud water en gas (denk ik). Naar mijn idee is het enkel aan één kant van het huis over de gehele lengte. Tevens zouden we dan direct de leiding door willen laten trekken naar een nieuw te plaatsten buitenkraantje (plaatsen hiervan is ook onderdeel van de opdracht). We willen graag een offerte met gespecificeerd de het uurloon de materiaalkosten en eventuele overige kosten.


Installatie- en leidingwerk Kudelstaart
vrijdag 28 juli 2017

Fontein in toilet vervangen

De oude fontein moet worden verwijderd en een nieuwe moet worden gemonteerd.


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer
maandag 24 juli 2017

Buitenkraan repareren

We hebben een bestaande buitenkraan maar die werkte niet meer. Kwestie van nieuwe buitenkraan en een nieuwe 'tussenkraan' zodat bij vorst we hem af kunnen sluiten. Ik hoor graag wat er mogelijk is.


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer
vrijdag 07 juli 2017

Close-in keukenboiler plaatsen

Graag wil ik een close-in keukenboiler van 10 liter laten plaatsen onder het aanrecht. Er zit daar nog geen aansluiting. Ik ontvang graag een offerte met aparte posten voor de levering en montage.


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer
woensdag 14 juni 2017

Split unit airconditioner plaatsen

Het plaatsen van een split unit airconditioner, type SU 6010, uit de laatste Gamma folder. Ik heb een hoekhuis en de split unit moet geplaatst worden op de eerste verdieping in de slaapkamer tegen de buitenmuur. De buitenunit moet aan de gemetselde gevel van de slaapkamer.


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer
vrijdag 19 mei 2017

Keukenkraan monteren

Vervangen van onze keukenkraan. We hebben een nieuwe gekocht bij de Ikea inclusief de aansluitbenodigdheden. Zie bijlage voor foto en montage handleiding.


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer
zaterdag 22 april 2017

Onderhoud airco unit

Ik wil graag een offerte voor het onderhoud van 1 airco unit in een privé woning. Gaat om 1 enkele buiten unit voor de zolderkamer.


Installatie- en leidingwerk Kudelstaart
dinsdag 18 april 2017

Badkamer en toiletruimte installeren in een nieuwbouwwoning

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht die naar verwachting net vóór of net na de bouwvak zal worden opgeleverd. De badkamer en toiletruimte worden casco opgeleverd. Wij hebben zelf alle materialen, sanitair en tegels al aangeschaft en zijn nu op zoek naar een vakman voor de installatie. Aansluitmaterialen, lijm, voegmiddel en kit moeten door de vakman worden geleverd. Wij kunnen nu al een 3D-tekening toesturen met de maten, een bouwtekening binnenkort. Wij verwachten dit werk vanaf half augustus te kunnen inplannen en ontvangen daarvoor graag uw offerte.


Installatie- en leidingwerk Kudelstaart
vrijdag 07 april 2017

Wasmachine afvoer aansluiting maken

Ik wil graag een wasmachine aansluiting /afvoer hebben in een slaapkamer naast de badkamer. Ik zou graag een offerte ontvangen.


Installatie- en leidingwerk Kudelstaart
dinsdag 07 februari 2017

Wasmachineleidingen verplaatsen in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze woning gebouwd en deze zal naar verwachting in het 2e kwartaal van 2017 worden opgeleverd. De aansluitingen voor de wasmachine zijn daar op de zolderverdieping en wij willen graag een offerte ontvangen voor het verplaatsen van die aansluitingen. Er moeten dan op de zolderverdieping leidingen vanaf de technische ruimte aan de voorzijde van de woning worden verlegd naar een slaapkamer aan de achterzijde van de woning op de 1e etage. Dat gaat om een afstand van 6 tot 8 meter. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.


Installatie- en leidingwerk Rijsenhout
maandag 23 januari 2017

GROHE Red keukenmengkraan en combiboiler installeren

Ik wil graag in mijn keuken een Grohe Red laten leveren en installeren. Oude (huidige) elektrische keukenboiler (onderkastje) vervangen door GROHE Red® Keukenmengkraan en combi boiler. Graag apart de prijs vermelden voor de Grohe Red en werkzaamheden.


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer
donderdag 01 december 2016

WISA Quadro inbouwtoilet repareren

Het mechanisme van ons toilet (inbouw WISA Quadro-uitvoering uit 2008) werkt al enige tijd niet goed. Vaak blijft na doortrekken deze hangen waardoor water blijft doorstromen. Ik moet dan paneel er af halen en handmatig stoppen. Ik weet niet precies waar dit aan ligt. Mogelijk slijtage of vervuiling. Via internet heb ik diverse nieuwe binnenwerk onderdelen besteld voor deze specifieke uitvoering (vlotterkraan, uitstroommechanisme, brugstuk met hefboom, bodem rubber, bedieningspaneel). Helaas heb ik (nog) geen ervaring met reparatie of installatie van toileten. Ik zoek daarom een handige vakman die mij hierbij tegen vergoeding wil helpen. Een goed werkend toilet zou erg fijn zijn voor mijn gezin.


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer
dinsdag 19 juli 2016

Buitenkraantje maken

In de hal in de meterkast zit de wateraansluiting en deze kan via de kruipruimte doorgetrokken worden naar de voortuin. Hier zou ik graag een buitenkraantje willen laten plaatsen.


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer
maandag 02 mei 2016

Uitstortgootsteen en kraan monteren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het monteren van een uitstortgootsteen en kraan in mijn bijkeuken. Ik heb alle materialen hier al voorhanden. De wand is betegeld, en er is een gietvloer.


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer
woensdag 16 maart 2016

Buitenkraan aan laten leggen

Ik zou graag een buitenkraan willen laten aanleggen. De afstand tussen de meterkast tot de plek waar hij komen moet, is ongeveer 10 meter.


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer
zondag 13 maart 2016

Aansluitingen maken voor wasmachine en droger in garage

Op dit moment wordt onze nieuwe woning gebouwd die naar verwachting aan het eind van dit jaar wordt opgeleverd. Er zijn daar aansluitingen voor de wasmachine en de droger op de zolderverdieping, maar wij willen die graag in de garage plaatsen. Er is daar al een uitstort gootsteen met een afvoer en waterleiding aanwezig. Verder lopen er al loze elektra-leidingen en zijn er 2 groepen beschikbaar in de groepenkast. Wij willen de aansluitingen op het water, de riolering en het elektra daar laten verzorgen en ontvangen hiervoor graag een offerte.


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer
dinsdag 08 maart 2016

Buiten-, keuken- en wasmachinekraan vervangen

Er zijn 3 kranen aan vervanging toe. Het gaat om de keukenkraan, buitenkraan en de kraan bij de wasmachine. De buitenkraan heb ik al aangeschaft, de andere kranen nog niet


Installatie- en leidingwerk Aalsmeer

Douchekraan vervangen in jouw regio

Offertes aanvragen