Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
176 Badkamer Sanitair Douchecabine

Douchekraan vervangen - Leiderdorp

Douchekraan vervangen - Leiderdorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Douchekraan vervangen laten uitvoeren in Leiderdorp?

Zoek je een professionele installateur om leidingen te leggen of om je sanitair onder handen te nemen? Plaats je opdracht bij Casius en wij brengen je in contact met de beste installateurs uit de buurt.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste installateurs in Leiderdorp

Recente aanvragen uit Leiderdorp

donderdag 10 juni 2021

Buitenkraan plaatsen

Wij zoeken een loodgieter om een nieuwe buitenkraan aan te leggen voor in onze tuin.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
maandag 07 december 2020

Dakgoot vervangen of laten coaten

Dakgoot vervangen of coaten samen met de geburen bij 2 onder 1 kap woning


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
dinsdag 01 september 2020

Buitenkraan monteren

Buitenkraan aanleggen vanaf de meterkast door de kruipruimte naar de achtertuin. offerte graag inclusief alle materialen.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
maandag 17 augustus 2020

Kraan installeren

Ik heb iemand nodig om een keukenkraan te installeren. Het is een Grohe kraan die ik al heb aangeschaft.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
zondag 12 april 2020

Convectorput verwijderen en gat opvullen dicht maken

Convectorput dichtmaken omdat er vloerverwarming wordt geplaatst. 400 x 40 cm.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
vrijdag 10 januari 2020

Buitenkranen aanleggen en leidingwerk door kruipruimte leggen

Wij zoeken iemand die een buitenkraan aan de achterzijde en eventueel ook aan de voorzijde wilt aanleggen. Het leidingwerk zal door de kruipruimte moeten lopen en onze wateraansluiting zit in de meterkast. Bij voorkeur communicatie per email, 06 is werk nummer.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
donderdag 03 oktober 2019

Afvoerbuis vervangen/ repareren

Buiten is de grond verzakt en daarbij is een afvoerbuis losgeraakt (zie foto). Graag wil ik dat laten repareren. Als het kan gelijk ook het gat weer vullen met zand en indien mogelijk ook de bestrating weer aanleggen.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
zondag 01 september 2019

Wasmachine aansluiten op trekschakelaar

Ik wil graag de wasmachine aan laten sluiten op een trekschakelaar. De trekschakelaar is aanwezig, het gaat alleen om het veilig aansluiten


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
zondag 14 juli 2019

Bad mengkraan repareren of vervangen

De bad mengkraan lekt. Mogelijk moet deze vervangen worden.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
zondag 26 mei 2019

Volle PVC-buis afvoer keuken laten vervangen

De Pvc-buis van de keukenafvoer die loopt naar de riolering is volgelopen. Ik heb de buis al enkele keren schoon laten spuiten maar dat kan maar gedeeltelijk omdat het toegangsgat vanaf het keukenkastje onder de gootsteen te klein is. Bovendien is de buis 'uitgezakt'. De bui wil ik laten vervangen en ook inkorten indien mogelijk. Nu is de buis wel 3-4 meter lang en gaat hij met een bocht naar de riolering.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
vrijdag 17 mei 2019

Buitenkraan in achtertuin maken

Ik zoek een loodgieter die een buitenkraan kan realiseren. Vanuit de meterkast (voorkant huis) gaat het om een waterleiding aanleggen tot op de buitenmuur in de achtertuin. Inclusief afsluithandel, stopkraan en buitenkraan. De leiding moet via de kruipruimte. Er is nog geen materiaal aanwezig.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
zaterdag 25 augustus 2018

WC vervangen

Onze oude toilet dient te worden verwijderd en afgevoerd. Het betreft een toilet met een ouderwetse hoge spoelbak. In de plaats daarvan moet een staand toilet met spoelbak achter het toilet worden geplaatst. De leidingen moeten dus worden omgelegd. Er dient niet opnieuw betegeld te worden.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
maandag 20 augustus 2018

WC vervangen

De oude WC moet verwijderd worden. Het gaat om een wc met ouderwetse hoge spoelbak. Er moet vervolgens een nieuwe WC voor in de plaats komen die wij aanschaffen bij de praxis. Dit wordt gewoon een wc met spoelbak erachter. Geen inbouw WC. De leiding moet via de grond gaan in plaats van naar de spoelbak. Er is geen tegelwerk nodig.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
woensdag 25 oktober 2017

Thermostaatkraan van Whirlpool bad vervangen

De badkamer is voorzien van een Montego Whirlpool bad. Blijkbaar is de thermostaatkraan van het bad kapot. Deze moet gerepareerd of vervangen worden.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
dinsdag 12 september 2017

Inlaatcombinatie van de keukenboiler vervangen

Betreft een Plieger 10l keukenboiler waarvan de inlaatcombinatie en de daartoe behorende materialen vervangen moeten worden, in verband met een lekkage. De boiler zelf is nog goed en zit in een kastje ingebouwd onder het aanrecht. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
maandag 14 augustus 2017

Ligbad plaatsen

Wij willen graag een ligbad laten plaatsen. Zie foto. Afmetingen: 170 x 80 cm. Ook de thermostaatkraan vervangen voor een bad-douche thermostaatkraan. Wij kopen zelf het bad, de kraan, een douchewand en tegels. De tegels zijn hetzelfde zoals op de muur. Graag in de offerte het installatiemateriaal opnemen.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
woensdag 26 juli 2017

Gaskraan verplaatsen

De noodstop van de gaskraan moet verplaatst worden en hiervoor moet de kraan ongeveer 70 centimeter worden verlegd. Leiding leveren door de loodgieter.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
zondag 25 juni 2017

Aanbrengen van vaste airconditioners

Aanbreng van 2 vaste airco's in maisonnette woning op 2e en 3e verdieping. Graag zowel voor een binnenunit als buitenunit. Airco 1: woonkamer heeft een aangrenzend balkon. Airco 2: Slaapkamer, heeft een aangrenzend plat dak dak (geen balkon). Dak betreft de woonkamer. In prijs graag alle kosten meenemen: materialen, installatie etc. Graag ook indicatie voor verwachtte/gemiddelde onderhoudskosten op jaarbasis na installatie.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
zaterdag 10 juni 2017

Metalen door kunststof gasleiding vervangen

De bestaande gecorrodeerde gasleiding vanaf de gasmeter naar de gaskraan van de gaskookplaat in de keuken dient vervangen te worden door een 20 mm kunststof leiding inclusief gaskraan en nieuwe gasslang naar gaskookplaat. De nieuwe leiding dient onder de vloer met roestvrijstalen beugels opgehangen te worden tevens is een nieuwe doorvoering vereist ter plaatse van de keuken. De vloer bestaat uit een zogenaamde broodjesvloer. De nieuwe gaskraan dient geplaatst te worden in een bestaande 40 cm breed keukenkastje. De oude leiding verwijderen. Het afvoeren doe ik zelf. De lengte van de leiding vanaf gasmeter tot gaskraan in de keuken is ongeveer 9 meter. De kruipruimte is goed bereikbaar. Ik ben merendeel van de dagen goed bereikbaar, bij voorkeur overdag bellen.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
dinsdag 30 mei 2017

Installatiewerk in de keuken en badkamer

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1982 en krijgen daarvan op 9 juni de sleutel. Wij hebben voor een installateur/loodgieter diverse klussen in de woning en willen daarvoor graag een offerte krijgen. We hebben de werkzaamheden omschreven in de bijlage. Het gaat onder andere om installatiewerk in de keuken en badkamer, eventueel een nieuwe CV-ketel plaatsen en een dakinspectie. We maken graag een afspraak met bedrijven die snel tijd hebben om langs te komen.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
zondag 21 mei 2017

Gastoevoer in de keuken afdoppen

Ik heb een gaskookplaat en ik ga over op een inductiekookplaat. De gasleiding voor het koken moet worden afgesloten en afgedopt. De werkzaamheden moeten uiterlijk vrijdag 26 mei zijn voltooid.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
maandag 01 mei 2017

Sleuven frezen in een betonnen plafond voor elektra

Er zit een centraal doos in ons woonkamerplafond met betonplaten. We willen van daar uit sleuven laten frezen voor 2 of 3 aansluitpunten voor lampen. Wij hebben een foto bijgevoegd. De sleuf moet vanaf de centraaldoos ongeveer 30 cm naar links, naar de andere zijde van de naad. Vandaar moeten er sleuven worden gefreesd naar achteren, om daar 2 of 3 aansluitpunten te maken voor diverse lampen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
vrijdag 28 april 2017

Wasmachine- en drogeraansluitingen maken

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1990 en krijgen daarvan op 10 augustus de sleutel. De aansluiting voor de wasmachine zit daar op zolder, maar ik wil deze graag op de 1e verdieping in een van de slaapkamers gaan plaatsen, samen met een wasdroger. Ik kan nu nog niet in de woning, maar ik heb wel plattegronden van de woning. Er staan ook foto's en een plattegrond op Funda. Ik ontvang hiervoor graag een offerte van bedrijven die hiervoor direct na de sleuteloverdracht tijd hebben.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
zaterdag 25 maart 2017

Buitenkraan installeren

In de achtertuin moet een buitenkraan komen. Afstand tot de meterkast is ongeveer 6 meter. We weten niet hoe de situatie onder het huis is. Wij zouden graag offertes ontvangen na een beoordeling van de situatie.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
dinsdag 10 januari 2017

Vaatwasser laten plaatsen

In de keuken moet een kleine vaatwasser geplaatst worden. Wie kan ons daar snel en goed mee helpen? Het is nu 10 januari en eigenlijk is elke dag te laat...


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
donderdag 29 december 2016

Gasleidingen laten vervangen

In mijn huis zijn bij een verbouwing tien jaar geleden gasleidingen vervangen op niet professionele manier. Er zijn 'niet Gastec QA gekeurde' gasleidingen en koppelingen gebruikt. Ook zijn de leidingen te dun voor de combi cv-ketel. Nu moeten er twee takken vervangen worden: 1 naar de cv-ketel op zolder en 1 naar de uitgebouwde keuken. Ik maak graag een afspraak om het werk hier op te nemen en ontvang daarna uw offerte.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
donderdag 14 april 2016

Gasleidingen vervangen

Mijn gasleiding, die vanaf de meter tot aan het fornuis loopt, moet vervangen worden. Het gaat om ongeveer 8 meter leiding. De huidige gasleiding is nieuw, maar de vorige aannemer had een t-stuk geplaatst onder de vloer, en dat is niet toegestaan. Daarom moet ik deze opnieuw laten vervangen. Deze reparatie is op korte termijn gewenst en door een erkende gecertificeerde installateur. Alles ligt open, dus de installateur kan er gemakkelijk bij.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
dinsdag 02 februari 2016

Lekkende keukenkraan vervangen

De bestaande keukenkraan lekt en deze moet vervangen worden door een nieuwe kraan. Deze kraan zit achter de spoelbak op het aanrecht en ik kan er zelf niet makkelijk bij. Tevens moet de kraan op de keukenboiler worden aangesloten. Dus de oude kraan verwijderen en vervolgens een nieuwe aansluiten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
woensdag 18 november 2015

Vaatwasser installeren

In een Bulthaupt keuken moet een oude Siemens vaatwasser worden vervangen door een Siemens SN69M052NL of een BOSCH SMV93M40NL. De Siemens heeft mijn voorkeur. In overleg kunt de vaatwasser ook leveren.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
vrijdag 03 juli 2015

Split airco in slaapkamer installeren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor aanleg van een (split) airco in de slaapkamer, maten zijn 292x414x250 (l x b x h). De offerte dient inclusief airco, plaatsen airco en overige materialen geleverd te worden.


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp

Douchekraan vervangen in jouw regio

Offertes aanvragen