Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
176 Badkamer Sanitair Douchecabine

Douchekraan vervangen - Roosendaal

Douchekraan vervangen - Roosendaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Douchekraan vervangen laten uitvoeren in Roosendaal?

Zoek je een professionele installateur om leidingen te leggen of om je sanitair onder handen te nemen? Plaats je opdracht bij Casius en wij brengen je in contact met de beste installateurs uit de buurt.

Ook wie in Achthuizen, Achtmaal, Bosschenhoofd, Dinteloord, Fijnaart, Heijningen, Kruisland, Moerdijk, Nispen, Oud Gastel, Oudenbosch, Rucphen, Schijf, Sint Willebrord, Stampersgat, Standdaarbuiten, Willemstad, Wouw, Wouwse Plantage, Zegge of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste installateurs in Roosendaal

Recente aanvragen uit Roosendaal

dinsdag 22 juni 2021

Airconditioning onderhouden of repareren

Airco moet bijgevuld worden. Graag ook even controleren of alles nog goed is. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Roosendaal
zaterdag 17 april 2021

vervangen keukenkraan

Oude,.lekkende keukenkraan vervangen door een nieuwe. Nieuwe kraan is aanwezig.


Installatie- en leidingwerk Fijnaart
woensdag 10 februari 2021

Installatie nieuwe CV ketel

Het vervangen van de huidige CV ketel (AWB uit 2005). Vervangend model komt op dezelfde positie en moet minimaal een CW5 zijn. Ik weet niet om hoeveel liter het gaat. De CV ketel die er nu zit moet ook door de vakman verwijdert en afgevoerd worden.


Installatie- en leidingwerk Roosendaal
woensdag 21 oktober 2020

Put in achtertuin ontstoppen

Ik ben op zoek naar een loodgieter die de afvoerput in mijn achtertuin kan ontstoppen. Het zit niet helemaal verstopt want na verloop van tijd zakt het wel als het droog is.


Installatie- en leidingwerk Standdaarbuiten
donderdag 08 oktober 2020

Dakgoot stroomt over

Bij de minste of geringste regen stroomt de dakgoot over, gelukkig niet richting het huis, maar desalniettemin heel vervelend. De dakgoot hangt in het midden ook door. Mijn vraag is dus of dit gerepareerd/afgesteld kan worden of dat er iets vervangen moet worden. Graag hoor ik van u,


Installatie- en leidingwerk Roosendaal
dinsdag 04 augustus 2020

Aan- en afvoer aansluiting maken voor wasmachine in de (bij) keuken

Graag wil ik een aan-afvoer laten maken voor een wasmachine in de bijkeuken. Voorheen was deze bijkeuken een keuken, dus alle aan- en afvoerleidingen zitten in de buurt. Graag wil ik hiervoor een offerte ontvangen. Kan de uitvoering in de 1ste helft van september 2020 plaatsvinden.


Installatie- en leidingwerk Wouw
dinsdag 07 juli 2020

Het dakcoufles vervangen

Aan de voorkant van het huis lekt het dakcoufles bij de aanhechting met het huis. Graag ontvang ik een offerte om dit te laten repareren. Het is een dak coufles zal iets van 140 cm zijn, om een idee te geven van de grootte.


Installatie- en leidingwerk Wouw
dinsdag 05 mei 2020

Elektra water en gas splitsen in woning

Ik zoek een specialist die een voor een splitsing van het water, gas en elektra kan regelen. Dit zou naar een appartement naar boven moeten gaan. Ik bespreek graag de exacte wensen met de specialist.


Installatie- en leidingwerk Roosendaal
woensdag 22 april 2020

Waterput voor beregening tuin

Ik zoek een specialist die een waterput kan slaan in mijn tuin. De put moet een tuin van 5000 m2 van beregening kunnen voorzien. De pomp et cetera aansluiten doe ik zelf.


Installatie- en leidingwerk Oud Gastel
woensdag 08 januari 2020

Installeren plintboiler ter vervanging bestaande kast boiler

Bestaande kast boiler (merk Daalderop) vervangen door een plintboiler Daalderop close-in compact 5. Nieuwe plintboiler reeds in mijn bezit. De kast boiler staat in de keuken in de onderkast. Hier moet de nieuwe boiler komen. Afvoeren van de oude boiler hoeft niet.


Installatie- en leidingwerk Roosendaal
maandag 11 november 2019

Vervangen loden leidingen

Ons huis is gebouwd in 1938 en bevat nog loden leidingen. Deze zouden we graag willen laten vervangen, maar het is voor ons moeilijk in te schatten waar deze leidingen liggen en om hoeveel het gaat. Ik kan de oude leidingen zelf afvoeren, maar dit kan ook door de vakman gedaan worden.


Installatie- en leidingwerk Roosendaal
donderdag 07 november 2019

Buitenkraan aanleggen

wij zoeken een loodgieter om een buitenkraan aan te leggen en ik ontvang hier graag een offerte voor.


Installatie- en leidingwerk Oudenbosch
dinsdag 05 november 2019

Warmtepomp laten vacumeren en bijvullen

Ik wil graag mijn warmtepomp laten vacumeren en bijvullen met r410a op een korte termijn. De leiding tussen buitenunit en binnenunit is 5m (std). Type : ACVM270 en AMS10-12 van Nibe.


Installatie- en leidingwerk Oudenbosch
vrijdag 11 oktober 2019

Installatie atag cv ketel

Gevraagd: cv monteur voor installatie van Atag i28 cz ketel incl in bedrijf nemen en aansluitmateriaal. Huidige ketel kan ik zelf verwijderen.


Installatie- en leidingwerk Fijnaart
vrijdag 26 juli 2019

Het leveren en installeren van airco's

Ik zoek een installateur die 2 airco's kan installeren. Dit moet gebeuren voor de begane grond en eerste verdieping. De begane gornd is ongevere 90 m2 en de boven verdieping bestaat uit een aantal slaapkamers (ook 90 m2) wat gekoeld moet kunnen worden.


Installatie- en leidingwerk Rucphen
zondag 23 juni 2019

Airco demonteren en monteren op andere locatie

Mijn vader is overleden, en we moeten het huis op korte termijn leeg maken. Nu moet de split airco van de begane grond. Naar mijn woning op de begane grond gemonteerd worden. Wat kost dit?


Installatie- en leidingwerk Roosendaal
maandag 03 juni 2019

Buitenkraan tuin plaatsen

Graag wil ik een buitenkraan in onze achtertuin. Echter zijn er enkele belemmeringen. Wij hebben GEEN kruipruimte (een hele kleine bij de voordeur), dus die optie valt al af. Ik was benieuwd wat dan nog de opties zijn? Buitenom ook geen optie. Wat ik kan bedenken is wellicht vanuit de zolder door de spouwmuur naar beneden of buiten over de gevel heen desnoods. Wellicht kan een vakman met diverse opties komen.


Installatie- en leidingwerk Roosendaal
maandag 27 mei 2019

Gasleiding onder de vloer vervangen

Ik zoek een vakman die een gasleiding onder de grond vanuit de meterkast kan vervangen. Het betreft een enkele leiding.


Installatie- en leidingwerk Willemstad
dinsdag 21 mei 2019

Doortrekken van de gasleiding naar tuin voor BBQ

Graag zou ik vanuit de meterkast naar buiten een gasleiding willen laten aanleggen welke naar een plaats gaat waar later een buitenkeuken met gas BBQ zal worden geplaatst. Het voorwerk oa sleuf graven, opening vanuit de meterkast naar buiten kan ik zelf gereed maken. Zelf weet ik niet welke materiaal nodig is voor het aansluiten van deze leiding en welk type leiding het best gebruikt kan worden. Als het een beetje tegen zit moet de leiding vanuit de meterkast naar de wc en vanuit daar door de muur naar buiten toe, wanneer het niet mogelijk is om direct vanuit de meterkast naar buiten te komen. De afstand schat ik in op 15 meter.


Installatie- en leidingwerk Rucphen
maandag 28 januari 2019

Mengkraan repareren

Mijn mengkraan lekt. Ik zou deze willen repareren of vervangen.


Installatie- en leidingwerk Roosendaal
dinsdag 11 december 2018

Mantelbuis voor elektra en gas aanleggen

Ik ontvang graag een offerte voor het laten aanleggen van mantelbuizen voor elektra, gas, water. De mantelbuizen worden aangelegd onder de vloer in de fundering en afgewerkt met een meterkast vloerplaat. Als voorbereiding hiervoor moet er een mantelbuis naast de voordeur door (door fundering heen) het huis binnen gebracht worden. Vervolgens moet deze mantelbuis achter de voordeur weer door het vloertje de hal in gebracht worden, zodat de nieuwe meter achter de voordeur geplaatst kan worden.


Installatie- en leidingwerk Oudenbosch
maandag 03 december 2018

Gasleiding inkorten in de woonkamer

Ik wil graag in de woonkamer een stuk gasleiding laten verwijderen of inkorten die nu nog uit de vloer steekt zodat ik een nieuwe vloer kan leggen.


Installatie- en leidingwerk Roosendaal
dinsdag 20 november 2018

Rookgasafvoer van de HR ketel vervangen

Ik wil de dakdoorvoer van de HR ketel laten vervangen. Het betreft een schuin dak (dakpannen). Het gaat echt alleen om het vervangen. Het aanschaffen van de nieuwe afvoer mag in overleg.


Installatie- en leidingwerk Roosendaal
vrijdag 07 september 2018

Geiser en rookgasafvoer installeren

Ik zoek een installateur die de rookgasafvoer mijn geiser goed kan plaatsen. De afvoer staat momenteel scheef. Het gaat om een enkel wandige pijp.


Installatie- en leidingwerk Roosendaal
vrijdag 03 augustus 2018

Airco leveren en plaatsen

Ik zou een splitunit aan willen schaffen en laten installeren in ons winkelpand. De ruimte is ongeveer 175 m3.


Installatie- en leidingwerk Sint Willebrord
donderdag 19 juli 2018

Gasleiding laten vernieuwen

Bij mij moet de gasleiding vervangen worden. Ik wil graag een vrijblijvende een offerte. Dit is alleen voor de cv ketel. Het gaat om ongeveer 25 meter.


Installatie- en leidingwerk Sint Willebrord
zaterdag 07 juli 2018

Gasleiding van buiten naar binnen omleggen

Aan de vrije buitengevel van onze 2 onder 1 kap woning lopen de gasleidingen. Deze gaan van de CV op zolder naar beneden en naar de keuken. De leidingen willen wij graag aan de binnenzijde laten lopen. Op het moment loopt de gehele leiding buiten en steekt deze op 3 punten naar binnen.


Installatie- en leidingwerk Oud Gastel
woensdag 09 mei 2018

Tristar AC-5406 airco plaatsen

Ik wil graag een airco laten plaatsen van Trista, model AC-5406.


Installatie- en leidingwerk Roosendaal
zaterdag 05 mei 2018

Computerruimtes ventileren

Wat is de functie van het gebouw? Industrie. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: het gaat om twee computer ruimtes die goed geventileerd moeten worden. Warme lucht moet de ruimtes uitgepompt worden. Niet via de mail reageren a.u.b. Ik wil een echte expert.


Installatie- en leidingwerk Roosendaal
zondag 29 april 2018

Wasmachine verhuizen

Ik wil graag de wasmachine laten verzetten naar de 2 de verdieping in een huis die nu in een appartement staat, nu met lift. In het huis 2 gewone brede trappen omhoog.


Installatie- en leidingwerk Roosendaal

Douchekraan vervangen in jouw regio

Offertes aanvragen