Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Barendrecht

Dakkapel plaatsen (4,5m breed) - Dakkapel plaatsen - Barendrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel plaatsen (4,5m breed)

Ik wil graag een impel dakkapel laten plaatsen van kunststof, inclusief de kozijnen. Dit graag sausklaar opgeleverd. De breedte wordt 4,5 meter en het dak is 30 graden. Gewoon kiep kantel ramen en geen rolluiken etc, gewoon simpel.


Dakkapelspecialist Oud Beijerland

Offertes dakkapel plaatsen in Barendrecht aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Barendrecht

woensdag 03 mei 2023

Dakkapel plaatsen

Ik wil een dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde van mijn woning. De breedte is 5 meter. Ik wil informatie over wat de beste afwerking aan de buitenzijde is. Ik wil de binnenzijde woonklaar of casco opgeleverd hebben. De kozijnen wil ik van kunststof.


Dakkapelbouw Barendrecht
woensdag 28 september 2022

Kunststof dakkapel plaatsen 6m

Ik wil graag een kunststof dakkapel (aanbevolen)de gewenste breedte (in meters): 6


Dakkapelbouw Barendrecht
dinsdag 27 september 2022

Kunststof dakkapel

Ik wil een kunststof dakkapel met kunststof kozijnen van 4,3 bij 1,75. Dit is vergunningsvrij. Oplevering in overleg. We hebben al tekeningen.


Dakkapelbouw Barendrecht
zondag 17 juli 2022

2 dakkapellen(10m breed) + nokverhoging realiseren

Aan voor- en achterzijde plaatsen van dakkapellen met het realiseren van een nokverhoging, zou graag willen kijken met de aannemer hierover. Beide dakkapellen worden 2x 10 meter breed. Wij hebben kunststof kozijnen gewild. Oplevering woonklaar. Afwerking trespa.


Dakkapelbouw Oud Beijerland
zondag 26 juni 2022

Plaatsen dakkapel

Na een langdurige lekkage op zolder willen we bij het opknappen hiervan het meteen goed aanpakken en 1 of 2 dakkapellen laten plaatsen. Als het mogelijk is willen we graag een dubbele dakkapel met kunststof kozijnen. Heb nog geen voorkeur voor een oplevering. Graag wat advies en info.


Dakkapelbouw Barendrecht
donderdag 28 oktober 2021

Dakkapel plaatsen (4,5m breed)

Ik wil graag een impel dakkapel laten plaatsen van kunststof, inclusief de kozijnen. Dit graag sausklaar opgeleverd. De breedte wordt 4,5 meter en het dak is 30 graden. Gewoon kiep kantel ramen en geen rolluiken etc, gewoon simpel.


Dakkapelbouw Oud Beijerland
zondag 18 juli 2021

Een kunststof dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen, dit zijn de eisen van onze gemeente, heb ik van hun website Plaatsing De afstand van de onderzijde van de dakkapel tot de dakgoot is minimaal 0,5 m en niet meer dan 1,00 m (verticaal gemeten). De afstand van de bovenzijde van de dakkapel tot de nok is minimaal 0,5 m (verticaal gemeten). De afstand aan weerszijden van de dakkapel tot het hart van de woning scheidende wand(en) en/of de zijgevel(s) is min. 0,5 m. De dakkapel is gecentreerd in het dakvlak of uitgelijnd met de gevelindeling. Het betreft de eerste dakkapel op het desbetreffende dakvlak van uw woning. U plaatst de dakkapel op gelijke hoogte met die van uw buren in hetzelfde bouwblok. Afmetingen De dakkapel is niet hoger dan 1,75 m. gericht naar het voorerfgebied of openbaar gebied De dakkapel is niet breder dan 50% van de breedte van uw woning en niet breder dan 3,5 m. Vormgeving De dakkapel heeft een plat dak. De kozijnindeling en het kleur- en materiaalgebruik van de dakkapel zijn afgestemd op die van de woning. De voorkant van de dakkapel bestaat voor minimaal 2/3 uit doorzichtig glas. De grootte van het overstek is maximaal 0,15 m (bij geïntegreerd rolluik max. 0,22 m). Het boeiboord is zowel in doorsnede als in aanzicht rechthoekig en is maximaal 0,25 m hoog. De zijwangen van de dakkapel zijn in aanzicht maximaal 0,15 m breed. Welstand Uw woning ligt in een gebied met een regulier welstandsregime. (zie kaart) Tekeningen Uw aanvraag bevat tekeningen(bestaand & nieuw) van de gevel(s), plattegrond en doorsnede(1:100) en 6-details ((1:5 / 1:10) zie illustratie). Bouwbesluit Dak is voorzien van een warmteweerstand(Rc) van ? 6,3 m2 W/K. Afstand vloer tot opendraaiende delen ? 0,85 m. De dakkapel is afgewerkt met brandwerend materiaal, ? 30 min. De dakkapel is voorzien van een (regelbaar) ventilatierooster. Rookmelders worden aangebracht op de overloop.


Dakkapelbouw Heerjansdam
dinsdag 12 mei 2020

Dakkapellen vervangen/ renoveren

Ik heb 2 dakkapellen die ik wil laten vervangen voor kunststof. Ik begreep dat de dakkapellen vervangen vaak een betere en goedkopere optie is dan renoveren, maar daar zou ik graag advies over willen krijgen en als het mogelijk is voor beiden een prijsopgave. Eventueel dat de ramen en kozijnen ook vervangen dienen te worden. De afmetingen zijn 3,04 M breed en 1,56 M hoog en de hoek is 40 graden. Als het vervangen zal worden dan zou ik een prefab constructie willen hebben.


Dakkapelbouw Oud Beijerland
maandag 07 oktober 2019

2 dakkapellen laten controleren op schade

Afgelopen vrijdag zijn er zonnepanelen geplaatst. Bij deze klus heeft men de dakkapellen gebruikt als “opstap”. Binnen is het plafond van de dakkapellen gaan wijken. Wellicht is er buiten ook schade. Graag wil ik een inspectie (binnen en buiten) van de dakkapellen en een offerte voor herstelwerkzaamheden. In overleg met degene die de zonnepanelen hebben gelegd vergoeden zij de schade, maar helaas hebben zijzelf niet de expertise om dit te herstellen. Aan de binnenkant zie ik dat het plafond is gaan afwijken en er ruimte is ontstaan. We hebben (nog) geen lekkage, maar willen dit wel graag verhelpen, voordat deze wel ontstaat. Het gaat om twee dakkapellen, een voor een eentje achter. Ik schat dat ze ongeveer 2 meter breed zijn.


Dakkapelbouw Barendrecht
woensdag 24 oktober 2018

Dakkapel aan de achterzijde van een dijkwoning realiseren

Ik zoek een dakkapelspecialist die aan de achterzijde van mijn dijkwoning een dakkapel van 4 meter breed en 130 cm hoog kan realiseren. Het gaat om een dakkapel wat op de tweede verdieping van de woning. Ik zie graag een keraliet (kunststof) dakkapel terug op de woning. Het werk vindt plaats bij een hoekwoning welk goed bereikbaar is.


Dakkapelbouw Mijnsheerenland
dinsdag 11 september 2018

Dakkapellen vervangen

Wij willen twee dakkapellen van circa 250 cm breed vervangen voor identieke kunststof dakkapellen dus met zijramen en een (draai kiep) raam. Bovenlichten hoeven niet open te kunnen.


Dakkapelbouw Barendrecht
zondag 27 mei 2018

Oude dakkapel laten vervangen

De oude kapel is van hout en dient te worden vervangen. De breedte is 4.10 meter en ik zou graag de mogelijkheden willen weten voor een kunststof kapel. Het aftimmeren aan de binnenzijde dient separaat vermeld te worden op de offerte.


Dakkapelbouw Oud Beijerland
donderdag 15 februari 2018

Dakkapel reinigen

Ik zou mjjn dakkapel kunnen reinigen ? Dakkapel zit aan de voorzijde van het huis.


Dakkapelbouw Barendrecht
donderdag 20 juli 2017

Dakkapel op een pannendak plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor een dakkapel van 4 of 4,5 meter breed waarin 2 ramen open kunnen kantel/kiep. Dakkapel moet worden gemonteerd op een pannendak


Dakkapelbouw Mijnsheerenland
vrijdag 19 februari 2016

Dakkapel renoveren

Onze houten dakkapel lekt. De isolatie tussen de dakkapel en de dakpannen moet worden vervangen en verder moet de dakgoot schoongemaakt worden. Ook wil ik gelijk de dakpannen nagekeken worden.


Dakkapelbouw Barendrecht
Offertes aanvragen