Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Parketvloer schuren leggen

Parket - Harlingen

Parket - Harlingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Harlingen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Achlum, Franeker, Herbaijum, Kubaard, Midlum, Oosterbierum, Pingjum, Schettens, Sexbierum, Spannum, Terschelling Midsland, Terschelling West, Tzummarum, Westhoek, Wijnaldum of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Harlingen aanvragen

Recente vloerklussen uit Harlingen

zaterdag 24 juli 2021

Leggen granito vloer 4,5m2

graag zou ik van u vernemen of het mogelijk is een granitovloer te plaatsen. Het betreft een doucheruimte [vloeroppervlakte 2,5 m2] en een toiletruimte [vloeroppervlakte 2 m2] op een [nog te plaatsen] zandcementvloer. Ik zie uit naar uw reactie, waarvoor alvast hartelijk dank.


Vloer leggen en vloeronderhoud Pingjum
vrijdag 28 mei 2021

Gietvloer benedenverdieping

Wij willen graag weten wat een gietvloer kost voor onze benedenverdieping Het gaat om zo'n 50 m2. Er ligt nu een eikenvloer in.


Vloer leggen en vloeronderhoud Franeker
zondag 09 mei 2021

75m² laminaat leggen

ik zoek laminaatlegger voor 3 kamers en overloop, 1e etage, betonvloer, met ondervlier en plakplint. Totaal 75m². Per 1 sept krijgen we de sleutel, graag gelijk daarna starten.


Vloer leggen en vloeronderhoud Tzummarum
maandag 25 januari 2021

Leggen van een massief houtenvloer

Ik heb massief houten vloerplanken. Deze wil ik graag gelegd hebben op een oude planken vloer. Betreft 18 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Pingjum
zaterdag 03 oktober 2020

Egaliseren tegelvloer

Graag zou ik een offerte willen voor het egaliseren van een 60m2 plavuizen/tegel vloer.


Vloer leggen en vloeronderhoud Franeker
zondag 17 mei 2020

Betonnen geverfde vloer met vloerverwarming opnieuw verven

Betonnen geverfde vloer met vloerverwarming opnieuw verven. Is amateuristisch gedaan. Verf gechipped op veel plekken. 90m2


Vloer leggen en vloeronderhoud Sexbierum
vrijdag 27 maart 2020

Laminaat leveren en leggen, 130 m2

laminaat leveren en leggen. 130 vierkante meters, woonkamer, hal, slaapkamers, inloopruimte, overloop.


Vloer leggen en vloeronderhoud Harlingen
zondag 26 januari 2020

Een broodjesvloer aanleggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn houten vloer (balken etc) kan vervangen door een broodjesvloer. De vloer is ongeveer 24 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Franeker
dinsdag 10 juli 2018

Tweedehands laminaat laten leggen

Ik wil 55 m2 laminaat laten leggen. Er dient eventueel ook een ondervloer gelegd te worden. Plinten doe ik zelf. Het laminaat haal ik zelf eerst eruit om vervolgens opnieuw te laten plaatsen.


Vloer leggen en vloeronderhoud Harlingen
donderdag 01 februari 2018

Vloer egaliseren en plak PVC-vloer leggen

Tegelvloer egaliseren en plak PVC vloer leggen. Nieuwbouwhuis van 18 jaar oud. Op de onderste verdieping, het gaat om 60 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Achlum
dinsdag 04 juli 2017

Kunsthars grindvloer aanbrengen

Het betreft het leveren en aanbrengen van een kunsthars grindvloer. Optioneel het tevens aanbrengen van een seallaag. De oppervlakte van de nieuwbouwwoning is 65 m2. Het huis word eind 2017 opgeleverd.


Vloer leggen en vloeronderhoud Franeker
vrijdag 26 mei 2017

Bestaande grindvloer vervangen en uitbreiden

Wij hebben een grindvloer met seallaag in de woonkamer. Deze ligt er nu 10 jaar. Wij willen graag deze vernieuwen en doortrekken naar het kantoor, de hal en de bijkeuken waar nu een tegelvloer ligt. Kan de tegelvloer blijven liggen of moet deze verwijderd worden? De totale oppervlakte is ongeveer 70 m2. Graag ontvang ik van u een vrijblijvend advies en offerte.


Vloer leggen en vloeronderhoud Tzummarum
vrijdag 19 mei 2017

Egaliseren op de vloer aanbrengen

In onze (ex)garage wil ik de ruwe betonnen vloer laten egaliseren. Tussen de voor- en achterzijde is een hoogteverschil in de vloer van ongeveer 3 cm. Het is een makkelijk te bereiken ruimte met een oppervlakte van ongeveer 21 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Franeker
woensdag 17 mei 2017

Vloer vlak maken in badkamer

Het betreft het egaliseren van de vloer in de badkamer. De tegelvloer is verwijderd en het beton zichtbaar. De vloer is 2 bij 3 meter groot.et beton.


Vloer leggen en vloeronderhoud Oosterbierum
dinsdag 18 april 2017

Houten vloer opschuren en lakken of oliën

Ik zou graag een houten vloer op willen laten schuren en laten behandelen. Het gaat om ongeveer 20 m2 parket. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.


Vloer leggen en vloeronderhoud Harlingen
woensdag 05 april 2017

Laminaatvloer aaneengesloten laten leggen

Het betreft 4 vertrekken die aaneengesloten gelegd moeten worden. Leggen van een laminaat vloer ter grootte van ongeveer 50m2. Het gaat om een woonkamer (32m2) , hal((8m2) wc (2m2) en nog een klein kamer (9m2). Mijn moeder woont op Terschelling als extra informatie. Ik zelf denk dat het een dag werk is. Ik zal er zelf ook zijn om te helpen. Mijn vraag is wat de kosten zijn als er een "monteur" komt om de vloer erin te leggen. Ps: de vloer, laminaat, zal ook van de Gamma afkomstig zijn.


Vloer leggen en vloeronderhoud Terschelling Midsland
maandag 16 januari 2017

Laminaat met ondervloer en hoge plinten plaatsen

Wij hebben 65 m² laminaat met ondervloer en hoge plinten besteld bij Gamma. We laten dat graag eind januari of begin februari leggen en ontvangen hiervoor een offerte.


Vloer leggen en vloeronderhoud Franeker
vrijdag 25 november 2016

Geoliede houten vloer herstellen

Heb een fles verdunde bleek op de houten vloer laten vallen hier is nu een bleke plek ontstaan van ongeveer 2 m2. Wie kan dit herstellen? Totale oppervlakte van de vloer is ongeveer 70 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Harlingen
dinsdag 26 juli 2016

Vloeren renoveren na woningsamenvoeging

Ik wil graag mijn vloeren renoveren na het samenvoegen van 3 woningen. Deels vervangen en deels opknappen van de huidige vloer. Betreft 3 woningen waar er 1 van gemaakt is. Begane grond rond de 80 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Pingjum
vrijdag 04 maart 2016

Houten vloer isoleren of vervangen door beton

Heb een houten (balken)vloer met lage kruipruimte, deze zakt op sommige plekken door. Er is geen vloerisolatie aanwezig, dus het is erg fris in de winter. Er is een aanbouw aanwezig met een betonnen vloer en ik wil het woongedeelte gelijk laten trekken met de nieuwe vloer. Wij willen kijken wat de beste optie is om eventueel de vloer te vervangen door een betonnen vloer of de oude vloer op te lappen en te isoleren.


Vloer leggen en vloeronderhoud Franeker
dinsdag 15 december 2015

Gerookte geöliede eiken vloer herstellen

Wij hebben waterschade opgelopen in onze woonkamer. Het is een gerookte geoliede massief eiken vloer. Verschillende soorten licht en donker gerookt door elkaar in wildverband gelegd. De planken zijn 2 cm dik. De oppervlakte van de woonkamer met keuken is 60 m2. De schade is ontstaan door verstopping in de keukenafvoer waardoor er grijs water onder de vloer is gelopen. Het is een open keuken, l vormige woonkamer/ keuken, de vloer is dus aaneen stuk doorgelegd. Wij zouden graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het vervangen of indien mogelijk repareren hiervan. Ongeveer 15 m2 heeft zichtbare schade zoal kromgetrokken planken en het werken van de vloer waardoor deze omhoog staat. Grote kieren en naden zijn hierdoor ontstaan. Deze planken lijken onherstelbaar beschadigd. Omdat de vloer is doorgelegd en aan de kopse kanten is verlijmd vragen wij ons af of alles eruit moet of dat er een andere oplossing mogelijk is. De offerte zal ingediend worden bij de verzekeringsmaatschappij. Hierna dient de vakman de werkzaamheden ook uit te voeren.


Vloer leggen en vloeronderhoud Harlingen
vrijdag 06 november 2015

Cementdekvloer in de garage aanbrengen

Ik wil graag een cementen dekvloer laten leggen in de garage. Het gaat om 1 ruimte van ongeveer 36 m2 en de vloer moet 8-10 centimeter dik worden. Er ligt geen vloerverwarming dus hier hoeft geen rekening mee gehouden te worden.


Vloer leggen en vloeronderhoud Franeker
maandag 02 maart 2015

Laminaat leggen in de kantine

Laminaat leggen in kantine. De ondervloer ligt er al in, een vloer van groene tegels. Het is in totaal 19 m2. De kantine is rechthoekig. Ik kan eventueel helpen.


Vloer leggen en vloeronderhoud Westhoek
maandag 26 januari 2015

Eiken vloer met ondervloer vervangen

I.v.m. waterschade in de keuken heb ik een offerte nodig voor de verzekeraar. Het gaat om vervanging van een massief eiken vloer, die ligt op een groene vilt ondervloer. De afmeting van de beschadigde vloer is 200 x 540 cm.


Vloer leggen en vloeronderhoud Westhoek
zondag 05 januari 2014

Herstellen van waterschade aan het laminaat

Graag zou ik een offerte willen ontvangen om een deel van het laminaat te vervangen. Laminaat is bij de karwei gekocht. Het gaat om ongeveer 6 planken. Schade is ontstaan door een lekkend kozijn. Indien mogelijk dit gedeelte vervangen en anders de gehele vloer vernieuwen, dan betreft het de keuken woonkamer en een aanbouw.


Vloer leggen en vloeronderhoud Franeker
maandag 03 juni 2013

Parketvloer schuren en in de olie zetten

Onze parketvloer is 11 jaar geleden gelegd en behandeld met olie. De vloer is nodig aan een onderhoudsbeurt toe. De vloeroppervlakte is dik 60 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Sexbierum
dinsdag 09 april 2013

Laminaat leggen

Bovenverdieping laminaat leggen 2 kamers en hal


Vloer leggen en vloeronderhoud Achlum
maandag 30 juli 2012

Laminaat en plinten leggen

Het leggen van laminaat en plinten in 3 slaapkamers en overloop. Oppervlakte is ongeveer 52m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Franeker
maandag 02 juli 2012

Opnieuw olieen houten vloer

Onze houten vloer is behandeld met vloerolie van Cetabever en niet mooi geworden. Nu hebben wij het aanbod gekregen de vloer opnieuw te laten doen door een parketteur (we hebben twee offertes nodig van verschillende bedrijven).Deze offerte kunnen wij dan eerst indienen bij Cetabever. Daarna wordt er een keuze gemaakt.


Vloer leggen en vloeronderhoud Midlum
maandag 14 juni 2010

Vloerlegger / parketteur

In ons nieuwe huis( bestaande woning) ligt een houten vloer die behandeld moet worden, maar hoe en met wat? Schuren/lakken, beitsen?? Graag advies en/of offerte. Zo'n 40 a 50 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Franeker

Parket in jouw regio

Offertes aanvragen