Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Laminaat Leggen 2 Harlingen

Vloer egaliseren (100m2) - Vloer - Harlingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloer egaliseren (100m2)

Ik heb een betonvloer die ik wil laten egaliseren. Het gaat om een vloer van ongeveer 100 m2. Op dit moment is de vloer mat en dof, ik wil graag dat de vloer glad is.


Vloerlegger / parketteur Schettens

Offertes voor een vloerlegger in Harlingen aanvragen

Recente vloerklussen uit Harlingen

maandag 24 juli 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

Mediterrane uitstraling Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: terras Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Franeker
zaterdag 08 juli 2023

Gepolierde betonvloer

Stenen oprit vervangen door beton met tegelmotief Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: meer dan 100 m² De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is:: Meer dan 10 cm Om welke toepassing gaat het?: oprit / parking Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Harlingen
dinsdag 23 mei 2023

PVC Vloer laten leggen bovenverdieping

Ik ga verhuizen en wil graag offerte voor het laten leggen van 3 slaapkamers en een overloop, gaat in totaal om 33,348 m2. Weet nog niet wanneer ik de sleutel krijg, waarschijnlijk half juni, dan eerst verven en paar dagen later vloer leggen, zal rond 19 juni zijn. Alles is recht en netjes, er ligt een ondervloer met dat groene spul. Ik weet niet of dat geschikt is voor pvc vloer, anders incl leggen nieuwe vloer. Wil ook wel offerte voor leggen vinyl, maar dan ook verlijmen. Ik kan eventueel plattegrond opsturen. Ben niet gek op plakplintjes. Gewoon tegen de normale plint aan.


Vloer leggen en vloeronderhoud Harlingen
woensdag 17 mei 2023

Grindvloer aanleggen

Zwart met een klein beetje glimmend erin, helemaal dichtgeseald zou gaan om ruim 350m2. Gaat plaats vinden medio oktober. Begane grond van een deel van de boerderij.


Vloer leggen en vloeronderhoud Sexbierum
maandag 24 april 2023

Vloer egaliseren (100m2)

Ik heb een betonvloer die ik wil laten egaliseren. Het gaat om een vloer van ongeveer 100 m2. Op dit moment is de vloer mat en dof, ik wil graag dat de vloer glad is.


Vloer leggen en vloeronderhoud Schettens
zaterdag 18 februari 2023

Terazzo vloer laten leggen

We willen graag in ons toekomstige huis een terazzo vloer laten leggen in de vestibule, hal en toilet. Het is een oppervlakte van ongeveer 26 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Sexbierum
maandag 26 december 2022

Dekvloer + tegels leggen ~100m2

Zoek een vakman die een offerte kan maken voor het plaatsen van een dekvloer en daarna het betegelen hiervan. Het gaat om ~100m2 nieuwbouw.


Vloer leggen en vloeronderhoud Tzummarum
dinsdag 13 december 2022

Laminaat vloer leggen op zolder (~40m2)

Op de zolder wil ik graag een laminaatvloer laten aanleggen. Dit gaat om een oppervlakte van ongeveer 40m2. De ruimte is in een L-vorm. Ik zal zorgen dat de vloer kaal is. Ik zoek hiervoor een vakman die mij een offerte kan bieden.


Vloer leggen en vloeronderhoud Harlingen
maandag 31 oktober 2022

Beton vloer gevlinderd over vloerverwarming 165m2

Ik wil graag het aanbrengen van een betonvloer ivm het ruim van een woonschip waar al vloerverwarming in is gelegd. In het ruim ligt 30 cm beton, daarop 12 cm pir plaat. Daarop de vloerverwarming. De klus betreft het aanbrengen van betonbewapening op de vloerverwarming, met hulp eigenaar en storten van 80 mm beton, egaliseren en vlinderen. We kiezen voor beton en geen zandcement omdat het beter warmte geleidt en zwaarder is. Schip moet zakken.


Vloer leggen en vloeronderhoud Harlingen
donderdag 29 september 2022

vloer gelijk maken (26m2)

in de grage ligt een betonvloer die gigantisch afloopt, deze dient vlak gemaakt te worden. 26m2


Vloer leggen en vloeronderhoud Wijnaldum
dinsdag 07 september 2021

Laminaat leggen

Laminaat leggen inclusief plinten


Vloer leggen en vloeronderhoud Sexbierum
zaterdag 24 juli 2021

Leggen granito vloer 4,5m2

graag zou ik van u vernemen of het mogelijk is een granitovloer te plaatsen. Het betreft een doucheruimte [vloeroppervlakte 2,5 m2] en een toiletruimte [vloeroppervlakte 2 m2] op een [nog te plaatsen] zandcementvloer. Ik zie uit naar uw reactie, waarvoor alvast hartelijk dank.


Vloer leggen en vloeronderhoud Pingjum
vrijdag 28 mei 2021

Gietvloer benedenverdieping

Wij willen graag weten wat een gietvloer kost voor onze benedenverdieping Het gaat om zo'n 50 m2. Er ligt nu een eikenvloer in.


Vloer leggen en vloeronderhoud Franeker
zondag 09 mei 2021

75m² laminaat leggen

ik zoek laminaatlegger voor 3 kamers en overloop, 1e etage, betonvloer, met ondervlier en plakplint. Totaal 75m². Per 1 sept krijgen we de sleutel, graag gelijk daarna starten.


Vloer leggen en vloeronderhoud Tzummarum
maandag 25 januari 2021

Leggen van een massief houtenvloer

Ik heb massief houten vloerplanken. Deze wil ik graag gelegd hebben op een oude planken vloer. Betreft 18 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Pingjum
Offertes aanvragen