Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Totaalrenovatie prijs Roermond

Zolder verbouwen tot 3 ruimtes - Verbouwing - Roermond

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zolder verbouwen tot 3 ruimtes

Ik wil dat er 2 kamers en een washok gerealiseerd worden op mijn zolder. Het gaat in totaal om ~70m2. 1 kamer gaat gebruikt worden als een slaapkamer en 1 kamer als kantoorruimte. Wij zouden ook graag een vlizo op zolder willen zodat er een zolder ontstaat voor opbergruimte, hier zouden wij graag nog allemaal advies over willen ontvangen van de vakman.


Aannemer Echt

Offertes voor verbouwing in Roermond aanvragen

Recente aanvragen uit Roermond

zaterdag 07 november 2020

Reinigen en coaten van betonnen oprit

De betonnen oprit is slecht schoon te houden veel vlekken die niet weg te krijgen zijn. Waarschijnlijk niet gecoat. Welk type vloer moet geschilderd / vernist worden? Betonvloer Ik zoek iemand die dit kan schoon krijgen en ook kan coaten zodat het beter schoon te houden is. De oprit is 100 m2.


Renovatie Maasbracht
zaterdag 01 augustus 2020

Schoorsteen zolder stutten + beneden deel verwijderen

Op zolder hebben wij nog een schouw met aan de buitenkant op het dak de schoorsteen. Breedte schoorsteen +/- 1 m, diepte 38 cm. Schouw op beganegrond en 1e verdieping is reeds verwijderd. We willen nu het onderste deel op de zolder weghalen (zeg tot 1.80 m ongeveer, afhankelijk van wat kan om nog veilig te stutten) en het bovenste en buitendeel dus stutten.


Renovatie Melick
woensdag 23 januari 2019

Damwand plaatsen aan slipway

Voor op ons werfje in zijn wij op zoek naar een bedrijf die een stuk stalen damwand aan onze slipway kan vernieuwen. De afmetingen zijn ongeveer 32 meter in lengte. Het water is aan het diepste punt ongeveer 2 meter diep. Er is momenteel een soort van damwand aanwezig maar die is nergens recht. In de bijlage een schets van het scenario.


Renovatie Stevensweert
dinsdag 19 juni 2018

Trappenhuis renoveren

Ik wil graag een trap laten schuren, ook wil ik graag de wanden van het trappenhuis bekleden met panelen en het plafond verlagen, en bijbehorende schilderswerkzaamheden. Ik heb 14 traptreden. Betreft totaal zo'n 3.60 m2.


Renovatie Roermond
donderdag 17 mei 2018

Balkon coaten en boeiboorden vervangen of schilderen

Ik heb een klein balkonnetje wat opnieuw gecoat moet worden, betreft een balkon van 1.20 bij 1.20 meter. Daarnaast heb ik drie boeiboorden die of geverfd moeten worden ofwel (indien mogelijk) vervangen voor Trespa. Dit balkon bevindt zich op de eerste verdieping en is zowel vanuit buiten als binnen goed bereikbaar.


Renovatie Herten
zaterdag 24 maart 2018

Waterschade herstellen aan plafonds en wanden

Ik wil de waterschade aan het plafond laten herstellen. Er zit een gat in het plafond van 30 bij 60 cm ongeveer. Eerst moet een gipsplaat geplaatst worden en erna moet er gestukt worden.


Renovatie Horn
zondag 12 november 2017

Terrasvloer annex kelderdek met betonrot herstellen

Onderkant van een terrasvloer vertoont betonrot. Het terras bevindt zich boven een niet gebruikte kelder en de betonrot is vanuit de kelder zichtbaat. Op het terras ligt natuursteen, deze stenen liggen inmiddels los. De kelder is met een trap toegankelijk en ligt onder de tuin. De kelder is zeker 2.5 meter hoog en ongeveer 40 m2 groot.


Renovatie Maasbracht
donderdag 03 augustus 2017

Asbest verwijderen

Garage en aanbouw zijn aan 2 zijden goed bereikbaar.


Renovatie Melick
maandag 12 juni 2017

Stacaravan slopen of opkopen en afvoeren

Ik wil een stacaravan laten slopen of opkopen. Deze caravan is 10 bij 3 meter en gemaakt van hout en aluminium. De caravan is van binnen en buiten nog in goede staat zoals te zien op de foto's. Ook wil ik dat er 2 tuinhuisjes van 2 bij 2 meter weggehaald worden en de voortent verwijderd wordt. Graag wil ik ook dat de plek van de caravan puinvrij en opgeruimd achtergelaten wordt.


Renovatie Montfort
dinsdag 09 mei 2017

Fundering renoveren en stabiliseren

Voorgevel van 13 meter vertoont scheurvorming, graag offerte voor stabilisatie fundering / stoppen scheurvorming. Ik heb twee bladen (binnen en buiten blad), de vorige eigenaar heeft er ook nog een derde blad geplaatst. Het huis is van 1928. Huis is in de Maasbedding (eilandtong).


Renovatie Stevensweert
zaterdag 22 april 2017

Meterkast met ombouw en vloerplaat

Ik wil graag een kleine meterkast van elektra uitbreiden met gas en wateraansluiting. Er moet een NEN meterruimte komen met een vloerplaat voor de aansluitingen. Eerst moet die meterkast er zijn, waarna het energiebedrijf kan aansluiten.


Renovatie Roermond
vrijdag 23 december 2016

Houten vloer vervangen door beton

Ik wil in een bestaande woning de houten ondervloer graag vervangen voor een betonnen ondervloer (via balken broodjesvloer of renovatievloer). Maar ik wil wel de kruipruimte behouden. Graag tevens een losse offerte indien ik er ook nog vloerverwarming bij zou pakken voor hele woonkamer. Woonkamer is half houten vloer half beton. Bouwtekeningen zijn aanwezig. Woning staat leeg en sloopwerk kan voorbereid worden in overleg. Het gaat voornamelijk om de woonkamer, deze is ongeveer 32 m2. Voor de offerte inclusief vloerverwarming zal het gaan om 44 m2.


Renovatie Roermond
donderdag 22 september 2016

Betonrot aan balkon verhelpen

Mijn balkon vertoont betonrot. Ik wil dit graag hersteld hebben. Het brokkelt af en je ziet de bewapening zitten. Het balkon is op de eerste verdieping, bij een slaapkamer. Ongeveer 1 x 2.5 meter groot.


Renovatie Herten
dinsdag 17 mei 2016

Asbest op dak inventariseren

Ik wil duidelijkheid krijgen op de vraag of ik wel of geen asbest op het dak van mijn woonhuis heb. Ik kan deze vraag niet beantwoorden, wij zijn namelijk 2e eigenaar. Het woonhuis is gebouwd in 1960. Wij zien vanaf de binnenzijde van het dakbeschot een gedeelte van de dakpannen met nog een ander materiaal daartussen. We denken dat dit asbesthoudend materiaal is. Wij maken graag een afspraak.


Renovatie Echt
maandag 09 mei 2016

Asbesthoudende golfplaten vervangen

We hebben een loods met een lengte van 49 meter en een hoogte van 4 meter. 1 wand is voorzien van asbest houdende golfplaten (platen uit 1971). Deze wand is zeer goed bereikbaar en de bestrating is van beton. Wat kost het om de asbest los te halen? Voor de afvoer zorgen wij zelf. Indien gewenst kan ik foto's doorsturen.


Renovatie Stevensweert
Offertes aanvragen