Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Uithoorn

Vloer isoleren ~55m2 - Isolatie - Uithoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloer isoleren ~55m2

Zoek een vakman die wat vloerisolatie kan realiseren, het gaat om ~50 a 55m2.


Isolatiespecialist Wilnis

Gratis offertes voor isolatie in Uithoorn aanvragen

Recente opdrachten uit Uithoorn

maandag 10 juli 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar ná 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Mijdrecht
maandag 24 oktober 2022

Vloer isoleren ~55m2

Zoek een vakman die wat vloerisolatie kan realiseren, het gaat om ~50 a 55m2.


Isolatie Wilnis
maandag 03 januari 2022

De buitengevel isoleren tegen geluid van de zijburen

Doordat ons huis vrij oud is is hij ook heel gehorig. Graag zou ik tussen ons en de buren een geluidsbarrière willen maken zodat de huizen met de stenen niet meer aan elkaar verbonden zijn. Het gaat om de voorgevel. Ik bespreek graag met de specialist of het mogelijk is en hoe dit eventueel zou kunnen. Het betreft verder een tussenwoning met een (vermoedelijk) enkelsteens muur.


Isolatie Uithoorn
donderdag 05 november 2020

Plafond thermisch isoleren

Ik wil mijn plafond thermisch laten isoleren. Het gaat om ongeveer 40 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Isolatie Mijdrecht
woensdag 07 oktober 2020

Plafond in de woonkamer isoleren

Betreft het opvullen van de holle ruimte in het plafond. Beschikbare ruimte is ~8cm. De holle ruimte is bedekt met dunne platen. Het isolatiemateriaal zou via kleine gaatjes gespoten kunnen worden. Ik zie zelf de Knauf Supafil als (enige) mogelijkheid voor de klus. Het plafond is 50 m2.


Isolatie Wilnis
donderdag 27 februari 2020

Slaapkamer geluidsdicht laten maken

Ik woon op de begane grond in een appartementen complex. Ik heb erg veel last van mijn bovenburen. Wat zijn de mogelijkheden om geluidsoverlast van bovenburen te minimaliseren?


Isolatie Mijdrecht
vrijdag 27 december 2019

Buitenmuur isoleren van vakantiewoning

Het is een buitenmuur van de badkamer van 3.60 x 2.10 en 1 van 2.40 x .20 ongeveer, die wil ik graag laten isoleren. Alleen de buitenmuren staan nu .


Isolatie Mijdrecht
dinsdag 16 juli 2019

Het isoleren van een schuin pannendak

Ik zoek een isolatiespecialist die mijn schuine pannendak vanuit binnen kan isoleren. Onder het dak bevindt zich een vliering wat het makkelijk maak om het dak te bereiken. Er is geen onderdak aanwezig. Het betreft ongeveer 50 m2. De afwerking bespreek ik graag met de specialist.


Isolatie Amstelhoek
maandag 14 januari 2019

Geluids- en thermische isolatie plaatsen

Het huis is uit 1967 met houten tussenvloeren bij de eerste en de tweede verdieping. De gezamenlijke vloer oppervlakte van de etages ligt rond de 80 m2, 2 x 40 meter. Vloeren en plafond zijn afgewerkt, we wonen er al enkele jaren. We willen graag geluids- en thermische isolatie. De gedachte is inspuiten met cellulose. Natuurlijk met liefst zo min mogelijk rommel maar dat lijkt onvermijdelijk, gaten in plafond lijkt beste mogelijkheid. Wij hebben interesse in een prijsopgave inclusief en exclusief afwerking van plafond.


Isolatie Uithoorn
donderdag 02 augustus 2018

Het isoleren van het zolderdak

Ik zoek een partij die het dak van mijn vrijstaande woning goed kan isoleren. Het betreft een dak van 150 m2 wat op de schop gaat. Het dak gaat eraf, Platen erop en dan wederom pannen en panlatten erop. Ben opzoek naar RC6 of beter materiaal en sta open voor advies. Het kan vanuit binnen, maar ook buiten geïsoleerd worden. De woning is goed bereikbaar.


Isolatie Wilnis
vrijdag 06 juli 2018

Schelpen in kruipruimte uitbouw blazen

Kruipruimte uitbouw (15,82 m2) schelpen inblazen z.s.m.


Isolatie Uithoorn
zondag 24 juni 2018

Isoleren van vloer en plafond

Ik zoek een partij die mijn vloer op de eerste verdieping kan isoleren. Momenteel is alles zeer gehorig en trillen de lampen mee als iemand rondloopt op de eerste verdieping. Daarnaast wil ik dat het plafond op de eerste verdieping ook geïsoleerd wordt. Wat dakisolatie betreft gaat het om 46 m2 en wat de vloer betreft gaat het om 73 m2. De woning is goed bereikbaar.


Isolatie Uithoorn
zaterdag 09 juni 2018

Vloer isoleren

Het gaat om een gelijkvloerse bungalow. Ongeveer 115 m2 pur-isolatie wil ik laten plaatsen. De vloer gaat er niet uit. Het gaat om een broodjesvloer.


Isolatie Wilnis
donderdag 15 maart 2018

Hellend dak isoleren

Is het mogelijk om spuitisolatie aan te brengen onder het dak? De kamer bevindt zich onder het hellend gedeelte van het dak en kan alleen via een 12 spot opening in het plafond bereikt worden. Of er moet een opening gemaakt worden in de binnenmuur. De oppervlakte van de te isoleren kamer is 5.20 x 4.30 meter.


Isolatie De Hoef
dinsdag 09 mei 2017

Isoleren met schelpen

Ik wil graag in mijn huis vloerverwarming laten aanleggen, maar daarvoor wil ik de kruipruimte eerst laten isoleren net schelpen. De kruipruimte is 48 m2 groot en goed bereikbaar via het kruipgat. Als dit in kosten scheelt wil ik bij een ander huis in de buurt hetzelfde laten doen.


Isolatie Wilnis
Offertes aanvragen