Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Harderwijk

Buitengevel isoleren - Isolatie - Harderwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Buitengevel isoleren

2 onder 1 kap waarbij de zijgevel geïsoleerd moet worden. En een paar m2 aan de voorkant. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie In welke isolatievorm(en) heb je verder interesse?: Gevelisolatie Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Na 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatiespecialist Zeewolde

Gratis offertes voor isolatie in Harderwijk aanvragen

Recente opdrachten uit Harderwijk

maandag 18 september 2023

Buitengevel isoleren

Het is een houten chalet Bestaat de mogelijkheid om dit te isoleren en geldt hiervoor ook subsidie ? Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Putten
maandag 03 juli 2023

Buitengevel isoleren

Vrijstaande woning Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar ná 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Hierden
dinsdag 11 april 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Nee, ik ben alleen op zoek naar informatie Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 50 en 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Harderwijk
maandag 20 maart 2023

Buitengevel isoleren

2 onder 1 kap waarbij de zijgevel geïsoleerd moet worden. En een paar m2 aan de voorkant. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie In welke isolatievorm(en) heb je verder interesse?: Gevelisolatie Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Na 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Zeewolde
dinsdag 01 november 2022

bungalow isoleren (45m2)

Ik wil mijn bungalow van buiten uit laten isoleren, door midden van isolatie platen. De muren die geisoleerd moeten worden zijn in totaal 45m2 en ik wil het graag thermisch laten isoleren.


Isolatie Harderwijk
dinsdag 23 augustus 2022

Vloer isoleren, vanuit kruipruimte (~50m2)

Ik wil graag mijn vloer laten isoleren, op de begane grond. Deze vloer heeft een oppervlakte van ongeveer 50m2. Er is een kruipruimte aanwezig.


Isolatie Putten
woensdag 20 april 2022

De woning isoleren tegen akoestisch inpandig geluid

Ik zoek een specialist die ons kan helpen aan inpandig geluid. Ik heb het gevoel dat via het WTW-systeem, onder de deuren en via het dak veel geluid door de woning hoorbaar is. Dit willen we aanpakken. Betreft een vrijstaande woning.


Isolatie Putten
maandag 13 december 2021

Buitengevel isoleren (~33m2)

Wij zijn op zoek naar een vakman om onze spouwmuur te isoleren van buitenaf. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 33m2.


Isolatie Putten
dinsdag 26 oktober 2021

100 m² isolatie buitenwerk

Betreft een vrijstaande jaren 30 woning met stuc. We willen dit graag laten isoleren als dat mogelijk is. Het betreft ongeveer 100 m². Ik wil deze dus vanaf de buitenzijde laten isoleren.


Isolatie Ermelo
maandag 10 mei 2021

Woning isoleren

In mijn huurwoning heb ik al geruime tijd last van TV geluid van mijn buren. In zowel woonkamer als de 2 slaapkamers op de 1e verdieping. Middels een voorzetwand/geluidsisolatie wil ik dit geluid minimaliseren of volledig kwijt zijn. Het betreft 3 muren met maatvoering van ca - woonkamer - 245 hoog bij 580 breed - slaapkamer 1 - 245 hoog bij ca 460 breed, met vanaf 230 schuine wand tot 100 hoog - slaapkamer 2 - 255 hoog bij ca 410 breed, met vanaf 310 schuine wand tot 100 hoog Daarnaast wil ik uw advies of het isoleren van de aangrenzende keuken ook noodzakelijk is. Deze muur is ca 260 breed. De keuze om alleen muur of ook vloer te isoleren zal gebaseerd zijn op zowel uw advies als de kostenraming. Uiteraard bent u welkom om op locatie de situatie beter in te schatten. Ik ben benieuwd wat de kosten worden wanneer ik eea met aangeleverde materialen zelf moet plaatsen, alsook wanneer dit volledig voor mij gedaan zou worden.


Isolatie Zeewolde
maandag 08 februari 2021

Isoleren plafond thermisch 24m²

Plafond moet geisoleerd worden. Het gaat om thermische isolatie. Het is een plafond met gipsplaten. Het gaat om ongeveer 24m².


Isolatie Zeewolde
donderdag 04 februari 2021

Isoleren dak 37m²

Ik wil graag het dak van de garage en de woonkamer laten isoleren. Dit gaat om thermisch isoleren. Het gaat om 37m² in totaal.


Isolatie Zeewolde
zondag 15 november 2020

Plafond tegen geluid isoleren

De verdiepingsvloer tussen de begane grond en de eerste verdieping is van hout. Het plafond van de zitkamer is al voorzien van balken. Boven de zitkamer is een slaapkamer. Er dringt veel geluid door vanuit de zitkamer naar boven toe, naar de slaapkamer. Het doel van de geluidsisolatie is dit tegen te gaan. Wellicht is het mogelijk om isolatie materiaal aan te brengen tussen de balken en deze af te werken met gipsplaten. Het oppervlak bedraagt 40 m².


Isolatie Hierden
donderdag 01 oktober 2020

Schuur geluiddicht maken

Schuur is 15 bij 14 meter....betonnen vloer en kalkblokken muren. Schuur is met punt dak 8 meter hoog. Kids willen graag feestjes in schuur houden, maar voor de buren is geluid wel erg te horen....dusss willen nu graag de schuur zo geluiddicht maken.


Isolatie Ermelo
dinsdag 14 juli 2020

80 m² buitengevel isoleren en stucen

Het betreft een renovatieproject. Alleen de oude buitenmuren staan op dit moment nog en wij verwachten laatste kwartaal van 2020 klaar te zijn. Het gaat om het isoleren en stucen van de buitengevels van een gebouw achter een gebouw en grenst hier ook gedeeltelijk aan. Het te isoleren en te stucen oppervlak zal circa 80 m2. Graag offerte voor compleet afgewerkte buitengevels met isolatie en crêpi.


Isolatie Harderwijk
Offertes aanvragen