Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Drachten

Kruipruimte isoleren - Isolatie - Drachten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kruipruimte isoleren

Woning heeft geen kruipruimte en het betreft een kruipruimte van 40 cm diep. Wat zijn de mogelijkheden voor onze woning om deze te isoleren.


Isolatiespecialist Drachten

Gratis offertes voor isolatie in Drachten aanvragen

Recente opdrachten uit Drachten

maandag 03 april 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Hebben een houtskeletbouwhuis uit 1985. Wij ervaren vanaf de buitenmuur op het noordwesten koude en zouden graag een specialistenoordeel willen of en wat hier aan te doen is en uiteraard wat de kosten hiervan zijn Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden?: Geen voorkeur, graag advies van de vakman Wat is het doel van de muurisolatie?: thermisch isoleren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Noordwijk
maandag 23 januari 2023

Kruipruimte isoleren

Woning heeft geen kruipruimte en het betreft een kruipruimte van 40 cm diep. Wat zijn de mogelijkheden voor onze woning om deze te isoleren.


Isolatie Drachten
woensdag 28 december 2022

2 verwarmingsbuizen isoleren

Ik woon in een appartementencomplex. In mijn appartement lopen 2 verwarmingsbuizen naar het appartement boven mij. Ze vervoeren warm water voor de verwarming van de bovenburen. Hierdoor is het in mijn appartement ook altijd warm. Ik wil deze 2 buizen zo geïsoleerd hebben dat ze geen warmte meer uitstralen. Graag zie ik hiervoor een offerte tegemoet.


Isolatie Oosterwolde
maandag 14 november 2022

Plat dak + spouwmuren isoleren

Zoek een vakman die het platte dak kan isoleren en spouwmuurisolatie. Het dak is ~140m2.


Isolatie Kootstertille
dinsdag 27 september 2022

Kruipruimte isoleren 66m2

De vloer/kruipruimte moet nog geïsoleerd worden. Het gaat om 66 m2. Zou graag willen dat de vakman even langs komt om de situatie te bekijken.


Isolatie Drachten
woensdag 07 september 2022

2 plafonds thermisch isoleren

Ik wil graag 2 plafonds laten isoleren in mijn woning. Ik wil graag een thermische isolatie, de aantal vierkante meters kan ik niet inschatten.


Isolatie Noordwijk
donderdag 07 juli 2022

Kruipruimte isoleren

We willen ivm muffe lucht de bodem van de kruipruimte onder de woning isoleren . Gaat ongeveer om 50 m2, kruipruimte is ongeveer 34 cm hoog.


Isolatie Noordwijk
dinsdag 03 mei 2022

Plat dak van aanbouw isoleren

We hebben een aanbouw van ongeveer 20m², en het dak is hiermee niet geïsoleerd. We hebben een plat dak en dit willen wij laten isoleren. Na 10 juni mogen de werkzaamheden plaatsvinden.


Isolatie Noordwijk
dinsdag 28 december 2021

Spouwmuur isoleren

Wij willen ons graag laten informeren voor spouwmuur isolatie, en wanneer het kan. Ik heb geen idee hoe groot de oppervlakte is, maar het is niet heel groot dus misschien is het handig als de vakman even langs komt eerst.


Isolatie Harkema
maandag 25 oktober 2021

Garage en kamer isoleren

Het is een garage, grenzend aan woonhuis, waar we kantoor van willen maken Gaat ongeveer om 40 m2 wat ik wil laten isoleren dmv voorzetwanden. Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden?: Geen voorkeur, graag advies van de vakman Wat is het doel van de muurisolatie?: thermisch isoleren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Noordwijk
maandag 28 december 2020

Muren thermisch isoleren

De binnen muren en plafonds moeten beter geïsoleerd worden. Er is isolatie materiaal aangebracht in 1987 maar dat is matig. Het gaat om 250 m2.


Isolatie Drachten
woensdag 16 september 2020

Dak isoleren

Betreft een nieuwbouw garage waar de werkzaamheden plaats vind, deze graag aan de buitenkant isoleren. Het gaat om 27 m2. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Voorzetwand met afwerking in gipsplaat (gyproc) / plaatmateriaal


Isolatie Noordwijk
donderdag 18 juni 2020

Geluidsisolerende muur laten maken

Wij hebben last van het televisiegeluid van de buurman. Daarom willen wij een wand van circa 20m2 muur met geluidsisolatie laten bekleden. Wij staan voor meerdere opties open. Het is een betonnen wand.


Isolatie Noordwijk
zondag 08 december 2019

Garage isoleren

Ik wil graag het garagedak van binnenuit willen isoleren. Betreft ongeveer 40 m2. Makkelijk toegankelijke en hoeft niet afgewerkt te worden.


Isolatie Opeinde
zondag 11 augustus 2019

Dak woonboerderij isoleren

Graag zou ik het dak van mijn woonboerderij aan de binnenkant laten isoleren. De oppervlakte is ongeveer 100 tot 500 m2. Wij hebben een hellend dak. Er hoeft niets afgevoerd te worden


Isolatie Wijnjewoude
Offertes aanvragen