Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
176 Badkamer Sanitair Douchecabine

Douchekraan vervangen - Hoogeveen

Douchekraan vervangen - Hoogeveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Douchekraan vervangen laten uitvoeren in Hoogeveen?

Zoek je een professionele installateur om leidingen te leggen of om je sanitair onder handen te nemen? Plaats je opdracht bij Casius en wij brengen je in contact met de beste installateurs uit de buurt.

Ook wie in Ansen, Balinge, Balkbrug, Dalerpeel, De Krim, Dedemsvaart, Diever, Drijber, Drogteropslagen, Echten, Elim, Fluitenberg, Geesbrug, Hollandscheveld, Kerkenveld, Linde, Lutten, Nieuw Balinge, Nieuweroord, Noordscheschut, Pesse, Rheezerveen, Ruinen, Schuinesloot, Slagharen, Stuifzand, Tiendeveen, Wijster, Zwinderen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste installateurs in Hoogeveen

Recente aanvragen uit Hoogeveen

vrijdag 11 juni 2021

Cv aanleggen

Alle kamers voorzien van radiatoren, alles aanleggen incl cv


Installatie- en leidingwerk Hoogeveen
dinsdag 23 februari 2021

Afvoer dak serre verstopt

Plopper werkt niet , ontstopspiraal is niet lang genoeg. Graag hulp van de vakman.


Installatie- en leidingwerk Kerkenveld
vrijdag 08 januari 2021

Nieuwe zinken dakgoten plaatsen

Ik ben op zoek naar een partij die dakgoten kan leveren. Het gaat om zinken dakgoten, 2 van ca 14,50 meter per stuk (hoofdgebouw) en 1 (of 2) afhankelijk van de prijs van 11,50 meter (schuur).


Installatie- en leidingwerk Wijster
vrijdag 03 juli 2020

Nieuwe Combi ketel + radiatoren installeren

Ik wil een volledige levering en installatie ter vervanging van de huidige warm water voorziening. Inclusief radiatoren en combiketel. Het betreft een bungalow van c.a. 40m1. 1 woonkamer en 1 slaapkamer + douche. Ik dacht dan aan 4 tot maximaal 5 radiatoren. Het is een vakantie huisje, dus het hoeft geen dure ketel te zijn, als ie maar een beetje stil is.


Installatie- en leidingwerk Balkbrug
maandag 08 juni 2020

Toilet laten installeren

Ik zou graag de oude toiletpot laten verwijderen en de nieuwe toiletpot + stortbak geïnstalleerd willen hebben. Het gaat om een simple staand model (geen inbouw oid). Deze heb ik gehaald bij de Praxis.


Installatie- en leidingwerk Hoogeveen
woensdag 25 maart 2020

2 woonkamer radiatoren verwijderen

Goedendag, wij hebben twee grote overbodige radiatoren hangen. Wat zou dit ongeveer kosten om deze te laten verwijderen?


Installatie- en leidingwerk Dedemsvaart
dinsdag 22 oktober 2019

Dakgoot vervangen

Het gaat om het vervangen van de dakgoot, deze heeft een lengte van 250cm. Op dit moment is die van zink, deze mag in zink of kunsstof vervangen worden. Hij staat op ongeveer 3 meter hoogte maar ligt ongeveer 1 meter lager dan het dak wellicht moet dit ook worden aangepast.


Installatie- en leidingwerk Hoogeveen
dinsdag 02 april 2019

Nieuwe CV ketel plaatsen

Graag offerte met snelst mogelijke installatie datum van een Remeha Calenta 40 C.


Installatie- en leidingwerk Hoogeveen
woensdag 09 januari 2019

CV ketel plaatsen

Ik wil een nieuwe cv ketel laten installeren. De oude cv ketel is namelijk op. Ik heb een NeFit HR 24 economy ketel dus ik wil wat vergelijkbaars.


Installatie- en leidingwerk Balkbrug
donderdag 09 augustus 2018

Tristar 5412 unit opstarten

Wie kan er de door mij zelf geinstaleerde tristar 5412 unit vacuum trekken en controleren /opstarten. De unit is nieuw maar heeft 8 jaar stil gestaan voor deze is uitgepakt. Bij de los halen van de binnen uit was welduidelijk het sikstof te horen die er nog in zat dus geen verwachte problemen daar/ gaarne alleen reageren als men op korte termijn kan (binnen een paar dagen) vanaf vandaag


Installatie- en leidingwerk Hollandscheveld
maandag 28 mei 2018

Invoerbuizen naar de nieuwe meterkast aanbrengen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor se aanleg van een complete set invoervelden naar een nieuwe meterkast via bestaande fundering. Eventuele foto's van de situatie kunnen gestuurd worden


Installatie- en leidingwerk Hollandscheveld
maandag 19 maart 2018

Nieuwe kunststof gasleiding monteren

Nieuwe kunststof gasleiding monteren. Van meterkast naar CV ketel is circa 10 meter. Moet vanuit de kruipruimte gedaan worden, deze is makkelijk toegankelijk.


Installatie- en leidingwerk Hoogeveen
woensdag 21 februari 2018

Warmtepomp bij nieuwbouw installeren

Voor mijn nieuw te bouwen huis wil ik graag offertes voor het verwarmen van het huis zonder gas. Ik wil een complete installatie voor vloerverwarming leidingen alles. Ook wil ik graag advies over wat het beste past bij mijn situatie.


Installatie- en leidingwerk Hoogeveen
zondag 21 januari 2018

Tussenmeter plaatsen voor gas en elektra

Wij hebben in onze villa 5 appartementen/studios en 4 kamers met gedeelde keuken, wc en douche. Graag zou ik per appartement/studio het gas en elektra willen weten. Ik wil dus een tussenmeter laten plaatsen per kamer. Het water hoeft niet apart.


Installatie- en leidingwerk Noordscheschut
donderdag 11 januari 2018

Afzuigmotor installeren in een kleine horecakeuken

In onze kantine hangt al een afzuigkap. Deze moet worden voorzien van afzuigmotor. Het is maar een kleine keuken waar alleen af en toe gefrituurd wordt. De lichtste motor zal waarschijnlijk al voldoende zijn. Graag ontvangen we een prijs voor het leveren van een afzuigmotor + de installatie hiervan. Er moet een dakdoorvoer gemaakt worden. Voor verdere vragen graag contact opnemen.


Installatie- en leidingwerk Elim
vrijdag 29 december 2017

Installatie van de leidingen van water en elektra

Wij willen de toekomstige aanbouw voorzien van IR verwarming, elektra aansluitingen, inloopdouche met w/k water en afvoer, luxe wastafelcombinatie en toilet en ventilatievoorziening. Bestaande toilet te vervangen met nieuw hoog toilet en fonteintje en verplaatsen/aanleggen van de wasmachine en droger aansluitingen (eventueel vervangen van bestaande cv radiator met kleiner model). Plat dak, 4 x 6 meter) geïsoleerd voorzien van EPDM folie met koepelraam van 2 meter en hemelwaterafvoer. De aanbouw moet gemetseld worden. RC waarde moet tussen de 4 en 6 zijn.


Installatie- en leidingwerk Ruinen
vrijdag 10 november 2017

Rookkanaal met Isoduct aanleggen

Graag op basis van een locatiebezoek advies over mogelijkheden aanleg dubbelwandig rookkanaal en kostenindicatie. Via een verdiepingsvloer van hout en door het dak van de bungalow omhoog. Op de verdieping zal de afvoer schuin geplaatst moeten worden. Het plaatsen houtkachel doen we waarschijnlijk zelf.


Installatie- en leidingwerk Pesse
dinsdag 13 juni 2017

Buitenkraan aanbrengen

Ik zoek een loodgieter om een buitenkraan aan te brengen. Gaat om een afstand van 4 of 5 meter naar de tuin.


Installatie- en leidingwerk Hollandscheveld
maandag 10 april 2017

Gasleiding en waterleiding verleggen voor de nieuwe keuken

Op 1 mei wordt onze nieuwe keuken gemonteerd. Voor die tijd moet ik de muren en vloer voorbereiden en ik wil binnen 2 weken ook het installatiewerk aan de waterleiding en gasleiding laten verzorgen. Die moeten allemaal een stukje worden verlegd. Ik laat dit graag op heel korte termijn uitvoeren en ontvang hiervoor graag uw offerteprijs.


Installatie- en leidingwerk Hoogeveen
vrijdag 24 maart 2017

Extra kraan aanleggen voor de Amerikaanse koelkast

Ik wil graag een extra kraan aan laten leggen. Deze kraan is voor onze nieuwe koel-/vrieskast, ook wel Amerikaanse koelkast genoemd.


Installatie- en leidingwerk Hoogeveen
maandag 06 februari 2017

Kranen vervangen

Ik heb een wastafel met een kraan die ik niet los kan krijgen, de moer zit al 45 jaar vast. De nieuwe kraan heb ik al en moet dan de oude gaan vervangen. Ook een keukenkraan moet vervangen worden.


Installatie- en leidingwerk Hoogeveen
zaterdag 28 januari 2017

Nieuwe mengkraan aansluiten

In onze woning zit in de douche een 'gewone' kraan, deze wil ik vervangen door een mengkraan. Nu zit de huidige kraan al scheef, en de S-koppelingen staan scheef ten opzichte van elkaar. Daar durf ik geen kracht op te zetten. De nieuwe kraan past net niet, qua afstand tussen de warme en koude leiding. Het scheelt denk ik 1 mm, maar met geen mogelijkheid krijg ik de nieuwe kraan bevestigd. Graag uw hulp.


Installatie- en leidingwerk Drogteropslagen
maandag 19 september 2016

Lekkage in een jacuzzi repareren

Jacuzzi lekt uit jet naar de binnenkant als-ie aanstaat. Kan het niet precies inschatten vanwege de schuimlaag.


Installatie- en leidingwerk Rheezerveen
woensdag 16 maart 2016

Wastafelkraan monteren

Heb te weinig gereedschap en kennis om nieuwe kraan te monteren


Installatie- en leidingwerk Hoogeveen
donderdag 10 december 2015

Kraan bevestigen op een wastafelmeubel

Mijn kraan in een wastafel meubel werkt niet meer naar behoren. Graag wil ik dit indien mogelijk laten repareren en anders dient de kraan te worden vervangen.


Installatie- en leidingwerk Hoogeveen
dinsdag 03 november 2015

Verstopte riolering ontstoppen

Bij doorspoelen van de wc (hal en badkamer) komt het water tot aan de rand van de wc pot en loopt vrij langzaam weg. Heb al beide wc's met tuinslang 1,5 uur door gespoeld en dan geen problemen (water komt niet omhoog), maar daarna met doorspoelen weer wel. Ook bij het ligbad en douche loopt het water soms slecht weg (niet altijd overigens).


Installatie- en leidingwerk Hollandscheveld
donderdag 08 oktober 2015

Vaatwasmachine aansluiten in de keuken

Vaatwasmachine moet naast het aanrecht worden geplaatst, op de plek waar op de foto de koelkast nog staat. De aansluitingen voor water (aan- en afvoer) moeten in het aanrechtkastje worden aangebracht.


Installatie- en leidingwerk Hoogeveen
dinsdag 14 juli 2015

Casco woning voorzien van gas water en elektra

Complete casco tussenwoning voorzien van elektra, water en gas. Complete offerte graag van alle materialen en CV. Ik wil graag een meterkast met 8-9 groepen. De woning is in totaal 103 m2 en heeft 3 verdiepingen. De oplevering van de woning is binnen 3-6 maanden, na oplevering graag zo snel mogelijk beginnen met de werkzaamheden. Bouwtekening van de woning is beschikbaar.


Installatie- en leidingwerk Lutten
dinsdag 07 juli 2015

CV, elektra, gas en water in casco woning installeren

Geheel installeren van een casco woning. - CV en verwarming- elektra en aansluitpunten - water en gas - meterkast maken en inrichten Zie voor details bijgevoegde documenten, of bel me even. Alles ook leveren.


Installatie- en leidingwerk Lutten
zondag 12 januari 2014

Gasmeter op gasverbruik doormeten

Gasmeter op gasverbruik doormeten. Ik heb 2000 m3 meer gasverbruik vergeleken met 2012.


Installatie- en leidingwerk Hoogeveen

Douchekraan vervangen in jouw regio

Offertes aanvragen