Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Doetinchem

6x windveren vervangen en boeidelen van dakkapel - Dakkapel plaatsen - Doetinchem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

6x windveren vervangen en boeidelen van dakkapel

Ik wil graag voorkant achterkant en midden windveren vervangen en de boeidelen van 1 dakkapel


Dakkapelspecialist Hengelo

Offertes dakkapel plaatsen in Doetinchem aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Doetinchem

vrijdag 21 oktober 2022

Dakkapel laten plaatsen

Ik zou graag een dakkapel willen laten plaatsen maar heb geen idee van prijzen. zie wel gemiddelde online staan. Breedte van de woning is 5,60M weet niet wat het maximum hiervoor zou zijn woning is in de punt 3,05M hoog. Zie Foto's van Funda op dit moment voor meer details. (https://www.funda.nl/koop/verkocht/bredevoort/huis-42828499-stadsbroek-37/#foto-39) In mijn algemene zoek tocht zou ik dit ook mogen plaatsen van Gemeente Aalten. (als anders verneem ik graag) In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 5 Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik word binnen 3 maanden eigenaar


Dakkapelbouw Bredevoort
maandag 29 augustus 2022

Dakkapel zijkant huis

Wij willen graag een dakkapel van de zijkant van de woning. Dit is vergunningsvrij. De maten zijn 1.15 hoog 2.25 breed ongeveer. Ik wil een kunststof afwerking met kunststof kozijnen. Woonklare oplevering.


Dakkapelbouw Aalten
maandag 13 september 2021

Dakkapel vervangen of renoveren

Dakkapel vervangen zie foto Kozijnen vervangen door aannemer , verkeerde afmetingen aannemer vertrokken Nu waarschijnlijk een hele nieuwe kapel


Dakkapelbouw Hengelo
zaterdag 04 september 2021

6x windveren vervangen en boeidelen van dakkapel

Ik wil graag voorkant achterkant en midden windveren vervangen en de boeidelen van 1 dakkapel


Dakkapelbouw Hengelo
woensdag 17 maart 2021

Dakkapel realiseren

Wil graag een dakkapel met verlengt dak. Afmeting wordt 5.40 meter en 90 graden. Graag 3 ramen met kunststof en rolluiken.


Dakkapelbouw Ulft
zondag 25 oktober 2020

Dakkapel plaatsen in nieuwbouwhuis

Wij willen graag een kunststof dakkapel van 5 meter en een van 3 meter breed. Volgend jaar oktober krijgen wij de sleutels.


Dakkapelbouw Gaanderen
maandag 06 april 2020

Dakkapel en vaste trap naar zolder plaatsen

Wij willen graag een vaste trap laten plaatsen naar de zolder. Deze trap zou dan in een uitbouw naar het buiten geplaatst moeten worden. Dit op een schuin dak, dus in een dakkapel. Om zo op zolder meer ruimte te creëren en op de 1e verdieping over te houden. Het betreft dus om het plaatsen van een dakkapel én een vaste trap. Ik wil graag met een aannemer bespreken of dit mogelijk is en welke gevolgen die werkzaamheden met zich mee brengen.


Dakkapelbouw Doetinchem
vrijdag 07 februari 2020

Kunststof dakkapel plaatsen

ik zou graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een kunststof dakkapel, 4,6 mtr breedt en 1,4 mtr hoog (tussen gordingen). van binnen naar buiten kijkend heeft rechter zijde 3/5 deel en linker zijde 2/5 deel. Enkel draairamen. Geen rolluiken. bvd.


Dakkapelbouw Lichtenvoorde
woensdag 05 februari 2020

Dakkapel realiseren

Ik wil graag een prijsopgave voor het plaatsen van een dakkapel (vrijblijvend). Huis heb ik net gekocht en ik wil aan de zijkant van het huis de huidige dakkapel laten vervangen voor een grotere dakkapel van kunststof. Waarschijnlijk zal deze tussen de 4/ 5 m worden, maar dit zou ingemeten moeten worden. Graag een prijs voor een complete en casco oplevering. In april wil ik beginnen.


Dakkapelbouw Beek gem. Bergh
zaterdag 23 februari 2019

Dakkapel plaatsen achterzijde huis

Wij willen graag een kunststof dakkapel laten plaatsen van 2,5 meter binnenmaat. De kapel moet worden geïsoleerd en dient 2 draai-kiep ramen te krijgen.


Dakkapelbouw Ulft
zaterdag 28 april 2018

Dakkapellen plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: pannendak op een zolderverdieping. Het dak is lek en bij veel regen komt het naar binnen. We willen graag daar een dakkapel hebben. Maar denken dat het dak helemaal vervangen moet worden. Het dak aan de voorkant is 16 m2. De dakkapel zouden we graag zo groot mogelijk hebben, van kunststof en als het budget het toelaat dan aan beide zijden van het dak een dakkapel.


Dakkapelbouw Terborg
woensdag 18 oktober 2017

Dak vervangen en nieuwe dakkapellen plaatsen

Dakkapel verwijderen en een nieuwe plaatsen Afmeting ongeveer 2 meter. Het materiaal van kunststof.


Dakkapelbouw Winterswijk
maandag 22 mei 2017

Reinigen van een dakkapel

Ik wil onze dakkapel laten reinigen en ontvang hiervoor graag uw offerte.


Dakkapelbouw Hengelo
maandag 08 mei 2017

Dakkapel restaureren of geheel vernieuwen

Ik wil graag onze dakkapel laten restaureren of een nieuwe laten bouwen. Ongeveer 3 a 3,50 meter breed. Nu nog met deur, maar we willen het liefst met een vast en een klapraam en de deur eruit. De huidige dakkapel is in zeer slechte staat. Nu nog enkel glas en ik wil graag dubbel glas ervoor terug. Binnen ook afwerken, vermoedelijk nieuwe kozijnen, we twijfelen nog tussen kunststof of hout. Prijsverschil graag meenemen in uw offerte. Het dak ligt bitumen dak. Graag iets dergelijks voor terug. Waar kan zoveel mogelijk geïsoleerd.


Dakkapelbouw Gendringen
vrijdag 05 mei 2017

Zijkanten van een dakkapel vervangen

Wij hebben een huis gekocht met een dakkapel. De zijkanten hiervan zijn leeg en ik zou hier graag trespa platen op laten plaatsen. De trespa platen heb ik nog niet in huis, graag in overleg met de vakman wat hiervoor de beste keuze is.


Dakkapelbouw Winterswijk
Offertes aanvragen