Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Koppelstones

5 redenen waarom je moet kiezen voor koppelstones

Koppelstones: een klassieke steen met een authentieke uitstraling. Je (nieuwe) terras heeft gegarandeerd een mooi eindresultaat. Maar waarom zou je nog meer voor koppelstones moeten kiezen? Lees snel verder: Casius voorziet je van de nodige informatie.

Reden 1: Makkelijk en snel te leggen

Koppelstones zijn makkelijk en snel te leggen, waardoor dit flink wat tijd scheelt en dus kosten. Zo heb je snel je mooie nieuwe terras en dunt je portemonnee niet al te veel uit. 

Reden 2: Koppelstones zijn onderhoudsvriendelijk en van hoge kwaliteit

Koppelstones zijn onderhoudsvriendelijk, waardoor je niet veel tijd hoeft te steken in je terrastegels mooi te houden. Daarnaast zijn koppelstones van hoge kwaliteit, waardoor ze lang mee gaan. 

Reden 3: Koppelstones zijn vorstbestendig

Bang om uit te glijden in de winter? Koppelstones zijn vorstbestendig. Uitglijden is dus haast onmogelijk op koppelstones. 

Reden 4: Voor iedere woning is een bijpassende koppelstone te vinden

Koppelstones zijn in veel verschillende kleuren en formaten te krijgen, waardoor je voor iedere woning en terras bijpassende koppelstones vindt. Een veel gekozen kleur is antraciet, die perfect past bij een moderne woning. Daarnaast is rood ook een veel gekozen kleur. Die past juist goed bij een authentieke uitstraling van een tuin of woning. Naast deze twee veel gekozen kleuren zijn er nog tal van andere opties.
Veel gebruikte afmetingen zijn: 10 x 10 cm, 14 x 14 cm, 15 x 15 cm, 20 x 30 cm. 

Reden 5: Koppelstones zijn in veel verschillende figuren te leggen

Wil je dat je terras net even iets extra’s heeft? Met koppelstones kan je mooie cirkels maken of andere figuren, wat jouw terras onderscheid van die van de buren. 

Je nieuwe terras met koppelstones laten leggen? 

Wil je voor je nieuwe terras koppelstones laten leggen? Dan wil je natuurlijk wel dat dat gelijk in een keer goed gedaan wordt. Je wil kwaliteitswerk. Schakel voor het beste resultaat een erkende vakman in. Casius staat voor je klaar.

Offertes aanvragen