Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Breda

nieuwe dakgoot aanbrengen - Dakgoot vervangen - Breda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

nieuwe dakgoot aanbrengen

Ik wil voor en achter ons huis graag een nieuwe dakgoot. Het gaat in totaal om ongeveer 11 meter aan lengte.


Dakdekker Breda

Offertes dakgoot vervangen in Breda vergelijken

Recente opdrachten in Breda

maandag 01 mei 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Een klein stuk buitenmuur op de hoek van ons huis lijkt niet te drogen en nu zien we ook binnen vocht ontstaan. Het betreffende stuk is gericht zuid oost en de wind staat er niet op. Misschien ooit ontstaan door lekkage dakgoot maar die zijn vernieuwd Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel herstellen / renoveren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Minder dan 10 m² Welke renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel impregneren tegen vocht Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Bavel
maandag 10 april 2023

Kunststof gevelbekleding plaatsen of vervangen

Uitgebreid advies nodig over gevelisolatie icm mogelijk aanpassen van kozijnen dakgoot en carpoort Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Sierpleister (crepi), Kunststof gevelbekleding, Steenstrips gevelbekleding Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Hoeveel buitenmuren wil je isoleren?: 4 of meer Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Bavel
zaterdag 18 maart 2023

nieuwe dakgoot aanbrengen

Ik wil voor en achter ons huis graag een nieuwe dakgoot. Het gaat in totaal om ongeveer 11 meter aan lengte.


Dakgoot en regenpijp Breda
dinsdag 27 september 2022

Vervangen dakgoot (6m)

Ik zoek een vakman die mijn oude dakgoot kan verwijderen en vervolgens een nieuwe plaatsen. Het mag zink blijven, zijn er andere opties. Zo ja, wat zijn de prijzen. Het gaat om ongeveer 6m.


Installatie- en leidingwerk Breda
maandag 05 september 2022

Renoveren van zinken dakgoot in beugels en plaatsen vogeltrim

Wij willen graag een prijs indicatie voor het renoveren van de naden in onze zinken dakgoten en het plaatsen van een vogeltrim op het onderste dakbeschot. Het gaat om 2 dakgoten van elk 6 meter lang.


Installatie- en leidingwerk Breda
donderdag 25 augustus 2022

Vervanging dakgoot (6m)

Ik zoek een vakman die mijn oude dakgoot kan verwijderen en vervolgens een nieuwe plaatsen. Het mag zink blijven, zijn er andere opties. Zo ja, wat zijn de prijzen. Het gaat om ongeveer 6m.


Dakgoot en regenpijp Breda
zondag 10 juli 2022

Zijgevels isoleren + afwerken ~66m2

De zijmuren moeten aan de buitenzijde geïsoleerd worden. Het zijn 'steens' muren van een woning uit circa 1910 met een mansarde dak. Deze gevels hebben geen ramen. De huidige dakgoot ligt dus op de muur en zal ook vervangen moeten worden (dan wel hier moet rekening mee gehouden worden). Het gaat om ~66m2. Qua afwerking willen we bekijken met de vakman.


Gevel- en metselwerk Breda
zaterdag 18 juni 2022

Boeiboorden vervangen

De onderplank van de dakgoot is rot (dakgoot is lek) en de houten ombouw is ook aan vervanging toe. We willen het liefst kunststof.


Dakdekken en dakreparaties Breda
maandag 18 april 2022

Hellend dak compleet vervangen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het compleet vervangen van ons hellend dak, dit betreft: Het plaatsen van alle nieuwe dakpannen, het isoleren van het dak en het plaatsen van een nieuwe dakgoot. Het huis oppervlakte is ~50m2. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning en als de prijs goed is, is mijn buurman ook geïnteresseerd.


Dakdekken en dakreparaties Rijsbergen
zondag 06 maart 2022

Dak renoveren

Dak vernieuwen ongeveer 100m2: -Muurplaat vervangen, ringbalk plaatsen? -Een aantal gordingen en nok vervangen door dikkere balken. -Aero de luxe Dakplaten plaatsen. 6 dakramen plaatsen Pannen plaatsen. dakgoot plaatsen Alles conform opgave architect, vergunning is binnen.


Dakdekken en dakreparaties Breda
dinsdag 09 november 2021

Nieuwe dakgoot installeren

Nieuwe dakgoot met een tussenschot naar de dakgoot van de buren.


CV en verwarming Breda
woensdag 29 september 2021

2 Dakgoten zink vernieuwen + boeidelen vervangen

Ik zoek een vakman die mijn zinken dakgoten kan vernieuwen. Het gaat om 2 dakgoten van 6 meter zonder hoekstukken. De dakgoten zijn makkelijk bereikbaar, alleen de dakgoot voor zit wel hoog. Ik wil ook graag de boeidelen laten vervangen, deze zijn ook beide 6 meter lang.


Dakgoot en regenpijp Breda
zondag 25 april 2021

Dakgoot vervangen

Dak goot vervangen met omkasting (in kunststof) 2-onder-1-kap huis 10m voor zijde incl buurman 10m achterkant incl buurman


Installatie- en leidingwerk Rijen
woensdag 14 april 2021

Dakgoot repareren/vervangen

Onze zinken dakgoot lekt aan de voorkant van ons huis. We weten niet of dit gerepareerd kan worden of wat het kost om heel de goot de vervangen. Lengte is 5.80m


Installatie- en leidingwerk Breda
dinsdag 06 april 2021

Dakgoot vervangen

Dakgoot vervangen voor en achter twee huizen en afvoerpijp


Installatie- en leidingwerk Breda
Offertes aanvragen