Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Huizen

Onderkelderen van een bestaande woning - Eigen huis bouwen - Huizen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Onderkelderen van een bestaande woning

Ik wil graag onze huidige kelder van 3 m2 vergroten naar 49 m2 (7x7 meter). Uiteraard ook een mooiere toegang, ventilatie, daglicht, verwarming etc. etc. De huidige kelder is ook maar 1.60 meter hoog.


Aannemer Huizen

Offertes eigen huis bouwen in Huizen vergelijken

Recente opdrachten in Huizen

maandag 15 juni 2020

Een bestaande kelder uitbreiden

Huidige kelder: 3070x3500 met een stahoogte van 1750 Verdiepen naar ongeveer 2700 Nieuwe deel erbij: optie 1: 2900x2400 met zelfde stahoogte (circa 2700 uitgraven minus huidige kruipruimte (50 cm) optie 2: 2900x4500 (ongeveer) met dezelfde stahoogte (circa 2700 uitgraven minus huidige kruipruimte (50 cm) We blijven dan nog 2 meter uit de afscheidingsfundering met de buren. Als dat te kort is kunnen we een lengte van 4000 hanteren, waardoor onder talud kan worden gegraven (dan is de afstand ruim 2500 tot de buren. De constructeur heeft al een situatiebeschrijving gemaakt voor de vergunning (en die loopt al). We hebben grondwater op een diepte van ruim 12 meter (hoogst gemeten stand. Dus daar hoeven we geen rekening mee te houden. Heien is volgens mij ook niet noodzakelijk in dit gebied.


Bouw en nieuwbouw Huizen
dinsdag 25 februari 2020

Uitbreiden van de kelder

Binnen enkele maanden verhuizen wij naar een woning (bouwjaar 1960-1970)met een onder kelder. De kelder ligt aan de kant van de hal dus niet ver van de voordeur. De kelder wordt op dit moment gebruikt als bergruimte. Ik wil graag een offerte opvragen voor de uitbreiding van de kelder met een oppervlakte van 10 a 15 m2. Indien mogelijk zou ik een offerte willen ontvangen voor het kelderbouw uitbreiding voor het gebruik van berging en voor het gebruik als speel of slaapkamer. Geen idee of ik een vergunning nodig heb, dat moet ik nog navragen. Tekeningen heb ik nog niet. Ik ben me nog aan het oriënteren. Helaas is het niet gelukt om een word bestand mee te sturen, maar dit zou ik via de mail nog kunnen sturen. Eind mei is de oplevering en vanaf begin juni willen we graag beginnen.


Bouw en nieuwbouw Huizen
donderdag 20 juni 2019

Betonvloer voor veranda

Ik wil graag een betonvloer voor een losstaande veranda in mijn tuin. De veranda heeft maten 5,5 meter bij 3,5 meter


Bouw en nieuwbouw Huizen
vrijdag 27 april 2018

Praktijkruimte bouwen

Naast onze woning (hoekwoning) willen wij graag een vrijstaande praktijkruimte (4 x 6 meter) neerzetten. Daarvoor zijn we ons aan het oriënteren en willen graag inzicht krijgen in de kosten. Bijgaand het ontwerp. Uitgangspunten; Inclusief fundatie en plaatsing, inclusief elektra groep (geen gas/water/riolering), buitenzijde hout betimmering, binnenzijde afgewerkt wit.


Bouw en nieuwbouw Huizen
dinsdag 02 mei 2017

Kelder bouwen in de voortuin

Wij zijn geïnteresseerd in een halfvrijstaande woning uit bouwjaar 1906 die in ons dorp al enige tijd te koop staat. Of we daadwerkelijk een bod gaan doen hangt af van het feit of we de woning kunnen uitbreiden met een kelder in de grote voortuin. Die tuin is 20 x 8 meter en we willen daar een grote prefab kelder laten plaatsen van ongeveer 12 x 4 meter. We willen een toegang tot de kelder in de woonkamer. Bovendien willen we aan de andere zijde van de kelder een pedicure-ruimte van 4 x 2 meter gaan bouwen, die ook een toegang via de kelder heeft. Eventueel willen we er ook een badkamer in. Het is een historisch pand en ik heb bij de gemeente al begrepen dat er geen bezwaren zijn tot het bouwen van een kelder. De ondergrond is daar zandgrond. Ik ontvang hiervoor graag een globale kostenberekening.


Bouw en nieuwbouw Huizen
vrijdag 03 februari 2017

Onderkelderen van een bestaande woning

Ik wil graag onze huidige kelder van 3 m2 vergroten naar 49 m2 (7x7 meter). Uiteraard ook een mooiere toegang, ventilatie, daglicht, verwarming etc. etc. De huidige kelder is ook maar 1.60 meter hoog.


Bouw en nieuwbouw Huizen
woensdag 13 april 2016

Kelder onder woonkamer vergroten

Wij willen een kelder onder onze woonkamer. Er zit nog geen ruimte onder de vloer. Er is wel al een kelder aanwezig, die moet uitgebreid worden. Er moet een gat in de gevel gemaakt worden om zo de kelder te kunnen maken. Casco bouwen. De ondergrond is zandgrond. Het huis is op staal gebouwd. Het gaat om een kelder van 20 m2.


Bouw en nieuwbouw Huizen
zaterdag 13 februari 2016

Kelder vergroten en verdiepen

Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning uit de jaren dertig. Wij hebben een wijnkelder van 2 x 3 meter en 2 meter hoog. Wij willen die kelder graag uitbreiden onder de hele woning. De maat moet dan ongeveer 5 x 10 meter worden. De kelder moet ook worden verdiept tot 2,5 meter. Er is een kruipruimte onder de woning van ongeveer 45 cm hoog, met daarin droog zand. Wij willen de kelder gaan indelen met een technische ruimte, een extra slaapkamer en badkamer en een wijnkelder. Wij nodigen vaklieden graag uit om de situatie hier te beoordelen en een prijsindicatie te geven.


Bouw en nieuwbouw Huizen
donderdag 04 februari 2016

Fundament maken voor een aanbouw

Voor een aanbouw zijn we op zoek naar een fundament, we graven zelf de grond uit en voeren dit af. Het gaat alleen om de heipalen en het fundament. De aanbouw wordt 1.60 x 6 meter.


Bouw en nieuwbouw Huizen
maandag 08 december 2014

Fundering voor een uitbouw storten

Wij willen een fundering voor een uitbouw van 4.5 meter bij 3 meter. Het is al uitgegraven, het gaat puur om het heien en storten.


Bouw en nieuwbouw Huizen
zondag 23 februari 2014

Betonnen fundering maken voor tuinhuisje

Het betreft het aanleggen van een fundering op zandgrond. Deze fundering is voor het storten van de vloer van een tuinhuisjes/garage en zal 3.55 bij 8.5 meter groot moeten gaan worden. Graag ontvangen wij een gespecificeerde offerte voor het afgraven van het zwarte zand, het maken van de bekisting en het storten van de betonlaag.


Bouw en nieuwbouw Huizen
zondag 01 december 2013

Garage met kelder bouwen

Graag zouden wij een prijsindicatie voor een betonnen kelder ontvangen. Afmetingen 6,5 x 5 meter, inwendige hoogte 2,6 meter, met daarvoor een bak voor een autolift. Aan een lange zijde dient daglicht te zijn. De kelder wordt de fundering voor een kantoorruimte met dezelfde afmetingen, met gemetselde spouwmuren. Wij staan op zandgrond, met grondwater dieper dan 10 meter. Het wordt een vrijstaand gebouw, met goede toegang van twee kanten tijdens de bouw. De twee andere zijden worden tegen de erfgrens gebouwd, waar aan een lange zijde een licht prefab gebouw van de buren staat.


Bouw en nieuwbouw Huizen
vrijdag 22 mei 2009

Aannemer

Het betreft een nieuw te bouwen vrijstaand huis van bruto 1600 m3 met een rieten kap en garage onder het huis. Begane grond hal/woonkamer/eetkamer keuken/bijkeuken/studeerkamer/toilet. Eerste etage hal/master bedroom met badkamer en twee grote logeerkamers met ieder een badkamer. 114 m2 natuursteenvloer en 90 m2 parket, drie haarden (1 open en 2 gesloten gashaarden). Veel glazen deuren naar buiten, Taatsdeuren binnen. Graag aannemers van buiten het Gooi.


Bouw en nieuwbouw Huizen
dinsdag 20 november 2007

Aannemer

Wij hebben een bouwkavel die we kunnen kopen; En willen hierop een huis laten bouwen. We hebben wel wat ideeën, maar nog geen concrete tekeningen en calcuties. Het gaat om oplevering half casco of sleutelklaar. Wij zoeken dus een aannemer voor maken bouwtekeningen, calculaties en het bouwen van het huis van fundering tot aan dak.


Bouw en nieuwbouw Huizen
vrijdag 07 december 2001

Aannemer

vrijstaande villa met garage in hout of / en steen met een rieten kap en/of pannen dak.


Bouw en nieuwbouw Huizen
Offertes aanvragen