Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Enschede

Schuur bouwen - Eigen huis bouwen - Enschede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schuur bouwen

Ik heb nu nog een houten schuur deze wil wil vervangen voor een stenen schuur met plat dak oppervlakte is 6 bij 5 meter plus fundering en vloer


Aannemer Enschede

Offertes eigen huis bouwen in Enschede vergelijken

Recente opdrachten in Enschede

woensdag 28 juni 2023

Tuinkamer of tuinkantoor plaatsen of vervangen

need a 8-10m2 tuinkantoor .. whatever size is cheapest. needs to have electricity and internet. and well insulated Is er een vergunning nodig?: ik weet het niet In welke stijl heb je interesse?: modern Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Bouw en nieuwbouw Haaksbergen
maandag 27 maart 2023

Schuur bouwen

Ik heb nu nog een houten schuur deze wil wil vervangen voor een stenen schuur met plat dak oppervlakte is 6 bij 5 meter plus fundering en vloer


Bouw en nieuwbouw Enschede
dinsdag 19 juli 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil graag een overkapping van 464 bij 326 Heb de voorkeur voor een dak met openklapbare lamellen en een aluminium constructie. Graag wat advies en info.


Bouw en nieuwbouw Enschede
woensdag 13 juli 2022

Stenen schuur bouwen

In mijn achtertuin wil ik graag een gemetselde schuur laten bouwen, ongeveer 4 bij 4.5 meter, 2,80-3 meter hoog. Verder vrij simpel, 1 deur en 1 hooguit 2 ramen er in. Afgraven grond zal al gedaan zijn maar er dient wel een fundering te komen.


Bouw en nieuwbouw Enschede
donderdag 14 april 2022

Kelder onder bestaande woning realiseren

Graag willen we een kelder onder de bestaande woning laten bouwen. Tbv auto’s en een fitnessruimte. Het vloeroppervlak van de kelder komt op 180m2. De oplevering nog in overleg.


Bouw en nieuwbouw Enschede
maandag 17 januari 2022

Houten schuur verwijderen + bouwen stenen schuur

Wij hebben een enorm oude schuur van hout achter in onze tuin. Deze staat al wel op een fundering van beton. Deze schuur moet eraf en wij zouden graag een stenen schuur ervoor terug willen. Plat dak en enkel steens is voor nu het idee. Onverwarmd maar wel nieuwe elektra. Er hangt nu een oude wel werkende stoppenkast in dus al wel een leiding naar het huis. Graag zouden wij een vrijblijvende ruime indicatie van kosten ontvangen indien mogelijk. De afmeting zal globaal 6 bij 3 zijn. Alvast dank.


Bouw en nieuwbouw Enschede
vrijdag 21 mei 2021

Betonnen fundering voor uitbouw maken

We willen de achtergevel beneden uitbouwen met 1 meter diep en 3,5 meter breed. We zijn op zoek naar iemand die een betonnen fundering kan maken.


Bouw en nieuwbouw Enschede
donderdag 20 mei 2021

Betonnen fundering voor tuinkamers maken

Ik ga een uitbouw van 2 kamers laten plaatsen, met de 3,5 x 4 mtr en 6 x 4 mtr. Op zandgrond. Ik wil hiervoor graag een betonnen fundering laten maken.


Bouw en nieuwbouw Enschede
dinsdag 30 maart 2021

Fundering op staal voor nieuw te bouwen HSB huis aanbregen

Wij willen een HSB huis bouwen op ons kavel in Hoenderloo. Fundering op staal (zandgrond), buitenmaat 8,5 x 12,75 meter. Gewicht huis ca. 75 ton.


Bouw en nieuwbouw Enschede
woensdag 10 februari 2021

Stenen schuur bouwen

Wij hebben op het erf een grote boeren schuur en willen een kleiner “broertje” er naast bouwen die gebruikt gaat worden als schoonheidssalon. Dus met een toilet, douche en stroom/water. Opp ong 40 vierkante meter. Met een puntdak.


Bouw en nieuwbouw Enschede
zondag 29 november 2020

Een prefab tuinhuis bouwen

Ik zoek een goede prefab bouwer voor het realiseren van een tuinhuis van ongeveer 10 bij 4,5 meter. Graag met een lange zijde zo veel mogelijk open. Dit moet achter een vrijstaande woning gebouwd worden. Overige specificaties bespreek ik met de aannemer.


Bouw en nieuwbouw Oldenzaal
maandag 10 augustus 2020

Moderne bungalow bouwen op een perceel

Ik zoek een aannemer die voor mij een vrijstaande bungalow kan bouwen op een perceel waar ik een optie op heb. De bungalow moet ongeveer 750 bij 1500 cm groot worden. Graag woon-klaar opleveren. De woning mag een plat dak hebben met eventueel een slaapkamer/dakopbouw op de bungalow. Mijn woning staat momenteel in de verkoop, dus ik hoop dat het snel kan gebeuren. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met een aannemer.


Bouw en nieuwbouw Oldenzaal
donderdag 26 maart 2020

Nieuwbouwwoning bouwen

Wij willen graag een huis laten bouwen. Wij hebben een optie op een kavel (428 m2). De eisen van onze bouwgrond is dat de goothoogte maximaal 4 meter mag zijn en de nokhoogte 10 meter. Ik stuur in de bijlage een foto van een woning wat we mooi vinden. De afmetingen die wij graag zouden willen is 7,5 bij 10/11 meter. Verder moeten er 2 verdiepingen in komen, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 2 toiletten. Wij zijn erg benieuwd naar de prijs voor een casco of prefab sleutelklare woning bij jullie. Graag horen wij van jullie,


Bouw en nieuwbouw Neede
zondag 08 maart 2020

Garage aan huis bouwen

Wij willen graag een stenen garage aan huis, van 6 bij 3 meter, met doorloop naar de woonkamer. De vergunning hebben we al, ook al wat schetsen. Ik durf niet te zeggen welke fundering nodig is. Er moeten 3 gevels geplaatst worden en aan de voor- en achterkant komen openslaande deuren. Wij willen een gemetselde gevel. Een plat en dicht dak en ramen zijn niet nodig. Echt afwerking is niet echt nodig, maar elektra bijvoorbeeld wel.


Bouw en nieuwbouw Enschede
zaterdag 01 februari 2020

"Normale woning" bouwen

Wij willen een nieuw huis bouwen. De kavel is in totaal 900 m2. We zijn bezig met het kopen van de kavel. Wij willen een “normale woning”. Hoogte is maximaal 9 m. Op de beneden verdieping willen we een slaapkamer. De vergunning regelen we zelf. Welke fundering nodig is weten we niet. We willen een complete oplevering en een gemetselde constructie. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Rond de zomer zouden we waarschijnlijk willen beginnen.


Bouw en nieuwbouw Oldenzaal
Offertes aanvragen