Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
187 Architect

Bouwtekening laten maken - Haren

Bouwtekening laten maken - Haren

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bouwtekening laten maken in Haren?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Foxhol, Kolham, Kropswolde, Noordlaren, Scharmer, Winde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor bouwtekening laten maken in Haren aanvragen

Recente aanvragen uit regio Haren

dinsdag 13 augustus 2013

Ontwerp/tekening voor verbouwing garage

Wij willen onze bestaande garage verlengen, deels wijzigen in kantoor. Bij verlenging moet aansluiting met bestaande garage gebeuren. Wellicht is sloop en gehele nieuwbouw dan ook een betere optie. We moeten tekeningen kunnen aanleveren aan de gemeente. Zoeken een bouwkundige voor het maken van tekeningen/berekeningen/ontwerp.


Bouwtekening en ontwerp Haren
zondag 04 juli 2010

indicatie bouwkosten

Goedemorgen, Wij zijn zeer recentelijk geselecteerd om een optie op een bouwkavel te nemen in de gemeente Haren GN en moeten deze week onze keus kenbaar maken. Doorgang van het hele trajekt hangt voor ons nauw samen met de totale kosten, onze ervaring met zelf bouwen van een huis is van 20 jaar terug. Graag zou ik van U willen vernemen of u mij van een ruwe indicatie kunt voorzien op basis van de volgende (zeer ruime) criteria (uit het bestemmingsplan). - kavelgrootte ca 800 m2 - ontwerp moet zijn gemaakt door een architect welke is geregistreerd bij de Stichting Bureau Architectenregister (mag geen catalogus woning zijn) - bouwoppervlak min 100 M2 max 200m2 (ex garage) - bouwhoogte max 10 meter - goothoogte max 5 meter - huis moet een kap hebben (zwarte bedekking of riet) d


Bouwtekening en ontwerp Haren

Bouwtekening laten maken in jouw regio

Offertes aanvragen