Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
187 Architect

Bouwtekening laten maken - Emmeloord

Bouwtekening laten maken - Emmeloord

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bouwtekening laten maken in Emmeloord?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bant, Blankenham, Creil, Ens, Espel, Heino, Kalenberg, Kraggenburg, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten, Tollebeek, Urk, Vollenhove of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor bouwtekening laten maken in Emmeloord aanvragen

Recente aanvragen uit regio Emmeloord

donderdag 16 april 2020

Bouwkundige tekening laten maken

We willen naast onze bestaande garage een tweede garage met daarop een puntdak laten plaatsen. De garage word 3 x 5,5 meter. We willen hier graag een bouwtekening voor laten maken.


Bouwtekening en ontwerp Emmeloord
donderdag 22 augustus 2019

Constructieberekening en tekening tbv verbouwing

Wij willen een opbouw op onze (bestaande) berging laten maken. Voor het aanvragen van de omgevingsvergunning hebben wij hiervoor een constructieberekening en tekening nodig.


Bouwtekening en ontwerp Emmeloord
dinsdag 07 maart 2017

Bouwkundige tekening laten maken

Wij willen graag een nieuw huis bouwen. We hebben een huis op het oog, maar dat is prefab. Nu hebben we een aannemer die het huis traditioneel wil bouwen. Alleen we hebben een bouwkundige tekening nodig. Kunt u deze voor ons maken en kunt u aangeven wat de kosten daarvan zijn? Afmeting is 8 x 12 meter plus garage. Steen/hard. Hardhouten kozijnen.


Bouwtekening en ontwerp Emmeloord
zaterdag 05 december 2015

Kleuradvies voor de woonkamer en gang

Kleuradvies voor muren, keuken en plafond voor een boerderij, in landelijke stijl.


Bouwtekening en ontwerp Heino
maandag 13 september 2010

renovatie/vergroting van woning

Het betreft een aanbouw op een keuken ter vergroting van de boven verdieping. De afm bedraagt ongeveer 4m breed en 6m lang. En de hele bovenverdieping moet waarschijnlijk opnieuw ingedeeld worden omdat we een grotere badkamer willen hebben, die is nu 0.90m breed en 1.80m lang. Wij zouden graag een offerte willen hebben over de bouwtekening.


Bouwtekening en ontwerp Heino
vrijdag 25 juni 2010

Architect

Vrijstaande woning van ruwweg 8 x 12 m bestaande uit 3 woonlagen, type engels/herenuis. Verwarming dmv warmtepomp. Begane grond: Ruime hal met centrale trap en vide. woonkamer met serre, woonkeuken, werkkamer, toilet evt. bijkeuken. 1e & 2e verdieping: 6 slaapkamers, 2 badkamers, inloopkast/washok.


Bouwtekening en ontwerp Emmeloord

Bouwtekening laten maken in jouw regio

Offertes aanvragen