Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Houtskeletbouw ontwerp Oss

Bouwtekening voor een dakterras maken - Bouwtekening laten maken - Oss

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bouwtekening voor een dakterras maken

Voor mijn omgevingsvergunning te verkrijgen heb ik nodig: Een situatietekening van het perceel op schaal, waarop de exacte locatie van het dakterras is aangegeven. Plattegrond van het dakterras voorzien van lengte-,breedte-,en hoogtematen op schaal 1:100 Plaats en afmetingen van de vloerafscheiding van het dakterras.


Architect Uden

Offertes bouwtekening laten maken in Oss vergelijken

Recente opdrachten in Oss

zaterdag 13 mei 2023

Bouwtekening carport

Voor bouwvergunning van een carport in bestaande stalen constructie.


Bouwtekening en ontwerp Oss
vrijdag 24 januari 2020

Bouwtekening maken voor een woning

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een levensbestendige woning. Het betreft een kavel 300 vierkante meter, 12.00 bij 25.00 meter.


Bouwtekening en ontwerp Herpen
maandag 08 april 2019

Bouwtekening voor een dakterras maken

Voor mijn omgevingsvergunning te verkrijgen heb ik nodig: Een situatietekening van het perceel op schaal, waarop de exacte locatie van het dakterras is aangegeven. Plattegrond van het dakterras voorzien van lengte-,breedte-,en hoogtematen op schaal 1:100 Plaats en afmetingen van de vloerafscheiding van het dakterras.


Bouwtekening en ontwerp Uden
maandag 01 april 2019

Bouwtekening voor een opbouw/dakkapel laten maken

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een bouwtekening voor een te realiseren opbouw/dakkapel. En een offerte voor het plaatsen van een dak opbouw (4 bij 6 meter) De vergunning moet ik nog aanvragen. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word, met hout skelet bouw en een plat dak waar ik EPDM of bitumen op wil hebben. Er moet ook 1 muur gemetseld worden. In de bijlage foto's van het bestaande gebouw en foto's van een gelijkend soort opbouw.


Bouwtekening en ontwerp Zeeland
woensdag 23 november 2016

Bouwtekening maken en bouwaanvraag indienen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor een bouwtekening voor een aanbouw "bovenop" een bestaande aanbouw, inclusief bouwaanvraag. De grote van de aanbouw: 3.10 x 5.90 meter. Bouwmaterialen voornamelijk met houten delen.


Bouwtekening en ontwerp Uden
donderdag 23 juni 2016

Bouwtekening maken

Ik wil graag een bouwtekening/ontwerp laten maken voor een vrijstaande woning met een grootte van respectievelijk 10 x 7 meter, met een aanbouw van 5 x 4 meter. Hierbij meenemend een goothoogte van 6 meter en een nokhoogte van 10 meter. Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het uitvoeren van de tekeningen, maar wellicht ook ondersteuning bij de vergunningsaanvraag etc.


Bouwtekening en ontwerp Heesch
woensdag 25 november 2015

Bouwtekening aanpassen en digitaliseren

Ik wil een bouwtekening van een bestaand bedrijfspand aanpassen, in de vorm van het intekenen van stellingen en kasten.


Bouwtekening en ontwerp Lith
donderdag 17 september 2015

Bouwtekening voor een aanbouw laten maken

Ik wil gaan aanbouwen en wil daar graag een tekening voor. De aanbouw komt achter de woning in combinatie met de garage. Ook de aanvraag van vergunningen wil ik goed geregeld hebben. Het bouwen van de aanbouw wordt geregeld door derden.


Bouwtekening en ontwerp Uden
zaterdag 15 juni 2013

Bouwtekening voor schuur/garage/carport maken

Het maken van een bouwtekening/ontwerp voor de uitbreiding/verbouwing van onze schuur/garage. Er staat al een schuur/garage en hier willen we veranderingen in aanbrengen. De garage moet verlengd worden en we willen er eventueel een opbouw op laten plaatsen. Tevens komt er waarschijnlijk een kleine carport voor.


Bouwtekening en ontwerp Oss
dinsdag 11 juni 2013

Ontwerp/bouwtekening voor verbouwing garage

Een ontwerp/bouwtekening van verbouwing van de schuur/garage met plat dak ,waarbij de bestaande carport deel uit gaat maken van de vaste schuur met dichte poort. Daar aan vast willen we weer een kleinere carport. Alles met een kleine verhoging van het dak van 35 cm. Wat zijn de kosten daarvan?.....maar ook graag een offerte met evt. dakopbouw. Dit alles in de jaren dertig stijl dat past bij ons huisje/ tussenwoning waarbij de schuur op onze 'achterom' staat gebouwd, tussen 2 garages van de buren in. Evt. advies over bouwvergunning nodig.


Bouwtekening en ontwerp Oss
woensdag 29 februari 2012

Tekening en constructieberekening

Het gaat om een kleine houten chaletwoning van 65 m2 die reeds 30 jaar bestaat maar nu moet in verband met legalisatie een bouwtekening en constructie berekening gemaakt worden. Met bijbehorende garage 70 m2 en inloopstallen van 32 m2. Allemaal gelijkvloers. Wat gaat dat kosten, we hebben een beperkt budget.


Bouwtekening en ontwerp Alphen
zondag 01 augustus 2010

Architect

Uitbreiding bestaande loods. Voor vergunningaanvraag, bouwtekeningen nodig plus constructieberekeningen etc.


Bouwtekening en ontwerp Altforst
Offertes aanvragen