Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Helmond

Uitbouw 37m2: fundering en dak maken + muur metselen - Aanbouw - Helmond

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw 37m2: fundering en dak maken + muur metselen

Ik zoek een aannemer die voor mij een fundering maken van 8 bij 4,6m en ook een stukje muur kan metselen. Ook moet er een dak gemaakt worden. Dit wordt een plat dak van bitumen. De aluminium schuifpuien hebben wij al geregeld. Het gaat dus slechts om de fundering en het dak.


Aannemer Deurne

Offertes aanbouw in Helmond aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Helmond

vrijdag 02 december 2022

Houten aanbouw 30m2 casco

Ik wil graag een houten aanbouw van ongeveer 30m2. De afwerking van de binnenzijde mag casco. Vloer en dergelijke doen we allemaal zelf. We willen van die grote ramen in de aanbouw, we denken dat we kunststof kozijnen willen. Er is geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Helmond
woensdag 31 augustus 2022

Aanbouw(3x5m) achterzijde realiseren

We willen graag een aanbouw laten plaatsen aan een woning die we onlangs hebben aangekocht (sleuteloverdracht is 23-12-2022). Afmeting: 3 meter diep bij 5 meter breed. We willen openslaande deuren in de aanbouw hebben. Afwerking gemetseld. Oplevering woonklaar. Wij willen kunststof kozijnen. De uitbouw moet verwarmd worden d.m.v. radiatoren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Helmond
vrijdag 05 augustus 2022

Aanbouw plaatsen

Ik wil graag een aanbouw plaatsen, ik heb een budget van 17.500 max 20.000 daarvoor zou ik graag een 5x 3 aanbouw willen, zonder extra. Luxe alleen de electra en stucwerk.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Helmond
donderdag 20 januari 2022

Stalen funderingsplaat 6x2.5m

Voor het plaatsen van een houten aanbouw willen wij graag de kosten hebben voor een stalen funderingsplaat (ongeveer 6 m * 2,5 m).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Veghel
maandag 27 december 2021

Erker aanbouwen (3m2)

Wij willen er een erker aanbouwen van lengte 3m en 1m diep. De buitenzijde willen we aan de onderkant gemetseld en het kozijn van kunststof. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden. Verwarming is niet nodig. Overigens hebben wij nog geen vergunning in bezit, het komt aan de voorzijde van de woning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Deurne
zondag 11 juli 2021

Uitbouw voorzijde

Van mijn vakantiehuis van in totaal 55 m2 is het oude gedeelte goed, ook goed geïsoleerd, maar het nieuwe gedeelte niet. Daarom wil ik 2 muren laten slopen: 2 maal muren 7 x 2,4 m. En dak van 7 x 7 m. De westerse- en noordelijke kant blijven hetzelfde, de zuidelijke- en oostersekant moeten worden weggehaald. Daarna graag opnieuw aanbouwen: - Fundering 1200 m2 + isolatie - Nieuwe dak 80 m2 + isolatie liefs plat - Bouwen een muur 6,5 m lang 2,2 m hoog + isolatie - Bouwen een muur 8 m x 1,8 m + isolatie - Wand muur tussen 2 kamers 7 m x 2 m - Bouwen een glazen muur en glazendeur 10 m x 2,2 m hoog Het vakantiehuis mag niet meer dan 150 m3 worden, langer maken mag wel. Bij elkaar komt er zo rond de 80 m2.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lieshout
vrijdag 26 februari 2021

Uitbouw achterzijde woning

We willen een uitbouw van 2,5 x 5 aan het huis. Er zit een garage naast, als het kan deze deels openbreken en bij de aanbouw betrekken. Uitbouw graag in gemetselde stijl van het huis, met een deur met kunststof kozijnen, een plat dak met eventueel lichtkoepel. Graag woonklaar opleveren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Helmond
woensdag 24 februari 2021

Uitbouw achterzijde

Wij willen een aanbouw laten plaatsen van ongeveer 4 x 7 meter. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, kunststof kozijnen en een stenen buitenkant. Er is geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Mierlo
dinsdag 09 februari 2021

Aanbouw 3x5,10m achterzijde

Ik wil graag een aanbouw 3m bij 5.10m. Deze komt aan de achterzijde van het huis. Ik heb hier geen vergunning voor nodig. Buitenzijde wil ik traditioneel gemetseld en de kozijnen wil ik met dubbele deuren. Kozijnen moeten van hout zijn. De hele aanbouw moet voorzien zijn van vloerverwarming. Er zit daaronder een kruipruimte dus ze kunnen daar doorheen boren naar de verdeler toe. Oplevering wil ik graag woonklaar. De gevel moet doorbroken worden. Er hoeft geen lichtstraat of lichtkoepel in de uitbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Veghel
donderdag 07 januari 2021

Een extra ruimte met een glazen schuifpui tegen de woning aanbouwen

Een uitbouw willen we laten maken van ca 4 bij 10 meter met veel glas, die we bij de woning betrekken. Dit moet achter een vrijstaande woning gemaakt worden de achtertuin in. Graag een uitbouw met dicht dak en dichte zijkanten. De voorzijde moet van veel glas zijn en zijn voorzien van een schuifpui. De binnenzijde mag casco zijn en de voorkeur gaat uit naar hout skelet bouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Veghel
woensdag 30 december 2020

Bijkeuken slopen en een aanbouw realiseren

Kunnen jullie mij een globale schatting maken wat het kost om een bij keuken en terras bij de woning te betrekken. Ik stuur 1 tekening met van zoals het is en zoals het moet worden. Het gaat om de buiten muur van de keuken/eetkamer die willen we naar achteren verplaatsen , dus de korte buiten muur van de bijkeuken door trekken naar rechts, zo ontstaat een grote keuken /eetkamer. Het korte muurtje bij de keuken wat grenst aan de garage willen we ook weg hebben. (zie tekening). De werkzaamheden hoeven pas na de zomer 2021 uitgevoerd te worden. Maar we hebben begrepen dat we beter tijdig onze zoektocht kunnen beginnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Helmond
dinsdag 01 december 2020

Aanbouw met slaapkamer en badkamer maken

Om de woning levensloopbestendig te maken willen wij op de begane grond een slaapkamer en badkamer toevoegen. Dit door middel van een aanbouw. Er hoeft geen muur te worden doorgebroken. Wij zouden 1 deur graag hergebruiken. Wij gaan graag met de specialist in gesprek over casco of woonklare oplevering, dit is uiteraard prijsafhankelijk. Constructie willen wij opgemetseld en we willen graag kunststof kozijnen. Wij hebben zelf al tekeningen gemaakt hoe we de aanbouw voor ons zien. Afmetingen zijn 3,5 x bij 5,5 m. Maten kunnen nog licht afwijken. Wij krijgen 1 april de sleutel van deze woning, uitgraving van de fundering doen wij zelf, maar wij willen graag zsm hierna aan de slag met de aanbouw i.v.m. gezondheidskwestie. Als optie willen wij graag de volledige benedenverdieping (dus huidige bouw incl nieuwe bouw) voorzien van vloerverwarming en een nieuwe tegelvloer. De tegels regelen wij zelf.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Helmond
zondag 08 november 2020

Een woning voorzien van een uitbouw

Wij willen een uitbouw aan de zijkant van onze hoekwoning realiseren. Dit in een houtenskelet. De maten van de aanbouw moet 950 bij 366 cm worden. Graag woon-klaar opleveren en voorzien van kunststof kozijnen. Graag opleveren met vloerverwarming. We gaan zelf achter het sonderingsrapport aan.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Helmond
zaterdag 23 mei 2020

Aanbouw aan woning

We willen graag weten wat de kosten zijn voor een aanbouw. Het gaat om een berging/garage die naast het huis moet komen. Maten ca 2,80 bij 5,30.Alleen het gebouw/muren en dak is noodzakelijk, uiteraard ook de fundering. Electra en verdere (binnen) afwerking is niet nodig.Voor een achterzijde graag met grote garage+loop deur. En aan de zijkant alleen hoog smalle ramen, dit omdat een normaal raam op de oprit van de buren uitkomt.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Veghel
zondag 17 mei 2020

Aanbouw plaatsen (75 m2)

Realiseren van een aanbouw links naast de bestaande woning. Ca. 15 meter lang, tussen de 3,5 en 5 meter breed en 2,6 meter hoog met plat dak. Zie PDF tekening bijlage.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Gemert
Offertes aanvragen