Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Arnhem

Garage aanbouwen - Aanbouw - Arnhem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Garage aanbouwen

Wij willen graag een garage van 8m x 2,80/2,90m x 2,70 ( LxBxH) aan bouwen met een deur naar de bestaande aanbouw. Met in het midden van de vloer een verlaging van 10,2 cm van 2m x 2m


Aannemer Elst

Offertes aanbouw in Arnhem aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Arnhem

vrijdag 01 september 2023

Realiseren van een aanbouw

Ik wil een aanbouw van 15 m² laten realiseren aan de achterzijde van de woning. De afwerking aan de buitenzijde wil ik graag hout afgewerkt hebben en de oplevering aan de binnenzijde wil ik casco opgeleverd krijgen. De aanbouw moet verwarmd worden door middel van een elektrische verwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Arnhem
dinsdag 23 mei 2023

Realiseren van een aanbouw

ik heb een aanbouw aan de achterzijde van mijn woning. Hierop wil ik graag een verdieping op laten plaatsen van 18m². De buitenzijde wil op afgewerkt hebben met hout en de binnenzijde sausklaar. De kozijnen wil ik van kunststof. De aanbouw wil ik verwarmd hebben met vloerverwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rheden
vrijdag 19 mei 2023

Garage aanbouwen

Wij willen graag een garage van 8m x 2,80/2,90m x 2,70 ( LxBxH) aan bouwen met een deur naar de bestaande aanbouw. Met in het midden van de vloer een verlaging van 10,2 cm van 2m x 2m


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Elst
dinsdag 18 april 2023

Aanbouw plaatsen

Ik wil graag een aanbouw van 3 bij 3 meter. Er is geen vergunning voor nodig. Ik wil de buitenzijde gemetseld hebben en de binnenzijde sausklaar opgeleverd. Ik wil kunststof kozijnen in de aanbouw hebben. De gevel moet doorgebroken worden, het is geen draagmuur.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Arnhem
donderdag 05 januari 2023

Aanbouw plaatsen (6 bij 2)

Ik wil graag een aanbouw realiseren. Het gaat om 6 meter breed en 2 meter diep. Ik wil het graag met een schuifpui aan de achterkant. Graag wil ik een plat dak met epdm. Ik wil graag een casco oplevering en traditioneel metselwerk. De aanbouw zit aan de achterkant van de woning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Huissen
donderdag 04 augustus 2022

Een glazen tuinkamer met aluminium kozijnen achter aanbouwen

We zoeken een aannemer voor het bouwen van een tuinkamer met volledig openslaande deuren. welke tussen 2 muren geplaatst word, achter kozijnen verwijderen en het muurtje onder het raam verwijderen. De afmetingen van de tuinkamer moeten ongeveer 5,00 bij 3,00 worden. Graag glazen dak en aluminium kozijnen. Of er een draagbalk nodig is, is nog onbekend. De achtertuin is bereikbaar via de voordeur of achterom.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Duiven
dinsdag 31 mei 2022

Houten uitbouw realiseren, achterzijde (18m2)

Wij willen een houten aanbouw aan de achterzijde van de woning, afmeting 3 x 6 meter. (dxb). Voorzien van een schuifpui en een enkel raam 1 x 1 meter, hiervan mogen de kozijnen van hout. De oplevering mag woonklaar, zonder verwarming. De huidige gevel hoeft niet doorbroken te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zevenaar
dinsdag 17 mei 2022

Zijkant aanbouwen (32m2)

Wij willen aan de zijkant van het huis een aanbouw laten maken van 4 x 8 meter, met daarin een bijkeuken en een kantoorruimte. De geplande plafondhoogte is 2.85 m. De afwerking van de buitenzijde willen we deels in hout afgewerkt en een gedeelte in steen. De kozijnen willen we ook van hout. Verder mag de binnenzijde casco opgeleverd worden. Er hoeft niks doorbroken te worden, de doorgang is er al. Graag willen we hiervoor een vloerverwarming laten doortrekken. Overigens hebben we hier geen vergunning voor nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oosterbeek
maandag 04 april 2022

Kelder in tuin plus aanbouw

Wij willen een huidige aanbouw slopen en vervangen voor een kelder in de tuin met daarop een nieuwe aanbouw. Kelder 6 bij 6, aanbouw 6 bij 3.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oosterbeek
donderdag 05 augustus 2021

Dakopbouw met nok verlenging en ook uitbouw in de tuin

We willen een dakopbouw van een bestaande nok naar een tweede nok. Dus van schuindak naar een platdak. Ook willen we in de tuin een aanbouw maken. De buren hebben ook de verhoging al. Op de foto het een na laatste huis. Vergunningen nog niet in bezit. Opbouw (~35m2): De buitenzijde wil ik gemetseld. De binnenzijde wil ik woonklaar opgeleverd. Kozijnen van kunststof. Verwarming aan de hand van radiatoren. Uitbouw (~10m2): De buitenzijde hiervan ook gemetseld. Ook woonklaar. Kozijnen ook van kunststof. Gevel moet doorbroken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Arnhem
zaterdag 24 juli 2021

Aanbouw salon realiseren

Ik wij een houten aanbouw van ca 3x2.50 m bij de salon. Hierin moet een wachtruimte en toilet worden gemaakt. Met 2 opslaande deuren. Voorkeur voor een complete oplevering met infrarood verwarming zonder lichtkoepel.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Velp
maandag 10 mei 2021

Aanbouw zijkant woning

Wij willen een aanbouw aan de zijkant van de woning laten plaatsen. Materiaal hout, of graag een offerte in gedeeltelijk steen en hout. Breedte 3m lengte 8 m. Een kopsekant met schuifpui plus twee andere uitgangen met glazen deur. Dak in twee hoogtes verdeeld ( 4 m stuk 2,50 m hoog en 4 m stuk 3,25m hoog. Een lichtstraat van ongeveer 5,2 x 2,5 meter. Geen verbinding met het huis. Op zandgrond. Offerte graag optie met en zonder vloer verwarming. Aanbouw moet sedum kunnen dragen., water aansluiting gewenst.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Arnhem
dinsdag 27 april 2021

Aanbouw zijkant huis

Ongeveer 4x4 m aanbouw aan het huis vast, van hout/prefab. Dient als schuur / kantoor/opslag/ misschien wasruimte. aan het huis vast Liefst een dak met vliering. Houten kozijnen en deur. Kleigrond ligt al een stenen terras. Eventueel nog een kleine overkapping erbij. Graag woonklaar opleveren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Duiven
zaterdag 24 april 2021

Opbouw 7m2 woonklaar

We hebben een 3hoog rechthoekig huis. De zolder is kleiner dan de 3e verdieping en deze willen we uitbouwen. Hier is dus plat dak. We willen hier aan kamer aanbouwen. En dus een deur realiseren in de buitenmuur naar deze aanbouw. Ook wil ik een raam en buitendeur in de aanbouw. Er komen dus 2 deuren in. Het zal gaan om een ruimte van ongeveer 2,5 bij 3 meter. prefab of steen. Geen houten buitenkant. De oplevering van de binnenkant woonklaar. We hebben momenteel vloerverwarming en deze graag doortrekken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Arnhem
zondag 24 januari 2021

Aanbouw, dakkapel en zonnepanelen aan de woning

Aanbouw van 5m breed en 2m tot 2,5m diep. Openslaande deuren en raam zijn gewenst, mogelijk een schuifpui in plaats. Ik wil ook zonnepanelen en een dakkapel laten plaatsen. Indien mogelijk zou ik dit allemaal graag door 1 partij laten uitvoeren. De dakkapel wil ik aan de voor- en achterkant van de woning. Aan de achterzijde mag dit vergunningvrij, ik ben nog met de gemeente in gesprek over de vergunningen voor de voorzijde. Indien dit wordt afgewezen wil ik graag een groot dakraam ipv een dakkapel. Ik wil een gemetselde uitbouw, graag met kunststof kozijnen en een schuifpui. (Schuifpui is afhankelijk van de prijs). Momenteel hebben wij houten openslaande deuren, wellicht dat we deze in de nieuwe situatie willen meenemen, indien mogelijk. Oplevering is prijsafhankelijk, maar ik denk dat ik een casco oplevering wil. Dakkapellen wil ik graag een kunststof afwerking voor gebruiken. Ik wil de dakkapellen zo groot mogelijk en ze komen op de 2e verdieping (zolder). Ook deze wil ik casco opgeleverd hebben met kunststof kozijnen. Ik wil zo min mogelijk onderhoud. De zonnepanelen kunnen op de dakkapel en op het schuine overgebleven stuk worden geplaatst. Graag ga ik hierover in gesprek. Ik denk dat ik er tussen de 10 en 15 zou willen, mits de ruimte dit toelaat. We starten graag rond september/oktober met alle werkzaamheden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Duiven
Offertes aanvragen