Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Zandvoort

Kruipruimte isoleren (50m2) - Isolatie - Zandvoort

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kruipruimte isoleren (50m2)

Ik wil mijn vloer isoleren. Het gaat om ongeveer 50 m2 en ik wil het thermisch laten isoleren.


Isolatiespecialist Zandvoort

Gratis offertes voor isolatie in Zandvoort aanvragen

Recente opdrachten uit Zandvoort

maandag 09 januari 2023

Buitengevel isoleren (100m2)

Ik heb mijn buitengevel 25 jaar geleden laten stucen. Het stucwerk wat eroverheen zit is kapot gegaan, waardoor er water in de isolatie is gaan lekker. Het moet nu opnieuw geisoleerd worden. Het gaat om 100 m2. Ik wil dat iemand langskomt om te kijken wat de beste opties zijn. Zoals het hele stucwerk weghalen en dan helemaal opnieuw isoleren of dat er een klein gat gemaakt kan worden en dat vanaf daar geisoleerd kan worden.


Isolatie Zandvoort
maandag 31 oktober 2022

Kruipruimte isoleren (50m2)

Ik wil mijn vloer isoleren. Het gaat om ongeveer 50 m2 en ik wil het thermisch laten isoleren.


Isolatie Zandvoort
vrijdag 23 september 2022

Gevel isoleren

Zoek een vakman voor het isoleren van de gevel Na isolatie spouwmuur, betreft ruimte tussen met pur geïsoleerde inzetgevels en het buitenblad van kalkzandsteen. Ruimte ca 7 cm. Uitbouw met plat dak, isolatie buiten ca 4 cm pur. Tussen het dak en plafond is 20 cm tussenruimte. Houten draagbalken


Isolatie Zandvoort
zaterdag 29 januari 2022

Zijgevel isolatie en afwerking

Onze zijgevel is steens. Moet geïsoleerd worden ivm schimmel binnen, het moet via buiten geisoleerd worden. Het is in een poort. Een smalle steiger past. buitenwerk. het moet graag 30 cm gezonken worden onder het maaiveld. het gaat om ongeveer 65 m2


Isolatie Zandvoort
maandag 08 februari 2021

Isoleren vanwege geluid

Ik wil graag mijn plafond isoleren met Easy-cell. Het betreft 55 m² en de hoogte van de holle ruimte tussen de vloer en mijn oude 'gips op riet' plafond is 20cm. Graag levering van het materiaal Easy-cell (volgens de Easy-cell site circa 29 pakken) en het inblazen van de Easy-cell vlokken. Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen.


Isolatie Zandvoort
zaterdag 19 december 2020

Woning isoleren

Ik wil graag advies om het geluid van de buren te dempen. Oppervlakte is ongeveer 30 m2.


Isolatie Zandvoort
donderdag 05 maart 2020

Uitzuigen van zand uit de kruipruimte

De huidige kruipruimte onder mijn woning is ongeveer 30 cm hoog, ik heb een klein stukje uitgegraven maar wil deze uitbreiden naar de voorkant van de woning en in ieder geval ook geulen naar de CV platen in mijn woning zodat ik overal bij kan. Ik schat dat dit ongeveer 10 - 12 kuub zand en wat klein puin zal zijn.


Isolatie Zandvoort
zondag 10 maart 2019

Betonvloer isoleren

Ik wil een 105 m2 betonnen vloer isoleren vanuit de kruipruimte. Ik wil graag weten wat de kosten hiervoor zullen zijn.


Isolatie Zandvoort
woensdag 07 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m². Welke dakvorm(en) moeten geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: In een oude 2-onder-1 kap woning wil ik de zolder gaan verbouwen, maar alvorens overweeg ik om tussen de balken te isoleren met minerale wol or PIR platen. Aangezien de balken nogal vreemd lopen kan ik dit zelf niet en wil dit dus laten doen door een ervaren vakman.


Isolatie Zandvoort
donderdag 18 augustus 2016

Geluidsisolatie in de slaapkamer aanbrengen

Ik woon in een appartement uit bouwjaar rond 1970 en heb een gehorige situatie met mijn naaste buren. Tussen de slaapkamers zit een gezamenlijk kozijn met een wandje dat zo dun is, dat je elkaar zelfs hoort praten. In een oud gebouw zullen ongetwijfeld geluidslekken zitten. Ik laat de situatie graag even beoordelen en sta open voor uw advies voor een goede oplossing. Ik ontvang hiervoor graag een gedetailleerde offerte.


Isolatie Zandvoort
maandag 11 maart 2013

Spouwmuurisolatie aanbrengen

Spouwmuurisolatie in de woning aanbrengen, betreft een hoekwoning. Alleen de begane grond. Aantal m2 durf ik niet in te schatten. Graag komen kijken en een offerte maken.


Isolatie Zandvoort
vrijdag 06 december 2002

Isolatiespecialist

Ik heb een oude woning uit 1949 grotendeels nog in originele staat.(inhoud 500m3 woonoppervlakte 170m4) De woning is erg gehorig en niet geisoleerd.(zowel thermisch als acoustisch) Ik zoek een vakman die op het gebied van geluidsisolatie diverse geluidsisolerende materialen weet te gebruiken.(daar er een grote diversiteit aan materialen is) Iemand die garandeert dat het effekt optimaal is. Tevens moeten dak/gevel/raam/muur/plafond isolerende maatregelen getroffen worden. Ik zoek iemand die vrijblijvend een offerte wil uitbrengen over bovenstaande werkzaamheden, en op korte termijn hiermee aan de slag kan (LIEFST NOG DEZE MAAND dec).eventueel stapsgewijs daar er ook andere werkzaamheden zullen plaats vinden. De woning is gelegen in Zandvoort,


Isolatie Zandvoort
Offertes aanvragen