Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Veenendaal

Vloer en spouwmuurisolatie - Isolatie - Veenendaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloer en spouwmuurisolatie

Graag een offerte voor onze hoekwoning voor zowel de vloer als onze spouwmuur, oppervlakte niet bekend. Huis is 180 m2.


Isolatiespecialist Veenendaal

Gratis offertes voor isolatie in Veenendaal aanvragen

Recente opdrachten uit Veenendaal

maandag 26 juni 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar ná 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Veenendaal
dinsdag 30 augustus 2022

Slaapkamer geluidswerend isoleren

Slaapkamer van 3,3X4,5m. Last van contactgeluid en luchtgeluid van muziekcafe grenzend aan mijn appartement. De slaapkamer heeft een hoog plafond en een klein raam. Voor een betere nachtrust ben ik benieuwd wat de aanpak is om dit geluid weg te krijgen of te minimaliseren.


Isolatie Veenendaal
dinsdag 26 juli 2022

Plat dak(~70m2) + vloer(~60m2) isoleren

Zoek een vakman voor wat isolatie werk, dit betreft: Het platte dak van ~70m2 vernieuwen en te isoleren en het isoleren van de vloer(~60m2).


Isolatie Amerongen
vrijdag 15 april 2022

Vloer en spouwmuurisolatie

Graag een offerte voor onze hoekwoning voor zowel de vloer als onze spouwmuur, oppervlakte niet bekend. Huis is 180 m2.


Isolatie Veenendaal
dinsdag 13 april 2021

Isolatie aanbrengen hellend dak

Een huis uit 1974 isolatie laten aanbrengen. Isolatie onder dakpannen aan de buitenkant. Het dak is ongeveer 150 m2. (Eventueel ook interesse in spouwmuur isolatie.) Wat is de huidige situatie?: bestaand dak zonder asbest Met welk materiaal wil je het dak toeleggen?: dakpannen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Veenendaal
dinsdag 26 mei 2020

Isoleren van de buitenzijde van een dakkapel

Onze houten dakkapel aan de achterzijde van de woning willen wij graag laten isoleren vanaf de buitenzijde. De dakkapel is ca. 5,00 meter breed en 3,00 meter diep en heeft bitumen dakbedekking. Wij willen weten wat dit kost en laten ons graag informeren door de vakman.


Isolatie Renswoude
zondag 19 januari 2020

Geluidisolatie plaatsen

Ik heb last van geluid van de bovenburen en onderburen. Zou graag een vrijblijvende afspraak maken in mijn huis om te kijken naar de mogelijkheden en kosten woning is 100 m2. Gaat om het hele huis, woonkamer en twee slaapkamers. Vloer isoleren is optioneel.


Isolatie Veenendaal
donderdag 09 januari 2020

Kamer isoleren

Wij willen een kamer isoleren en daar advies over. De situatie is dat mij vrouw door niet aangeboren hersenletsel een geluidsarme kamer behoeft. We zijn nu naar huizen aan het kijken en willen advies over waar we op moeten letten zodat we straks een kamer goed kunnen isoleren. Of is het misschien juist beter dat dit op een zolder moet gebeuren? Dus graag contact met iemand die advies kan uitbrengen en waarbij we het later kunnen uitvoeren.


Isolatie Veenendaal
zondag 05 mei 2019

Een huis tochtvrij maken

Ik zoek een isolatiespecialist voor het tochtvrij maken van onze woning. Vooral bij de voordeur en in de hal hebben we last tocht. Daarnaast wil ik kijken of de kozijnen aangepast kunnen worden om tocht te voorkomen. Daarnaast wil ik ook de badkamer laten bekijken of er iets aangepast kan worden.


Isolatie Veenendaal
woensdag 20 februari 2019

Dakisolatie aanbrengen

Het betreft een zolder verdieping met een deels hellend dak, deels dakkapel. Een deel zit op een vliering en de rest is gewoon open. Op deze verdieping bevinden zich 4 kamers waarvan 3 slaapkamers en een berging. Daarnaast zit er onder de vliering nog een badkamer. Twee ruimtes zijn dakkapellen die er vanaf de eerste bouw op zitten. Twee kamers hebben een hellend dak. Alle kamers moeten dus weer zover afgewerkt worden dat ze klaar zijn om geschilderd te worden. De vloeroppervlak is ongeveer 70 m2. Bij voorkeur verbouwing eind juni, begin juli.


Isolatie Veenendaal
dinsdag 22 mei 2018

Zolder met glaswol laten isoleren

Glaswol rollen van 10 cm dik aanbrengen onder een schuin dak van 40 vierkante meter en dit afwerken met gipsplaten. Meeste materialen zijn aanwezig, gereedschap moet de vakman zelf meenemen.


Isolatie Veenendaal
maandag 18 september 2017

Geluidsisolatie in plafond aanbrengen

Wij willen in een casco kantoorpand/winkelpand graag een zwart gespoten (vlokken) plafond laten aanbrengen. Het gaat om circa 60 tot 90 m2.


Isolatie Veenendaal
zondag 11 juni 2017

Kruipruimte opvullen met zand

In het najaar hebben we last van een vochtige kruipruimte, met name aan de tuinkanten en wil deze graag op laten vullen met zand. De kruipruimte is ongeveer 10 bij 6 meter, het is een open ruimte en zou hem ongeveer 25 cm omhoog zien komen. Graag ontvang ik een offerte.


Isolatie Veenendaal
maandag 16 januari 2017

Isolatie van een betonnen prefab schuur

Sinds enige tijd overwegen wij om onze schuur te isoleren. De vorige bewoner is daar ooit mee begonnen en heeft het naar zeggen weer verwijderd omdat het ging schimmelen. Gezien ik voor mijn hobby graag regelmatig in de schuur van 7 x 7 meter en ongeveer 2.50 meter hoog klus, wil ik deze graag (laten) isoleren. Kunt u mij een indicatie geven wat daarvoor de kosten zijn en/of welke zekerheid er daarbij gegeven zou kunnen worden op niet-rotten ervan.


Isolatie Veenendaal
dinsdag 22 maart 2016

Bodemisolatie aanbrengen

Ik wil de bodem van de kruipruimte laten isoleren. De condensvorming tegen de onderkant van de betonnen broodjesvloer is groot. Het is totaal 6 x 8 meter, De kruipruimte bestaat uit 2 compartimenten, waarvan er één alleen via een doorgang onder fundament te bereiken is. Deze staat meestal onder water. De kruiphoogte is ongeveer 60 cm.


Isolatie Veenendaal
Offertes aanvragen