Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Krimpen aan den Ijssel

Muur voorzien van geluidsisolatie - Isolatie - Krimpen aan den Ijssel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Muur voorzien van geluidsisolatie

Ik zoek een vakman voor het aanbrengen van geluidsisolatie aan mijn muur. Gaat om een muur van 8m².


Isolatiespecialist Krimpen aan den IJssel

Gratis offertes voor isolatie in Krimpen aan den Ijssel aanvragen

Recente opdrachten uit Krimpen aan den Ijssel

maandag 17 juli 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

We hebben een nieuwe woning gekocht aan zijn deze aan het renoveren. De volledige woning heeft een plat dak, dit is van buitenaf geïsoleerd met 5 cm (bovenop dakbeschot en onder bitumen dakbedekking). We willen graag van binnen extra isolatie laten aanbrengen (om energieprestatie te verbeteren). Alle plafonds (111 m2) gaan open zodat tussen de houten balken isolatie aangebracht kan worden, inclusief benodigde folie. Beoogde datum uitvoering: augustus of begin september 2023. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Meer dan 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Thermische isolatie (warmteverlies tegengaan)


Isolatie Krimpen aan den IJssel
maandag 01 mei 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Soort dak: Plat dak Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur, Dak isoleren Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar ná 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Krimpen aan den IJssel
maandag 30 januari 2023

Kelder isoleren

Ik wil de kelder geïsoleerd hebben. Graag advies hierover. De kelder is ongeveer 60 m2.


Isolatie Krimpen aan den IJssel
zaterdag 13 augustus 2022

Dak isolatie aanbrengen

Dakisolatie van buitenaf ongeveer 90 m2. Het gaat om een plat dak.


Isolatie Krimpen aan den IJssel
maandag 02 mei 2022

Muur voorzien van geluidsisolatie

Ik zoek een vakman voor het aanbrengen van geluidsisolatie aan mijn muur. Gaat om een muur van 8m².


Isolatie Krimpen aan den IJssel
zondag 17 april 2022

Zoldervloer isolateren ivm kraken (~28m2)

Ik zoek een vakman die mij zoldervloer kan isoleren ivm kraken. Het gaat om ca 28m².


Isolatie Lekkerkerk
woensdag 21 oktober 2020

Kruipruimte isoleren

Kruipruimte van 50 vierkante meter isoleren met pur.


Isolatie Krimpen aan den IJssel
vrijdag 09 oktober 2020

Woning isoleren

Mijn dijkhuis is uit 1892 en heeft geen spouwmuren. Wij willen absoluut niks met damp remmende plastic lagen! Graag wel met platen die dampopen zijn en die willen we heel graag afwerken met leemstuc, dit omdat vocht in ons huis overal een behoorlijk probleem is. Het zal ongeveer om 100 m2 die ik aan de binnenkant wil laten isoleren.


Isolatie Krimpen aan de Lek
dinsdag 05 mei 2020

Geluid isoleren van woonkamer en slaapkamers

De overlast van contactgeluid buren is aan 1 kant enorm. Het betreft woonkamerkant 610 x 250 cm en 2 slaapkamers 330 x 240 en 280 x 240 cm. Hun trap zit aan deze kant, maar ook vaatwasser (gekletter op aanrecht, deuren dichtgooien is erg gehorig). Dit wil ik laten isoleren. Ik wil graag het beste geluidisolatiemateriaal gebruiken, graag advies welke dit is. Graag hoor ik een oplossing en wat het me gaat kosten. Misschien moet er eerst een geluidsmeting worden gedaan, daarvan zou ik graag aparte een offerte willen hebben.


Isolatie Krimpen aan den IJssel
maandag 13 januari 2020

Isoleren van binnenmuren tegen geluid

Ik wil de geluidsoverlast van de buren beperken, het zijn namelijk gehorige woningen. Betreft 1 kant van de woning. Ongeveer 2 x 16 m2. Beneden en boven.


Isolatie Krimpen aan den IJssel
zondag 01 december 2019

Vloer of kruipruimte isoleren na advies

Ik wil graag advies over een isolatieklus. Ik wil graag dat de vakman komt kijken wat het beste is voor mijn woning. Het gaat om 50 m2 vloer of kruipruimte isoleren. Huis is gebouwd in 1994 en er zitten wel platen tegen de onderkant, maar dat is niet voldoende.


Isolatie Krimpen aan den IJssel
zaterdag 06 april 2019

Advies en realiseren van akoestische woningisolatie

Ik wil graag advies over akoestische isolatie om met name de contactgeluiden van de buren (1 zijde) tegen te gaan. Het gaat om een scheidingsmuur, plafond, vloer van woonkamer en 1e verdieping van een jaren 70 woning met gedeelde fundering en plat dak. (semi bungalow). Zodra ik een duidelijk beeld heb over wat de mogelijkheden zijn wil ik zo spoedig mogelijk dit realiseren.


Isolatie Krimpen aan den IJssel
zaterdag 22 december 2018

Dak isoleren

Het betreft een huis van 9 bij 6 met een schuin dak. Deel van het dak is bergzolder waar het waarschijnlijk gunstiger is om de vloer te isoleren. Verder zijn er 2 dakkapellen waardoor het platte dak ontstaat. Overblijvende deel is schuin dak. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak, plat dak


Isolatie Krimpen aan den IJssel
woensdag 14 november 2018

Schelpen in kruipruimte spuiten

Ik zou graag een offerte willen hebben van het spuiten van schelpen in de kruipruimte van de woning. De grootste kruipruimte is 7,60/6,00 meter. De kleinste ruimte is 3,20/2,50. Allebei hebben ze een luik. Dus zo rond ik schat met 59 centimeter erop 30 kub.


Isolatie Krimpen aan den IJssel
zondag 01 april 2018

Gevel en dak isoleren

Het dak is 13 meter lang en het huis is circa 7.5 meter breed met een hellend dak (gewoon en zonder schuine dakramen ). Isoleren van binnenuit. Misschien dat er iets aan isolatie in/ op zit, dit durf ik niet te zeggen. De voorkant van de gevel is voorzien van schroten, deze dient ook te worden geïsoleerd (10.5 m2). Vraag is wat moet eerst gebeuren? Vervangen schroten of isoleren? De achterkant en de zijkant bij elkaar zijn ongeveer 13 m2 (veel ramen).


Isolatie Krimpen aan den IJssel
Offertes aanvragen