Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Gevelspecialist Sneek

Gevels opnieuw voegen + impregneren ~100m2 - Gevel - Sneek

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevels opnieuw voegen + impregneren ~100m2

Zoek een vakman die de gevels opnieuw kan voegen waar nodig en die de gevels kan impregneren. Het gaat om ~100m2.


Gevelspecialist / metselaar Warns

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Sneek

Recente aanvragen uit Sneek

maandag 29 mei 2023

Gevels renoveren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Nee, ik ben alleen op zoek naar informatie Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel herstellen / renoveren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Meer dan 100 m² Welke renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Voegwerk herstellen (uitslijpen en opnieuw voegen) Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Wommels
maandag 12 september 2022

Buitengevel isoleren

Ik wil mijn buitengevels laten isoleren vanaf de buitenkant voor 88 m2.


Gevel- en metselwerk Bolsward
zondag 26 juni 2022

Gevels opnieuw voegen + impregneren ~100m2

Zoek een vakman die de gevels opnieuw kan voegen waar nodig en die de gevels kan impregneren. Het gaat om ~100m2.


Gevel- en metselwerk Warns
zaterdag 21 mei 2022

Gevel renoveren (~80m2)

De gevel is geïsoleerd eind 2020, maar de stenen worden smerig en brokkelig, zo ook de voegen. Ik wil graag advies om weer een mooie uitstraling te krijgen van onze hoekwoning. Ik schat de oppervlakte op een 80m2.


Gevel- en metselwerk Sneek
maandag 20 september 2021

Buitengevel stucen/pleisteren 100m2

Ik zou graag de muren van ons huis 100m2 wit laten stucen/pleisteren.


Gevel- en metselwerk Balk
maandag 28 juni 2021

Buitengevel isoleren

Na isolatie van de spouwmuren en vloerisolatie. Na isolatie niet met thermofoam. Woning is van 1994. Twee onder 1 kap. Get huis is aan de voor en achterzijde 80 m2 en aan zijkant 64 m2.


Gevel- en metselwerk Sneek
maandag 15 februari 2021

Buitenmuur van de keuken thermisch isoleren

Het gaat om de buitenmuur van de keuken van 25-30 m². Doel: beschermen waterleiding keuken en tegen gaan warmteverlies. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...)


Gevel- en metselwerk Sneek
woensdag 11 november 2020

Appartementencomplex isoleren

Appartementencomplex met muren van betonsteen bouwjaar 1968 muuroppervlak ongeveer 125m². Ik wil dit graag aan de buitenkant laten isoleren.


Gevel- en metselwerk Offingawier
donderdag 20 augustus 2020

Voegwerk herstellen langs de regenpijp

Aan de achterzijde van mijn woning moeten voegen hersteld worden. Langs de regenpijp zijn wat voegen afgebrokkeld. Het gaat om een situatie op de eerste verdieping. Volgens de taxateur zou het ongeveer een uurtje werk zijn.


Gevel- en metselwerk Sneek
donderdag 20 augustus 2020

Gevel bekleden

Huidige topgevel van red-cedar vervangen. Maximale breedte ±630 cm en maximale hoogte ±510 cm. Hierin bevinden zich nog twee ramen van ieder ± 1,5 m² Uitvoering horizontaal in rabatdelen. Huidige kleur is antiek wit van Koopmans. Deze kleur handhaven. Kan zelf ook meehelpen.


Gevel- en metselwerk Wieuwerd
vrijdag 10 juli 2020

Zijgevel hoekwoning voegen

Het betreft de zijgevel van een hoekwoning met 1 klein raam. Wordt door mijzelf uitgeslepen. Moet alleen nog worden gevoegd. Te voegen oppervlakte zal circa 50 m2 zijn.


Gevel- en metselwerk Bolsward
maandag 06 juli 2020

Lekkage serre verhelpen

Ik heb een lekkage in mijn serre tpv boven aansluiting. Het lekt maar een klein beetje, ik kan de oorzaak hiervan niet herleiden maar zou dit graag verholpen willen hebben. De serre is 8 m2.


Gevel- en metselwerk Sneek
woensdag 08 april 2020

Opnieuw voegen gevel

Ik ben op zoek naar een richtprijs voor het opnieuw voegen van mijn gevel. Oppervlakte is ongeveer 60 m2. Oude voeg er uit en nieuwe erin geborsteld en impregneren.


Gevel- en metselwerk Scharnegoutum
zondag 29 maart 2020

Gevelpanelen vervangen voor keralit

Betreft: aanvraag offerte Ik zou graag willen weten wat het zou gaan kosten om mijn gevenpanelen te laten vervangen door uw bedrijf. Huidige situatie: Groene houten panelen Breedte: 400cm Hoogte: 100cm Hoogte onderkant vanaf de vloer gemeten: 290cm (werkhoogte) Hoogte bovenkant vanaf de vloer gemeten: 390 cm (werkhoogte) Wens: keralit in de kleur antraciet (Ral 7016 of een soortgelijke). Sponnigdeel 143mm of 190mm (graag offerte voor beide maten) Brede planken met strakke lijnen (niet overlappend). Is het ook gebruikelijk om isolatie te plaatsen achter de nieuwe keralit panelen? Zo ja, dan zou mag dit ook meegenomen worden in de offerte. Periode wanneer deze opdracht plaats zou moeten vinden: Lente 2020 / zomer 2020. Zie bijlagen voor foto’s huidige situatie:


Gevel- en metselwerk Sneek
maandag 16 maart 2020

Houten rabatdelen vervangen door kunststof

Het gaat om de vervanging van houten rabatdelen in de punt van het huis. Ik wil dit laten vervangen door keralit delen (kunststof.) De oppervlakte bedraagt 9 meter breed en in het midden naar de punt toe 5 meter hoog. Totaal ongeveer 25 m2. Er is gemakkelijk te werken zonder steiger aangezien er een plat dak is waarop men kan staan.


Gevel- en metselwerk Terhorne
Offertes aanvragen