Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Ijsselstein

Dakgoten plaatsen of vervangen - Dakgoot vervangen - Ijsselstein

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten plaatsen of vervangen

vervangen zinken blokdakgoot van ca. 9 meter lengte door nieuwe zinken goot met weinig naden. Kosten specificeren voor verwijderen/afvoeren oude goot, materiaalkosten nieuwe goot en arbeidskosten en BTW. OOk garantie vermelden. Alvast dank.


Dakdekker IJsselstein

Offertes dakgoot vervangen in Ijsselstein vergelijken

Recente opdrachten in Ijsselstein

maandag 25 september 2023

Dakgoten plaatsen of vervangen

Zit een scheur in dakgoot op de naad, moet gerepareerd of vervangen worden.


Dakgoot en regenpijp Lopik
maandag 04 september 2023

Dakgoten plaatsen of vervangen

vervangen zinken blokdakgoot van ca. 9 meter lengte door nieuwe zinken goot met weinig naden. Kosten specificeren voor verwijderen/afvoeren oude goot, materiaalkosten nieuwe goot en arbeidskosten en BTW. OOk garantie vermelden. Alvast dank.


Dakgoot en regenpijp IJsselstein
woensdag 31 mei 2023

Buitenschilderwerk

Het betreft een tweetal slaapkamerramen en kozijnen op de 1e verdieping van de woning plus het boeiboord onder de dakgoot. De rest van de woning wordt door mij zelf geverfd. De verf voor het geheel van het merk Sigma dient eveneens te worden geleverd.. Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen


Behang- en schilderwerk IJsselstein
donderdag 18 augustus 2022

Dakdoorvoer EPDM maken + dakgoot verkleinen

Ik zoek een dakdekker die voor mij een dakdoorvoer (EPDM) kan maken voor mijn platte dak. Voor allesbrander afvoer 150 mm zwart. Ook mag de dakgoot meegenomen worden, die moet verkleind worden.


Dakdekken en dakreparaties IJsselstein
maandag 15 maart 2021

Dakgoot vervangen

Mijn dakgoot moet vervangen worden. Lengte is 5.60 meter


Installatie- en leidingwerk IJsselstein
vrijdag 02 oktober 2020

Dakgoot vervangen

Vervangen van huidige dakgoten (kunststof) voor zink, beugels opnieuw richten. Ee.a. uit te voeren voor 6 aaneengesloten woningen aan voor en achterzijde. Ongeveer 62 meter goot. Oud materiaal ook graag afvoeren.


Installatie- en leidingwerk IJsselstein
maandag 14 september 2020

Het repareren van vochtschade aan onze gevel

Wij hebben vochtschade aan onze gevel door een verstopte dakgoot die niet zomaar wegtrekt. Het gaat om een grote vlek, maar minder van 10m². Wij willen graag advies inwinnen over de mogelijkheden van reparatie of dat de gevel vervangen moet worden.


Gevel- en metselwerk IJsselstein
maandag 20 april 2020

Lekke dakgoot vervangen of repareren

Ik heb een lek in de bestaande goot. Deze moet vernieuwd of gerepareerd worden. Ik denk dat ik zink heb, graag zou ik iemand willen laten kijken naar de situatie. Naast de lasnaden lekt het. Het is op op ongeveer 5-6 meter hoogte.


Dakgoot en regenpijp IJsselstein
dinsdag 30 april 2019

Nieuw dak plaatsen en ook dakramen

We willen een nieuw dak met pannen laten plaatsen op onze net gerealiseerde aanbouw. Het met dakpannen te bedekken dak bestaat uit 3 delen: 45 graden helling, oost (4.10 bij 7 meter) 45 graden helling, west (3.15 bij 7 meter) 16 graden helling, west (4.60 bij 7 meter) in dit dak moeten 3 velux dakramen gemonteerd worden en er moet 2x7 meter dakgoot onder komen te hangen. Daarnaast bestaande dakgoot van 2x9 meter vervangen.


Dakdekken en dakreparaties Montfoort
dinsdag 14 februari 2017

Dakgoten en boeidelen vervangen

Vrijstaande woning, dakgoot ongeveer 12.6 meter lang (x2). Huidige boeidelen en hemel zijn van watervast multiplex en de dakgoot is van EPDM. Dit moet gesloopt en afgevoerd worden. Nieuwe boeidelen en hemel plaatsen, bij voorkeur Keralit of ander kunststof (geen Trespa). Kleur RAL 9010, glans. (Maat hoogte circa 23 centimeter, breedte circa 56 centimeter dakgoot van zink of EPDM (afhankelijk van het advies). Prijsindicatie graag gesplitst in boeidelen en dakgoot (zink en EPDM).


Dakgoot en regenpijp Montfoort
donderdag 19 januari 2017

Woningonderhoud

Het betreft een rijtjes huis uit ongeveer 1930 dat in 2002 gerenoveerd is. Van 2003 tot heden is de woning verhuurd. De werkzaamheden zijn noodzakelijk na waterschade door optrekkend vocht en lekkende dakgoot. Dat is verholpen door injectie van de muren en reparatie van de goot. Het huis gaat vanaf 1-3-2017 in de verkoop en kan na vertrek van huidige huurders eind februari worden opgeknapt. Overzicht van de werkzaamheden zijn als volgt: - egaliseren, stukken of zetten van voorzetwand inclusief afwerken De afmetingen zijn ongeveer Muur 1: 2,5 x 10 meter Muur 2: 2,5 x 2 meter Betreft enkelsteens gemetselde muur - schilderen van muur 2,5 x 15 meter - gaten van impregneren dichten - uitgehakt stuk muur dichten - nalopen en waar nodig repareren van kozijnen, dakgoot, deuren, dakkapel Betreft klemmend draaiwerk, bijwerken schilderwerk - vervangen kit in badkamer (douche) Periode uitvoer waarschijnlijk 3e of 4e week van februari. Vanaf maart verhuur tot aan verkoop. Vanaf start vrije toegang met eigen sleutel en uitvoeringstijden en dagen zelf te bepalen


Renovatie IJsselstein
vrijdag 15 april 2016

Zinken dakgoot vervangen

Ik wil een nieuwe dakgoot van zink. De goot is 3 meter lang. Of alles vervangen: 2 of drie goten met een regenpijp.


Dakgoot en regenpijp IJsselstein
woensdag 27 januari 2016

Carport dak opnieuw bedekken

De carport is nu bedekt met bitumen dakbedekking. Dit moet vervangen worden in een nieuwe laag bitumen of EPDM. De oppervlakte van het dak is 56 vierkante meter. Daarnaast moet de aluminium dakrand vervangen worden. Ongeveer twee meter van de woning, in het midden van de carport, zit een dakgoot. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor zowel bitumen als EPDM.


Dakdekken en dakreparaties IJsselstein
woensdag 26 augustus 2015

Kunststof dakgoot repareren

Aan de achterkant van ons huis zit een klein lek in de zinken dakgoot. Deze moet gedicht worden. Daarnaast willen we graag de kunststof dakgoot aan de achterkant, aan de uitbouw, laten vervangen voor een nieuwe zinken dakgoot. Deze moet op een nette manier worden aangesloten op de aanwezige regenpijp. In de offerte graag ook ongeveer 5 meter zinken dakgoot meenemen. Ook hebben we een lekkage bij de CV ketel. Bij, hevige, regen komt er water langs de afvoerpijp naar binnen en ontstaat er lekkage. Hier moet het dak gedicht worden. Ook lijkt er water in de afvoerpijp te komen.


Dakgoot en regenpijp IJsselstein
donderdag 31 mei 2012

Tuinpoort plaatsen, daklijst en dakgoot repareren

Installeren poortdeur en het repareren daklijst en goot, ongeveer een meter aan de hoek. Ik heb de deur al staan. In die hoek lekt het.


Timmerwerk IJsselstein
Offertes aanvragen