Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Hoofddorp

Dakgoot vervangen (5,5m) - Dakgoot vervangen - Hoofddorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoot vervangen (5,5m)

In onze dakgoot zit een deuk, het water loopt erover heen de tuin in. Ook ligt er een stuk vogelwering los. De dakgoot is ongeveer 5,5m lang.


Dakdekker Hoofddorp

Offertes dakgoot vervangen in Hoofddorp vergelijken

Recente opdrachten in Hoofddorp

dinsdag 04 juli 2023

Dakgoot plaatsen

Dakgoot met beugels plaatsen Voor en achter samen 12 a 13 mtr


Dakgoot en regenpijp Hoofddorp
zondag 25 juni 2023

Buitenschilderwerk

1) Repareren van diverse rotte plekken in kozijnen en dakgoot. 2) Schilderen van de gehele buitenzijde woning: a) alle kozijnen en deuren op begane grond en eerste verdieping b) houten gevelbekleding aan de voorzijde 1e verdieping c) dakgoten voor en achter d) kozijnen van de dakkapellen voor en achter (niet de boeidelen etc., deze zijn nieuw) 3) schilderen deuren/ kozijnen/ boeidelen garage (optioneel) Zie google streetview om een idee te krijgen van de woning. Uitvoering in overleg. Neem aub contact op voor meer informatie. Wij zien uw offerte graag tegemoet, Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen, Houten gevelbekleding, Anders


Behang- en schilderwerk Hillegom
zaterdag 14 januari 2023

Daggootreparatie

Ik zoek een dakgootspecialist die mijn omtimmerde zinken dakgoot (2x 6 m) kan repareren


Dakgoot en regenpijp Hoofddorp
maandag 17 oktober 2022

Zinken dakgoot vervangen (~24m)

Ik zoek een partij voor het vervangen van 2x6 meter zinken dakgoot aan de voorzijde en 2x6m aan de achterzijde. De goten bevinden zich op de 2e verdieping.


Installatie- en leidingwerk Hoofddorp
woensdag 17 augustus 2022

Dakgoot vervangen (5,5m)

In onze dakgoot zit een deuk, het water loopt erover heen de tuin in. Ook ligt er een stuk vogelwering los. De dakgoot is ongeveer 5,5m lang.


Dakgoot en regenpijp Hoofddorp
zondag 03 juli 2022

Boeideel achterzijde vervangen

De dakgoot is prima. Gaat om vervangen van een oude rotte houten boeideel. Ca. 5.5 meter.


Dakgoot en regenpijp Hoofddorp
maandag 12 april 2021

Houten kozijnen, daklijst en dakkapel buitenschilderwerk in Sigma of Sikkens Alkydverf

Goedendag, bent u de schilder die we zoeken? Sinds 2 jaar jaar zijn wij de trotse eigenaar van een leuke maar oude 2-onder-1 kap woning in Bennebroek. De kleuren van het houtwerk sluiten niet aan bij onze stijl en we hebben al het nodige vervangen, maar het buitenschilderwerk moet echt even afgemaakt worden. Daarom zijn we in de markt voor een buitenschilderklus, zie bijgevoegde foto's ter verduidelijking. Het betreft in de voorgevel een rotte plek op de begane grond en alle geel-groene kozijnen op de 1e verdieping en de dakgootbetimmering en de bruine dakkapel van de 2 verdieping, bereikbaar met een steiger via onze loggia. We willen dit graag RAL9010 en RAL5011 voor de draaiende delen. Vriendelijke Groeten


Behang- en schilderwerk Bennebroek
dinsdag 26 januari 2021

Dakgoot vervangen

Ik wil graag mijn dakgoot aan de achterzijde van onze woning vervangen. Dit is momenteel een zinken dakgoot van ongeveer 7 meter welke met beugels aan onze dakrand hangt. Wat zijn de mogelijkheden?


Installatie- en leidingwerk Hoofddorp
donderdag 06 augustus 2020

Verrot boeiboord vervangen

Ik wil een lekkende dakgoot repareren en daarna de huidige houten boeiboard onder de dakgoot vervangen door kunststof. De lengte is bijna 23 meter. Een kant 11 m met twee hoeken en een kant 12 m met twee hoeken.


Dakgoot en regenpijp Hoofddorp
donderdag 09 juli 2020

Reparatie dakgoot

Dakgoot van zolder etage lekt, zijn zinken goten lijkt te lekken op de naad. Gewenst dat het lek gerepareerd wordt, door ontbrekende kennis of herstel mogelijk is of het vervangen wordt horen we graag vanuit de professional. materialen Graag vanuit jullie geleverd. Gelieve kosten berekening indien mogelijk herstel van de lasnaad zinken goot. Berekening vervanging van zinken goot (niet bekend of dit gedeeltelijk kan of bij voorkeur in geheel, breedte van de goot is 5 meter.


Dakdekken en dakreparaties Hoofddorp
vrijdag 05 juni 2020

Reparatie dakgoot

Scheurtje in dakgoot waardoor lekkage + vastzetten paneel. Ivm nachtdiensten graag eventueel contact via email


Dakgoot en regenpijp Hoofddorp
zondag 31 mei 2020

Bekisting dakgoot vervangen

Vervangen van de houten bekisting aan voor en achterzijde door trespa. Dakgoot zelf is nog prima.


Dakgoot en regenpijp Hillegom
dinsdag 19 mei 2020

Vervangen boeidelen, dakveren en dakgoot

Hallo, ik wil de boeidelen van onze dakgoot achter, eventueel voor, vervangen. Betreft tussenwoning, lengte ca. 5.5 meter. Ik overweeg dit zelf te doen, afhankelijk van de prijsopgaven. De dakgoot achter is verder goed. Het mag rechts richting afvoer iets beter aflopen. Nu blijft er een beetje water staan.


Timmerwerk Hoofddorp
donderdag 23 januari 2020

Dakgoot kunststof plaatsen rijtjeshuis

Ik wil mijn oude dakgoot verwijderen en er een nieuw kunststof dakgoot van 6 meter voor in de plaats zetten. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.


Installatie- en leidingwerk Hoofddorp
zaterdag 05 oktober 2019

Regenton op de regenpijp aan laten sluiten en dakgoot schoonmaken

Ik wil de dakgoot aan de achterzijde van mijn woning (lessenaarsdak, twee woonlagen) laten schoonmaken. Voorts wil ik mijn regenton beter op de waterafvoer laten aansluiten (nu aangesloten met een zgn. speedy vulautomaat, die lekt).


Dakgoot en regenpijp Hoofddorp
Offertes aanvragen