Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Utrecht

Kelder onder bestaande woning - Eigen huis bouwen - Utrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kelder onder bestaande woning

Graag zou ik de mogelijkheid onderzoeken om een kelder onder mijn bestaande woning aan te leggen. Het huis staat op een betonnen fundering en de oppervlakte van de benedenverdieping is ongeveer 45m2. Ik wil een woonklare oplevering. Het is tbv een leefruimte. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning.


Aannemer Utrecht

Offertes eigen huis bouwen in Utrecht vergelijken

Recente opdrachten in Utrecht

vrijdag 19 mei 2023

Bouw tuinhuisje

Ik wil graag een tuinhuisje laten bouwen in onze jaren 30 tuin. Huidige tuinhuis is aan vervanging toe.


Bouw en nieuwbouw Utrecht
maandag 15 mei 2023

Kelder bouwen

Wij zoeken voor onder onze bestaande woning (bouw 1977) een kelder van ongeveer 24m2. (4m x 6m) We hebben nog geen vergunning aangevraagd. Er is een kruipruimte aanwezig en de vloer van de huiskamer kan eventueel uit. Er is nog geen tekening waar deze onder de woning kan komen, of dat deze deels/geheel in de tuin kan/mag komen.


Bouw en nieuwbouw Bilthoven
zaterdag 08 april 2023

Stenen schuur bouwen

Onze huidige schuur is erg oud en lekt. We willen dit gebouw graag herbouwen. Omdat de kwaliteit van de huidige constructie niet erg goed is, zouden we de huidige moeten slopen en de nieuwe moeten herbouwen. We willen een goede geisoleerd schuur met 2 ramen een en deur (dubbleglas). Meeting zijn: 5.75-5.90 m breed (voorkant) x 3 m diepte x 2.55 hoogte


Bouw en nieuwbouw Utrecht
dinsdag 28 maart 2023

Muur bouwen

Ik zoek een aannemer die een buitenmuur kan bouwen. Oude is ontzet door een aanrijding en moet worden afgebroken. Er moet een nieuwe geplaatst worden . Gaat om 25 a 30 m2. Is nu een gevaarlijke situatie en moet snel opgelost worden


Bouw en nieuwbouw Utrecht
zondag 02 oktober 2022

Kelder onder bestaande woning

Graag zou ik de mogelijkheid onderzoeken om een kelder onder mijn bestaande woning aan te leggen. Het huis staat op een betonnen fundering en de oppervlakte van de benedenverdieping is ongeveer 45m2. Ik wil een woonklare oplevering. Het is tbv een leefruimte. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning.


Bouw en nieuwbouw Utrecht
maandag 05 september 2022

Huidige schuur(5x2,5m) in de tuin vervangen

In de tuin van onze nieuwe huis staat een verouderde schuur. Graag zouden we meer willen weten over de verschillende opties voor een nieuwe schuur op dezelfde plek. De schuur is 5x 2,5m. Qua materiaal willen wij waarschijnlijk steen.


Bouw en nieuwbouw Utrecht
donderdag 01 september 2022

Schuurtje slopen en bouwen (11,5m2)

Onze houten schuur van 80m² wordt gesloopt. Uit dat hout kan een schuurtje van 4.8m x 2.4m worden gemaakt bij ongeveer 2m hoog. Vloer van 128 tegels.


Bouw en nieuwbouw Groenekan
maandag 27 juni 2022

Kelder onder bestaande vrijstaande woning

k overweeg onder ons huis een kelder te laten realiseren. Het huis staat op zandgrond, is gebouwd in 1924. Ik zou de kelder graag ongeveer 3m diep laten worden. De vloer in de woonkamer zou er door het aannemerbedrijf uitgehaald kunnen worden, die later ook weer de nieuwe vloer gaat monteren en nog veel andere renovatiewerkzaamheden gaat doen. Zij zijn echter niet gespecialiseerd in kelderbouw en hebben mij gevraagd daarvoor een ander bedrijf te vragen. Uitvoering is gepland in 2023 of 2024. Wij zijn dan (minimaal) een maand uit huis . Ik voeg een bijlage toe met enkele tekeningen van het huis. Wilt u een offerte voor mij opstellen voor het realiseren van een kelder? U heeft vast nog veel vragen en nog veel informatie nodig. Dat kan denk ik het makkelijkste als u zelf ook ter plaatse komt? Ik werk veel thuis, dus een afspraak maken is niet moeilijk. Gaat om ongeveer 39 m2.


Bouw en nieuwbouw De Bilt
zaterdag 04 juni 2022

Kelder uitbreiden

Ik ben me aan het oriënteren op de mogelijkheden om met een kelder ons huis uit te breiden/te bouwen. Kunt u me wat informatie sturen over wat u denkt dat mogelijk is? En of er dingen zijn waar we vooraf rekening mee moeten houden? We hebben een kelder van ongeveer 5x4 m, die is 1,80 m hoog. Er is een klein rooster naar de straatkant. Deze zou ik dieper willen laten maken, en met meer daglicht, zodat het een meer volwaardige ruimte wordt. De kelder is wel goed droog. Daarnaast zou ik de kelder uit willen breiden. Dan zou hij verder onder het huis doorgetrokken worden, tot waar onze tuin ligt, om daar ook lichtinval te kunnen realiseren. Deze uitbreiding zou dan ongeveer 5x6 meter zijn (dus in totaal wordt de ruimte dan 5x10 meter, waarbij ik het in twee kamers zou willen splitsen). Het doel is dat het dan bruikbaar is als hobbykamer en slaapkamer, dus daglicht en ventilatie zijn wel belangrijk. Het is in Utrecht, in de Duifstraat. Er is geen achterom, maar we hebben wel een ruime tuin.


Bouw en nieuwbouw Utrecht
zaterdag 30 april 2022

Bouw tuinhuis (sausklaar)

Wij willen een tuinhuis realiseren van ongeveer 4,5 bij 7. Dit is vergunningsvrij. We willen een combinatie van traditioneel gemetselde en houten afwerking. We zouden graag houten kozijnen willen. We willen een sausklare oplevering. Het tuinhuis gaan we elektrisch verwarmen.


Bouw en nieuwbouw Utrecht
zondag 10 april 2022

Schuur vervangen (13m2)

Er moet een houten schuur komen op een betonnen funderingsplaat, douglas spar, schuin dak, 1 deur, 2 ramen, afm. 3,30 x 4,00 m. Verder casco opgeleverd en houten kozijnen. De oude schuur zal ook nog verwijderd moeten worden.


Bouw en nieuwbouw De Bilt
woensdag 30 maart 2022

Kelder in tuin bouwen (~25m2)

Ik wil in de tuin graag een grote kelder laten bouwen, van 4 bij 6 of 5 bij 5 bijvoorbeeld. Dit wordt tbv een berging. Er hoeft geen verwarming in te komen en mag casco opgeleverd worden. Wij hebben nog geen vergunning hiervoor in bezit. Bovenop de kelder komt een houten tuinhuisje, mag bij de klus inbegrepen worden, hoeft niet.


Bouw en nieuwbouw Bilthoven
dinsdag 22 maart 2022

Houten schuur bouwen (6m2)

Ik zou graag een houten schuur willen laten bouwen in de tuin. Het zal ongeveer 6m2 worden. Binnenzijde casco opgeleverd, er hoeft geen verwarming in te komen maar wel wat elektra. Hoe duur is dit ongeveer? Verzorgen jullie het materiaal ook of alleen de fundering?


Bouw en nieuwbouw Utrecht
woensdag 16 maart 2022

Onderkelderen deel bestaande woning

Graag willen wij extra woonruimte creëren. Aangezien onze woning aan de Vecht grenst, beschouwt de gemeente Utrecht de achterkant van het huis ook als voorkant waardoor de optie van een geveloptrekking onmogelijk lijkt. We dachten daarom dat het misschien wel een optie zou kunnen zijn om een deel van de woning te onderkelderen en daar bv een slaapkamer/douche/toilet en opbergruimte te realiseren. Ik zou graag professioneel advies willen krijgen over de mogelijkheden en een globale inschatting van de kosten. Ik kijk uit naar uw reactie.


Bouw en nieuwbouw Utrecht
donderdag 10 maart 2022

Schuur vervangen (12m2)

Wij hebben een oude schuur van 3x3m op betonplaat met elektra, die moet vervangen worden door schuur 4 x 3m, deur in de 3 meter kant, liefst schuin dak. De buitenzijde graag afgewerkt in hout, inclusief de kozijnen. De binnenzijde mag verder casco opgeleverd worden, met elektra.


Bouw en nieuwbouw De Bilt
Offertes aanvragen