Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Roermond

Terrasoverkapping plaatsen 8 bij 3 meter - Eigen huis bouwen - Roermond

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Terrasoverkapping plaatsen 8 bij 3 meter

Ik wil graag een terrasoverkapping van 8 meter bij 3 meter. Voorkeur materiaal: Aluminium


Aannemer Vlodrop

Offertes eigen huis bouwen in Roermond vergelijken

Recente opdrachten in Roermond

donderdag 06 oktober 2022

Terrasoverkapping plaatsen 8 bij 3 meter

Ik wil graag een terrasoverkapping van 8 meter bij 3 meter. Voorkeur materiaal: Aluminium


Bouw en nieuwbouw Vlodrop
maandag 26 september 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil een overkappen met de afmeting 5 x 3 meter met screens aan de zijde van 5 meter ( indien nodig 2 stuks ).


Bouw en nieuwbouw Herten
zaterdag 27 augustus 2022

Lamellenoverkapping + Terrasoverkapping plaatsen

Wij willen een lamellenoverkapping tegen het huis aan om in de zomer de zon te weren van de schuifpui om het huis te koelen van 1 m diep tot 15 m lang. Ook willen we een losstaande overkapping van 3.5 bij 3.5 meter. Materiaal in overleg.


Bouw en nieuwbouw Heel
dinsdag 09 augustus 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Wij zoeken een lamellen overkapping van 5 x 3 x 2.50 m hoog, maar wel met een vaste achterwand en 1 vaste zijwand. Houten lamellen die verschoven kunnen worden. Constructie mag van aluminium.


Bouw en nieuwbouw Roermond
dinsdag 02 augustus 2022

Terrasoverkapping plaatsen

We willen graag een aluminium overkapping . Afmetingen 4,50-5,70 inclusief 2 screens en een dak met kantelbare lamellen en of lamellen die je open kunt schuiven. Welk type dak overweeg je op de overkapping?: dak met openklapbare lamellen In welk materiaal heb je interesse voor de constructie?: aluminium In welke stijl heb je interesse?: landelijk In welk type overkapping heb je interesse?: overkapping tegen een bestaande muur Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Bouw en nieuwbouw Beesel
maandag 13 september 2021

Stenen schuur bouwen 7x5m

Ik zoek iemand voor de bouw van een stenen schuur + fundering, afmetingen schuur 7m x 5m x 2.7m onder de dakbalk, plat dak, roldeur, 2x raam 1.2m x 1m. Er is een vergunning nodig. Pas volgend jaar eind zomer uitvoeren.


Bouw en nieuwbouw Neer
woensdag 11 augustus 2021

Stenen schuur bouwen 35m2

Stenen schuur bouwen in achtertuin, afmeting 7m x5m x 2.7m onder de dakbalken, beton fundering en vloer, muur buitenkant bakstenen, binnenkant beton/bakstenen, dubble deur, 2 ramen van 1.2m x 1m dubbelglas en een plat dak. Kozijnen van hardhout of kunststof.


Bouw en nieuwbouw Neer
donderdag 10 december 2020

Een fundering voor vrijstaande bouw realiseren

Ik ben op zoek naar een ervaren aannemer voor het realiseren van een fundering voor een woning van 10,5 bij 1a5m, garage 9*4,72m en tuinhuis 14*4,72m. Waarschijnlijk eerst fundament garage en tuinhuis.


Bouw en nieuwbouw Thorn
zondag 22 november 2020

Bouw van 2 stallen

We willen graag 2 stallen bouwen. Stallen worden gemaakt van douglashout. Ondergrond hier is klei. Totale oppervlakte 45,5 m2. Voorkeur voor een casco oplevering.


Bouw en nieuwbouw Haelen
woensdag 20 mei 2020

Geïsoleerde fundering begane grondvloer op zand realiseren

Ik wil graag een geïsoleerde fundering en begane grondvloer op zand laten maken ten behoeve van een nieuw te bouwen houtskeletbouw woning. Graag de kosten voor een constructieberekening apart op de offerte vermelden. De tekeningen in de bijlage zijn goedgekeurd door de welstand, afmetingen voor nu staan daar ook in. De definitieve tekeningen worden aan de hand van deze gemaakt. Er is een geotechnisch grondonderzoek gedaan van de bodem gesteldheid. Fundering op staal zal voldoende zijn. Er moet een vloer met vorstrand komen, maar met goede isolatie. Prefab isolatie voor de fundering is een optie. Ik heb een detailtekening gemaakt, deze kan ik toesturen. Op de website Over Uw Buurt is precies te zien waar er bouwvergunningen zijn verleend enzovoort.


Bouw en nieuwbouw Swalmen
dinsdag 10 maart 2020

Het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 / 507 m2

Ik zou graag willen weten of een 507 m2 (1 verdieping) woning, haalbaar is voor 1400 euro per m2 sleutel klaar of voor minder. En hulp bij het krijg van vergunningen (desnoods aanpassingen op het concept) en toezicht op de bouw. * Vaste ramen, begaande grond inbraak werend. * zuinige Wtw unit * Bodemwarme pomp * Gietvloer met vloerverwarming * In plaats van sanitair tegels hpl platen waar het nodig is alleen. * Epdm platdak met mogelijk om een dakterras op lange termijn en voorbereiding voor zonnepanelen * Bordestrap tot dak. * Garage poort op basis van een rol luik. Mijn voorkeur is dat het totaal tussen 300.000 en 375.000 gaat kosten. Minder is beter. Staalframe constructie gaat mijn voorkeur voor. Eigen concept is zo goed als klaar met home design software. Behalve elektra, riolering en afzuiging, leidingen. De garage is de plaats waar alle installaties aansluitpunten komt, niet bedoelt voor een auto. Afhankelijk van de gemeente hoe de woning eruit komt te zien. Ik denk aan een woning met een verdieping erop. Ik wil graag weten wat een complete en een casco oplevering zou kosten, als het niet te veel moeite kost. Ik heb geen idee wat voor fundering nodig is.


Bouw en nieuwbouw Echt
dinsdag 18 februari 2020

Gemetselde berging

Ik wil een gemetselde berging laten bouwen tegen de bestaande gemetselde garagemuur. Halfsteens (eventueel met isolatie). Aan de straatzijde een grote deur, aan de tuinzijde een 'normale' deur. Beide zonder ramen. Afmetingen: lengte 700 cm, breedte straatzijde: 280 cm, breedte tuinzijde 190 cm. Hoogte: 260 cm. Ik heb een fundering nodig, maar wat voor soort wil ik graag naar laten kijken. Ik heb ook een betonnen vloer nodig. Ik ga informeren of een vergunning nodig is. Plat dak, eventueel met isolatie.


Bouw en nieuwbouw Roermond
zondag 13 mei 2018

Kiosk maken in een winkelcentrum

Ik wil graag een kiosk laten maken in een Duits winkelcentrum. Circa 15 m2, ook water en stroom aansluiting nodig. Ik heb een foto's toegevoegd als voorbeeld. Wie kan mij helpen?


Bouw en nieuwbouw Roermond
zaterdag 12 mei 2018

Fundering voor een uitbouw maken

Wij zouden graag willen weten wat de funderingskosten zijn voor een uitbouw te realiseren van 5,60 meter breed en 4 meter diep. Alvast bedankt.


Bouw en nieuwbouw Roermond
woensdag 18 oktober 2017

Nieuw te bouwen garage

Ik zou graag een vrijblijvend offerte ontvangen voor het laten bouwen van een garage. Wij zijn bezig met een nieuwbouw-project in Swalmen en wil daar een garage naast de woning laten plaatsen. De afmeting van de garage ± 8 meter lengte 3 meter breed en hoogte ca 2,5. Plat dak. 1 raam en 1 deur aan de achterzijde garage, 3 stroompunten, muren en vloeren afgewerkt en geïsoleerd. Er is geen fundering aanwezig.


Bouw en nieuwbouw Swalmen
Offertes aanvragen