Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Heerenveen

Terrasoverkapping plaatsen - Eigen huis bouwen - Heerenveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Terrasoverkapping plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een overkapping met lamellen. Afmeting 6000 bij 2500 Constructie mag van aluminium.


Aannemer Delfstrahuizen

Offertes eigen huis bouwen in Heerenveen vergelijken

Recente opdrachten in Heerenveen

vrijdag 12 augustus 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een overkapping met lamellen. Afmeting 6000 bij 2500 Constructie mag van aluminium.


Bouw en nieuwbouw Delfstrahuizen
woensdag 13 juli 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Wil graag een aluminium overkapping met lamellen van 4500 x 3500 mm. Met aan de 3500 mm zijde een screen. Graag wat advies en info.


Bouw en nieuwbouw Wolvega
vrijdag 01 juli 2022

Berging tegen huis realiseren

We willen een berging realiseren in onze zijtuin, naast het huis (heeft al een uitbouw van een meter of 4). Met een plat dak. We willen een deur van het huis naar de berging (op de plek waar nu een raam zit naar de zijtuin) en een deur van de nieuwe berging naar de achtertuin. Omdat we o.a. de wasmachine er willen neerzetten is water en elektra nodig (water kunnen we eventueel zelf, elektra niet). Als het budget het toelaat zou een dakraam interessant zijn. De berging moet ongeveer 6,0 X 1,8 meter worden (buitenmaat). (Ook willen we de bestaande schuur weghalen en in de muur waar nu de uitbouw tegen de bestaande schuur aan staat een raam hebben, zodat we de tuin in kunnen kijken vanuit de keuken). Hebben de voorkeur voor een casco oplevering.


Bouw en nieuwbouw Scherpenzeel
donderdag 13 mei 2021

Uitbouw achterzijde woning

Ik wil graag een uitbouw van 2 x 5 meter gaan plaatsen. Eerst zoek ik iemand voor het maken van een stalen fundering.


Bouw en nieuwbouw Heerenveen
dinsdag 02 februari 2021

Fundering maken voor recreatie woning

We gaan een recreatiewoning bouwen met een afwijkende footprint (zie afbeelding) het gaat om een recreatie woning van 70 m2. Graag zou ik een indicatie ontvangen met en zonder vloerverwarming. Verder wil ik zelf graag meehelpen met alles behalve graven.


Bouw en nieuwbouw Noordwolde
woensdag 27 januari 2021

De bestaande garage uitbreiden en onderkelderen

Op dit moment hebben wij garage van 3x6 meter, deze willen wij graag vergroten naar 5x7 meter met een kelder onder de hele ruimte. Het betreft het aanleveren en ontwerpen van de tekeningen ten behoeve van de bouw. Daarnaast moet de fundering logischerwijs uitgebreid worden. Verder graag gebruik maken van gemetselde bouw. De garage bevindt zich naast de woning. De doorloophoogte dient +- 240 cm groot te worden. De binnenzijde van de bouw dient netjes te worden afgewerkt.


Bouw en nieuwbouw Joure
woensdag 06 januari 2021

Prefab garage aanbouwen

Wij willen graag aan garage van 3 meter breed en 6 meter lang aan het huis laten aanbouwen. Dit mag prefabbouw zijn. Dit alles inclusief fundering. Het moet gebouwd worden op veengrond. Het betreft een nieuwbouwwoning waarvan sonderingsrapport beschikbaar is. De garage graag afmetselen, voorzien van houten kozijnen en casco opleveren.


Bouw en nieuwbouw Delfstrahuizen
donderdag 16 juli 2020

Garage bouwen

Ik wil graag een garage met plat dak van steen en een kleine deur achter garage. Afmeting wordt 6 bij 3 ongeveer gaat koste grote deur automatisch. Fundering is nodig, willen graag een metsel constructie met een plat dak. Vergunning graag opnemen in de offerte.


Bouw en nieuwbouw Wolvega
zondag 15 maart 2020

Schuur aanbouwen

Naast ons huis willen we een schuur bouwen van ongeveer 3 x 5 m. We willen dit volledig uitbesteden tegen een all-in prijs. Zaken die daar in ieder geval bijhoren: Het uitgraven van de vloer en fundering. Afvoer hemelafvoer koppelen aan afvoer buiten. Electriciteit-aansluitpunt ter plaatse aanwezig. Wel in schuur aanleggen schakelaar, stopcontacten en lichtvoorzieningen voor binnen en buiten. Volledig geïsoleerde wanden en plafond. Wij denken aan houtskeletbouw met houten aftimmering aan buitenzijde zoals stijl huis. Ventilatie, langwerpig bovenraam voor lichtinval. Verder een afgewerkte geïsoleerde betonvloer. Hardhouten kozijnen incl. deuren, beslag en sloten. 1x dubbele deur aan voorzijde en een enkele aan achterzijde Ook ipv schuifpui een toegangsdeur naar huis plaatsen.


Bouw en nieuwbouw Heerenveen
zondag 17 november 2019

Een vrijstaande woning bouwen

Wij zouden graag een vrijstaande woning bouwen op een bouw kavel. We zijn bezig met het kopen van een kavel, maar voordat we definitief beslissen, willen we graag weten of het haalbaar is of niet. We denken na over een woning met een vloeroppervlak van 80 m2. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen enigszins een complete oplevering. Elektra en stucwerk zou er moeten komen en we willen de badkamer er ook in. We denken aan een houtenskeletbouw, maar mocht er iets goed kopers zijn, dan horen we dat graag.


Bouw en nieuwbouw Steggerda
zondag 31 maart 2019

Fundering voor tuinhuis garage

Ik wil een funderingsplaat laten storten voor een houtskeletbouw schuur, 5X8 meter, met 45 gr.zadeldak, nokhoogte=5m. Plaat gewenst 8X5X0,1 m op zandlaag. De schuur wordt voorzien van isolatie en een houten zoldervloer. De ondergrond is zand. Los mee geoffreerd svp bodemisolatie.


Bouw en nieuwbouw Noordwolde
vrijdag 12 januari 2018

Tuinhuisje bouwen

Wij willen een schuur in onze tuin laten maken met plat dak. Het moet een stenen tuinhuis zijn met een maatvoering van ongeveer 2 bij 3 meter. Fundering is er al van de oude houten tuinhuis. Weet alleen niet of die dik genoeg is.


Bouw en nieuwbouw Elsloo
woensdag 22 februari 2017

Kelder onder de nieuwbouwwoning bouwen

Wij zijn bezig met het ontwerpen van ons nieuwe huis en zijn geïnteresseerd in de prijzen van een prefab kelder. Mogelijk willen we een deel van de woning 'onderkelderen'. Kunt u ons een prijsindicatie geven? Zijn er verschillende soorten, neemt prijs per m3 af bij grotere kelder?


Bouw en nieuwbouw Oldeberkoop
woensdag 25 januari 2017

Kelder en garage bouwen

Wij zijn voornemens om een nieuwbouw woning aan te kopen bij de Houkepport in Sneek. Omdat het projectbouw betreft wil de aannemer niet meewerken aan het onderkelderen van de woning. We willen nu graag de mogelijkheden onderzoeken om een prefabkelder in de tuin te plaatsen. Graag vernemen wij de kosten van verschillende formaten. Naast onze woning willen we een garage te laten bouwen zodat je vanuit deze garage in de kelder kunt komen. Hij hoeft niet geïsoleerd te worden, een enkelsteens gemetselde garage. De fundering voor de garage neemt de aannemer eventueel mee. Afmeting garage +/- 7,5 x 4 meter. Mocht er meer informatie benodigd zijn, of telefonisch contact dan hoor ik dat graag!


Bouw en nieuwbouw Wolvega
donderdag 12 januari 2017

Fundering maken voor een woning met bedrijfsruimte

Ik ontvang graag een offerte voor het maken van een fundering van 13 x 13 meter voor bij van woning met bedrijfsruimte. Het gaat om een pand van 2 etages. Er zal ook geheid moeten worden. Hier ontvang ik graag separaat een prijs voor.


Bouw en nieuwbouw Lemmer
Offertes aanvragen