Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
48 Bouwkundig Advies Architect1

Bouwvergunning - Noordwijk

Bouwvergunning - Noordwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bouwvergunning in Noordwijk?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Noordwijkerhout, Sassenheim, Voorhout of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor bouwvergunning in Noordwijk aanvragen

Recente aanvragen uit regio Noordwijk

woensdag 15 april 2020

tekeningen en constructieomschrijving omgevingsvergunning vlonder, keerwand / opgehoogde beschoeiing

Ik heb voor de omgevingsvergunning tekening nodig van een verlaagde vlonder in de tuin met overstek over water en een keerwand / opgehoogde beschoeiing. Ik heb handtekening 1:100 beschikbaar incl. materialisering echter moet mogelijk nog enkele details aangescherpt worden. De doorlooptijd is bij voorkeur zo kort mogelijk, echter korter dan 1 maand. Er is veel beschikbaar maar moet even in een geheel gegoten worden. De te leveren tekeningen zijn: ? een situatietekening van de bestaande toestand en een situatietekening van de nieuwe toestand met daarop de afmetingen van het perceel, bebouwd oppervlak met afmetingen, alsmede de situering van het bouwwerk ten opzichte van de perceelsgrenzen, de aangrenzende terreinen en de daarop voorkomende bebouwing; ? Plattegrondtekening van de bestaande situatie met maatvoering, indien aangesloten op bestaande bebouwing, ook deze op tekening weergeven; ? Plattegrondtekening van de nieuwe situatie met maatvoering, incl. aansluiting aan bestaande bebouwing ? Aanzichttekeningen van de bestaande situatie met maatvoering; ? Aanzichttekeningen (van alle aanzichten) van de nieuwe situatie met maatvoering, indien aangesloten op bestaande bebouwing, ook deze op tekening weergeven; ? Doorsnedetekeningen met hoogtemaatvoering; (de plaats van de doorsnede op plattegrond tekening aangeven) ? Principedetails van gezichtsbepalende delen van het bouwwerk; ? Detailtekeningen van relevante aansluitingen van constructiedelen ? Toe te passen kleuren en materialen ? Kleurenfoto’s van de bestaande situatie Daarnaast wordt er gevraagd om een schriftelijke toelichting op het ontwerp van de constructies, waaruit met name blijkt: o de aangehouden belastingen en belastingcombinaties; o de constructieve samenhang; o het stabiliteitsprincipe; o een toelichting op de funderingswijze;


Bouwtekening en ontwerp Noordwijkerhout
maandag 08 mei 2017

Vloerbalken inspecteren

We gaan nieuwe vloerbedekking en PVC vloer plaatsen op de 1ste etage. Ik wil graag de houten ondervloer laten inspecteren en indien nodig repareren. Betreft een woning uit 1946. Wie kan mij asap helpen, de vloerbedekking gaat er morgen al uit, dus inspectie klaar.


Bouwtekening en ontwerp Sassenheim
woensdag 14 januari 2015

Kantoorruimte herindelen

Ik wil graag voor de 1e verdieping van een kantoor een herindeling van kantoorruimtes. Dit zijn nu 2/4/6 persoons werkruimtes en 1 vergaderruimte. Deze vergaderruimte moet intact blijven (kamer 223 in bijlage). Hierbij mogen de kantoorruimtes samengevoegd worden tot grotere ruimtes. Er werken op de verdieping minimaal 60 mensen. De oppervlakte van de verdieping is bruto 803 m2. Er moeten zeker 2 a 3 flex werkplekken zijn en 2 a 3 prive werkruimtes . Er is een ruimte voor HR, die moet zo blijven. (kamer 202 en 217 op de plattegrond). Daarnaast moeten er 3 grote werkruimtes zijn voor 6 a 7 mensen. Beschikbaar is een plattegrond v/d verdieping en een tekening hoe het er nu uit ziet qua bezetting per ruimte. Een andere optie is eventueel de hele verdieping opengooien. In ruimte 239 moeten de wanden blijven staan, te zien op de bijlage.


Bouwtekening en ontwerp Sassenheim
woensdag 25 september 2013

Aanbouw woonhuis

Voor een woonhuis uit de jaren 80 willen wij een aanbouw laten bouwen (3x5m). Hiervoor moeten wij een omgevingsvergunning indienen waarvoor tekenwerk en constructieberekeningen benodigd zijn. Wie kan dit voor ons verzorgen en voor welke prijs?


Bouwtekening en ontwerp Sassenheim
donderdag 21 juni 2012

Revit bouwkundig tekenwerk

Uitwerking ontwerp (van ons zelf) naar vergunningstekening en werktekeningen. Het gaat om een oud laboratorium van 12000 m2 dat moeten worden verbouwd. Nagekomen aanpassing van de omschrijving: Uitwerking ontwerp (van ons zelf) naar vergunningstekening en werktekeningen. Het gaat om een oud labaratorium van 12000 m2 dat moeten worden verbouwd. Het gaat om revit bouwkundig tekenwerk. Het gaat hier om een uitbreiding van een bedrijfshal van 2000 m2.


Bouwtekening en ontwerp Voorhout

Bouwvergunning in jouw regio

Andere klussen in Noordwijk

Offertes aanvragen