Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Leeuwarden

Houten uitbouw 12m2 woonklaar - Aanbouw - Leeuwarden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houten uitbouw 12m2 woonklaar

Ik wil graag een uitbouw van 12m2. De afwerking van de buitenzijde mag van hout. De oplevering van de binnenzijde mag woonklaar. Er moet ook elektrische vloerverwarming in gekomen worden en deze moet ook een stukje doorgetrokken worden naar de slaapkamer. De gevel moet doorbroken worden voor de aanbouw. De kozijnen van kunststof zijn. Huis is wel in de binnenstad.


Aannemer Leeuwarden

Offertes aanbouw in Leeuwarden aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Leeuwarden

woensdag 11 januari 2023

Aanbouw plaatsen

Ik wil graag een aanbouw aan de achterkant in me woonkamer deze moet ongeveer 3m2 zijn er is een. vergunning. Eventueel nieuwe kozijnen erin licht aan de prijs, wil dit ook verwarmen met vloerverwarming, ook moet er een gevel worden doorbroken en het einde graag een lichtstraat.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leeuwarden
donderdag 01 december 2022

Houten uitbouw 12m2 woonklaar

Ik wil graag een uitbouw van 12m2. De afwerking van de buitenzijde mag van hout. De oplevering van de binnenzijde mag woonklaar. Er moet ook elektrische vloerverwarming in gekomen worden en deze moet ook een stukje doorgetrokken worden naar de slaapkamer. De gevel moet doorbroken worden voor de aanbouw. De kozijnen van kunststof zijn. Huis is wel in de binnenstad.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leeuwarden
maandag 30 mei 2022

2-laagse aanbouw realiseren (~23m2)

Ik wil graag een aanbouw achter mijn woning met twee bouwlagen. Deze wordt 5,7m breed en 4,1m lang. De buitenzijde wil ik gemetseld hebben, met houten kozijnen. Ik wil graag alleen het casco laten opleveren. De verwarming leg ik zelf aan. Er is verder geen geveldoorbraak nodig. Ik heb de tekening toegevoegd. Ben erg benieuwd naar de wachttijd en de prijs.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Berlikum
woensdag 18 augustus 2021

Opbouw op aanbouw achterzijde woning

Momenteel hebben we achter een aanbouw van ongeveer 3 (diep) bij 6 breed. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om hier een opbouw te creëren ok zo boven extra ruimte te creëeren. Waarschijnlijk vergunningsvrij. Graag casco opleveren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Marssum
dinsdag 13 april 2021

Woonserre of aanbouw realiseren

Wij willen een woonserre of aanbouw van 225/250 cm diep en 4 m breed. Mocht het een serre worden, gaat de voorkeur uit naar kunststof met HR++ glas. Mocht het om een aanbouw gaan willen wij echt een gemetselde aanbouw. Hoeft niet helemaal dicht gemetseld te worden, enkel zijwanden met een voorzijde van glas. Wij zouden de nieuwe situatie graag middels radiatoren laten verwarmen, tenzij vloerverwarming een vergelijkbare prijs zou hebben. We zouden graag een complete oplevering willen, dus woonklaar. Bij voorkeur willen wij een aanbouw, echter is dit prijsafhankelijk. Mocht een woonserre in dit geval gunstiger geprijsd zijn, willen wij dit graag laten uitvoeren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leeuwarden
dinsdag 05 januari 2021

Aanbouwen van een stenen(geisoleerde) berging

Ik en mijn buren zijn beide geïnteresseerd in het aanbouwen van een stenen berging aan onze tussenwoning uit 2012. We willen graag weten wat er mogelijk is en wat nodig is ( wel of niet heien, isoleren enz). Ook een indicatie van de kosten.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Goutum
donderdag 24 december 2020

Een hoekwoning uitbouwen de achtertuin in

Ik wil mijn woning uitbreiden door een aanbouw aan mijn woning. Het gaat om een aanbouw van 2,5 mtr x 6 mtr . Op dit moment zit er een schuifpui waarbij ik de aanbouw aan wil sluiten bij het huis. Achter gevel doorbreken en daardoor nieuwe glazen gevel met grote schuifpui (en) 6 mtr. Dit betreft een twee-onder-een-kapwoning. De bouw graag gemetseld en de voorzijde graag met veel glas.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Goutum
zondag 06 december 2020

Uitbouw realiseren

We willen de keuken vergroten dmv een aanbouw van ongeveer 1,5 bij 2 meter. De uitbouw moet casco opgeleverd worden met houten kozijnen en een houten constructie. Graag ontvang ik een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leeuwarden
dinsdag 29 september 2020

Een twee-onder-een-kap-woning uitbouwen aan de achterzijde

Ik ben op zoek naar een specialist voor het uitbouwen van mijn twee-onder-een-kap-woning. Wij willen een aanbouw achterzijde woning over de gehele breedte van 9 bij 5m. Graag de zijkanten gemetseld en kunststof kozijnen aan de voorzijde. Daarnaast een dicht dak met solar-tubes. Ook een radiator in de uitbouw. Verder woon-klaar opleveren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oenkerk
vrijdag 05 juni 2020

Houtskelet-aanbouw realiseren

Voor een woning waar wij in Augustus 2020 de sleutel van krijgen zoeken wij een Aannemer/Timmerbedrijf. De bestaande bijkeuken aan de achterzijde is rot en niet geisoleerd. Er zit al wel een betonnen vloer. We slopen en verwijderen zelf de huidige bestaande bijkeuken/uitbouw en willen een houtskeletbouw-aanbouw (welke geisoleerd moet zijn) van 3.50 meter diep x 2,00 meter breed. Er moet ook verwarming in komen. We willen 1 openslaande deur naar buiten en verder ramen. Tevens moet de voordeur vernieuwd worden en uitgerust met een drie-punts-sluiting. Er is een achterom/brandgang.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leeuwarden
dinsdag 28 januari 2020

Bijkeuken aanbouw aan de woonkamer

Wij willen een aanbouw aan de woonkamer. We willen een bijkeuken voor de wasmachine en willen de bestaande schuif pui en de deur hergebruiken en willen dat de aansluiting van stroom en water aangelegd wordt. De afmeting is ongeveer 6,5 x 2,5-3 meter. Geen vergunning nodig. Tekeningen hebben we niet. Fundering moet beoordeeld worden. Graag willen we vergelijking hebben tussen de casco oplevering en de complete oplevering. Graag een gemetselde constructie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leeuwarden
zondag 21 april 2019

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik ben op zoek naar een richtprijs voor een uitbouw aan de achterzijde (zuidzijde) van de woning. De huidige aanbouw aan de achterzijde verdwijnt. Aan de achterzijde zou ik een uitbouw willen in dezelfde stijl als de uitbouw aan de westzijde van het huis. Eigenschappen: * houtskeletbouw * casco oplevering * 1 woonlaag met plat dak * lengte langs bestaande woning ongeveer 6 meter * nieuwe zuidgevel loopt niet geheel parallel aan huidige zuidgevel (conform het ontwerp van de uitbouw aan de westzijde) * zuidgevel aan buitenzijde uitgevoerd in steen * lengte westgevel ongeveer 5 meter * westgevel aan buitenzijde uitgevoerd in hout en glas, met aan onderzijde een stenen rand * in westgevel 2 openslaande deuren naar terras * lengte oostgevel ongeveer 4.10 meter * oostgevel aan buitenzijde uitgevoerd in hout en glas, met aan onderzijde een stenen rand * uitbouw niet star bevestigen aan oude woningen opdat oud en nieuw bij eventuele verzakkingen onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen * heien niet nodig * uitbouw krijgt deels bestemming woonkamer en deels bestemming bijkeuken * scheidingswand tussen woonkamer en bijkeuken hoeft niet te worden geplaatst, want casco oplevering * afvoeren van de bijkeuken liggen ter plaatse, in de vloer van de af te breken aanbouw * eventuele kosten sloop huidige aanbouw graag apart specificeren Ik beschik over een schets en foto's wat mij voor ogen staat, maar niet over bouwtekeningen. De uitbouw is aan de achterzijde van de woning. De woning heeft een groot achtererf, dus mogelijk kan e.e.a. zonder bouwvergunning worden gerealiseerd. Voor nadere informatie mag er contact met mij worden opgenomen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leeuwarden
woensdag 22 november 2017

Grote aanbouw realiseren

Er staat een huisje te koop waar wij interesse in hebben, maar dan moeten wij er wel een stuk gaan aanbouwen. We willen een prijsindicatie ontvangen voor een aanbouw van 12 meter lang en 350 cm breed in HSB. In die aanbouw komt dan een slaapkamer, douche en berging.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Berlikum
woensdag 11 oktober 2017

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Wij zouden graag een globale offerte willen ontvangen voor de uitbouw woonkamer en bijtrekken van dichte keuken en deel van de bijkeuken. Werkzaamheden: Uitbouw met lichtstraat. Afmeting: 180 cm diep en 500 cm breed. Linker muur gemetseld of eventueel hout of kunststof? Voorkant van de uitbouw wordt een glazen kunststof pui met hergebruik van kunststof deuren. Tuindeuren van de voorgevel hebben een afmeting van 2 x 100 cm bij 200 cm. Aan weerszijden blijft 90 cm in de breedte over. De zijkanten en de bovenkant wordt van glas in een raamwerk. Ik wil dit het liefst gemetseld hebben. Deel van de woonkamermuur naar de dichte keuken moet worden doorgebroken, dit deel van de muur is 262 cm hoog en 280 cm breed De muur tussen de keuken en bijkeuken moet worden doorgebroken. Deze muur is 262 hoog en 283 cm breed Tussenmuurtje plaatsen bijkeuken 262 hoog en 283 breed, hergebruik van deur Een deel van het platte dak van de bijkeuken moet worden verhoogd omdat het plafond van de bijkeuken 18 cm lager is dan van de keuken en de bijkeuken. Het deel dat moet worden opgehoogd heeft een afmeting van 180 cm diep en ongeveer 300 cm breed Verder moet er leidingwerk worden verlegd in verband met andere keuken en moet er leidingwerk in de aanbouw worden geplaatst voor radiatoren De afwerking: schilder klaar. Eventueel meerwerk: stuken van 2 keukenmuren 262 cm hoog en respectievelijk 460 cm en 220 cm breed Stuken van doorgebroken kamer muur, 262 cm hoog en 350 cm breed. ( In deze muur bevindt zich nog een deur ) De woning is gebouwd op kleigrond


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Stiens
dinsdag 20 september 2016

Aanbouw maken aan de woonkamer

Woonkamer, 5 bij 3 meter verlengen met lichtkoepels in het dak


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leeuwarden
Offertes aanvragen