Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Veenendaal

Sloop en afvoer keuken incl. tegels. - Tegels - Veenendaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Sloop en afvoer keuken incl. tegels.

Maat 3 x2.80 meter L-vorm. Uitvoering op 10 maart.


Tegelzetter Veenendaal

Offertes tegels in Veenendaal aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Veenendaal

zaterdag 24 juni 2023

Grote tegels leggen

Siergrind er uit en grote tegels erin, om veel onkruid tegen te gaan


Tegelwerk en betegelen Veenendaal
woensdag 01 maart 2023

Visgraat tegels

Visgraat tegels zetten, hele begane grond 38m2


Tegelwerk en betegelen Veenendaal
dinsdag 14 februari 2023

Sloop en afvoer keuken incl. tegels.

Maat 3 x2.80 meter L-vorm. Uitvoering op 10 maart.


Tegelwerk en betegelen Veenendaal
dinsdag 24 augustus 2021

2 m2 wandtegels in de keuken plaatsen

Er moeten wandtegels in de keuken worden geplaatst. Het gaat om ongeveer 2 vierkante meter. (Vanaf afzuigkap tot fornuis en doorlopend van muur tot muur).


Tegelwerk en betegelen Veenendaal
maandag 07 september 2020

Badkamer laten betegelen

Voor een badkamer van 4 m2 wil ik graag nieuwe tegels laten leggen. Ze moeten over de huidige tegels heen gelegd worden. Tegels heb ik zelf al. Graag ontvang ik een offerte.


Tegelwerk en betegelen Veenendaal
zaterdag 15 augustus 2020

Badkamer vloertegels laten leggen

Goededag, ik wil graag offerte aanvragen voor onze badkamer vloer. De badkamer is 5.2 m2 daar zijn nog oude tegels die verwijderd moeten worden en dan nieuwe tegels laten leggen, dit zou ik ook graag geregeld willen hebben door de vakman - maat 60x60 cm. - Oude tegels verwijderen en afvoeren. - Nieuwe tegels leveren en inzetten


Tegelwerk en betegelen Veenendaal
woensdag 08 juli 2020

Keukenwand betegelen

Graag zouden wij onze keuken wand betegeld hebben. De wand is onbehandeld maar de tegels hebben wij wel al bij de Praxis gehaald. De wand is 2,82m lang en 1,05m hoog. De benodigdheden om het voorwerk te doen en om de tegels te lijmen hebben wij nog niet.


Tegelwerk en betegelen Veenendaal
maandag 25 mei 2020

Vloer betegelen

Vanaf 1 september/1 oktober (nader te bepalen) worden wij eigenaar van ons aangekochte huis. Graag zouden wij de vloer willen betegelen. Het laminaat wat er nu ligt zullen wij zelf verwijderen. Hierna laten wij een vloerverwarming plaatsen en zouden wij dit willen betegelen met keramische tegels van 60 bij 60 cm. Voor de tegels zullen wij zelf zorgen. De overige materialen en tools hebben wij echter niet (voegsel e.d.). De ruimtes waar het om gaat zijn de woonkamer, open keuken en de helft van de hal. Dit komt neer op 40 tot 45 m2. Graag zouden wij hier wat meer info over verkrijgen en een inschatting van de kosten.


Tegelwerk en betegelen Veenendaal
maandag 11 november 2019

Meerdere vloeren tegelen

Wij hebben een huis gekocht. Verwachting is dat daar half januari ongeveer nieuwe tegelvloeren gelegd moeten worden. Als u dan kunt, wilt u dan een offerte maken voor het volgende: (De tegels kopen wij zelf) - Keukenvloer 12 m2 (zonder patroon, zonder verspringen, Vietnamees hardsteen) - Vloer in de hal 5 m2 (dambord vloer, marmer, gelegd in een ruit) - Ondervloer houtkachel 1,5 m2 - Achterkant houtkachel 1,5 m2


Tegelwerk en betegelen Veenendaal
donderdag 26 september 2019

Het leggen van keramische tegels in de hal en toilet

Ik zoek een tegelzetter die ongeveer 9 m2 aan keramische tegels kan plaatsen in mijn woning. Het gaat om de hal en toilet die betegeld moeten worden. De ondergrond bestaat uit een zandcementvloer. De tegels zijn 60 bij 60 cm en zijn al aanwezig. Alleen lijm ontbreekt.


Tegelwerk en betegelen Leersum
maandag 08 april 2019

Woning betegelen

Ik zou graag de keuken, woonkamer en gang willen betegelen met plavuizen. De keuken en de woonkamer zijn bij elkaar 33m2. De tegels zijn ongeveer 90x90.


Tegelwerk en betegelen Renswoude
zondag 02 september 2018

Turkse vloertegels leggen

Voor onze nieuwbouw woning die eind januari of begin februari opgeleverd wordt, zoeken wij een tegelzetter voor de vloertegels. In de bijlage stuur ik een foto van de bouwtekening mee. Hierop was de uitbouw van 3,60 m nog niet toegevoegd. De totale lengte van de woning wordt dus 13,9 meter en de breedte is 5,7 meter. We willen in de hal een soort Turks tegeltje (Nikea 20 x 20 cm Praxis) hebben, in de keuken voor het aanrecht een strook met Vesta Mix tegels (45 x 45 cm) en de rest van de ruimte de standaard vierkante tegel (Bastide Black 60 x 60 cm zie ook foto). Er komen nog kijkdagen, dus u kunt ook een m2 prijs maken (eventueel per tegelsoort) en dan rekenen we op de kijkdag even concreet de prijs af die we afspreken. We kunnen op grond van de m2 prijs prima een inschatting maken en eventueel akkoord geven op de opdracht.


Tegelwerk en betegelen Veenendaal
vrijdag 13 juli 2018

Vloertegels leggen in woonkamer, keuken en hal

Tegels leggen in diverse ruimtes, 30 m2.


Tegelwerk en betegelen Renswoude
vrijdag 22 juni 2018

Vloertegels leggen

Ik wil graag vloertegels laten leggen, het betreft een oppervlak van ongeveer 133 m2. De tegels zijn 80 x 80 cm en die leveren wij zelf. Het gaat om de tegels binnen.


Tegelwerk en betegelen Veenendaal
woensdag 09 augustus 2017

Vloer van de badkamer tegelen

Ik wil graag (met spoed) de vloer van de badkamer geregeld hebben. Het is 6,5 m2 graag offerte incl lijm en voegen. Tegels worden 30 x 60 en de afmeting is 2,40 bij 2,76.


Tegelwerk en betegelen Veenendaal
Offertes aanvragen