Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Emmen

Keuken betegelen (4m2) - Tegels - Emmen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keuken betegelen (4m2)

Ik ben op zoek naar een tegelzetter die mijn keuken kan betegelen. Het gaat om een klein wandje van ongeveer 4m2. Verder mag de vakman ook de huidige tegels verwijderen, maar dit nog even in overleg.


Tegelzetter Coevorden

Offertes tegels in Emmen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Emmen

donderdag 09 december 2021

Keuken betegelen (4m2)

Ik ben op zoek naar een tegelzetter die mijn keuken kan betegelen. Het gaat om een klein wandje van ongeveer 4m2. Verder mag de vakman ook de huidige tegels verwijderen, maar dit nog even in overleg.


Tegelwerk en betegelen Coevorden
donderdag 24 september 2020

Betegelen van badkamer met dumawal xl

Het gaat om het gedeeltelijk betegelen van de badkamer met dumawal xl platen die moet worden verlijmd over de oude tegels. totaal lengte 7,76 hoogte 1,78 dumawall platen zijn 37.5x 65 cm.


Tegelwerk en betegelen Emmen
dinsdag 01 september 2020

Badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamer laten betegelen. Vloer 6 m² en wanden 28,5 m². Vloertegels gaan eruit en de wanden zijn niet tot bovenaan betegeld. Oude tegels halen we er zelf uit.


Tegelwerk en betegelen Emmen
dinsdag 16 juni 2020

Vloertegels leggen

We willen graag 53 m2 vloertegels in de keuken en in de woonkamer laten leggen. Er ligt op dit moment nog laminaat. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief het verwijderen van de huidige vloer. De tegels koop ik zelf.


Tegelwerk en betegelen Emmen
zondag 05 mei 2019

Keuken renovatie of compleet nieuwe keuken plaatsing

Ik heb een nieuwe woning gekocht en ik ben op zoek naar iemand die mijn keuken (geschat 3 bij 4) kan renoveren dmv te betegelen (tegels koop ik). Er moet ook elektra aangelegd worden en leidingen verlegd worden. Ik overweeg ook om een compleet nieuwe keuken te plaatsen dus ik zou graag nog een aparte offerte willen ontvangen met de kosten daarvan.


Tegelwerk en betegelen Emmen
woensdag 31 oktober 2018

Tegels zetten

Wij willen onze wc beneden renoveren. De muren (tot 1. 50 hoog) moeten worden voorzien van nieuwe tegels (ca. 8 m2 over bestaande tegels). Daar hebben we in ieder geval iemand voor nodig. Er komt ook een nieuw duoblok en fonteintje. Het plaatsen hiervan regelen we of zelf of mag ook eventueel de tegelzetter doen. Dit alles liefst zo snel mogelijk omdat de spullen hiervoor al klaarstaan. Maar een paar weken wachten is mogelijk.


Tegelwerk en betegelen Emmen
maandag 07 mei 2018

Tegelvloer repareren in de badkamer

Ik wil graag onze vloertegels in de badkamer laten repareren en de wasbak in de doucheruimte. Op 1 tegel in de badkamer zit een flinke barst en ook in de wasbak. We willen graag deze tegel vervangen hebben en een nieuwe wastafel. De tegel is aanwezig, de wastafel niet. De badkamer bevind zich op de eerste verdieping en het is goed bereikbaar.


Tegelwerk en betegelen Coevorden
zondag 29 april 2018

Toilet betegelen

Ik wil graag de toiletruimte laten betegelen, de vloer en wandtegels zijn 25 x 25 cm groot. Een muur met witte tegels is 1 vierkante meter,een muur is 1.50 vierkante meter en de muur waar de wc hangt met mozaïektegels is 1 vierkante meter en naast de deur nog een smal strookje en de vloer is 1 vierkante meter. De muren met witte tegels en de vloer zwart/witte tegels en voegen,wat zijn de kosten hiervoor?


Tegelwerk en betegelen Schoonebeek
vrijdag 12 januari 2018

Badkamervloer betegelen

Het gaat om vervanging van de badkamervloer. De vloer is voor de helft van tegeltjes voorzien (oud) deze wil ik egaal laten betegelen met tegels van 30 x 30 cm. Verhoging tussen douche en de vloer.


Tegelwerk en betegelen Erica
woensdag 20 december 2017

Vloertegels leggen in de woonkamer

Voor een begroting van onze nieuwbouwwoning (oplevering eind 2018), willen wij graag een offerte voor het betegelen van de vloer de woonkamer, keuken en bijkeuken (76 m2). Tegels zijn 60 x 60 cm.


Tegelwerk en betegelen Odoorn
vrijdag 17 november 2017

Lambrisering betegelen in de keuken

Ik wil in mijn keuken een lambrisering laten betegelen met tegels van 13 x 13 cm die ik daarvoor al gekocht heb. Het gaat om 4 m² tegelwerk. Er zit in die muur 1 stopcontact en er is verder geen snijwerk. Ik wil graag witte voegen. Lijm, kit en voegmiddel laat ik graag door de vakman meebrengen. Ik ontvang graag uw offerte.


Tegelwerk en betegelen Emmen
donderdag 05 oktober 2017

Keralite tegels leggen

De bestaande vloer met natuursteen tegels, gelegd in de specie egaliseren. Daarna een nieuwe tegelvloer leggen met keralit tegels 50 x 100 cm 5,5 mm dikte. Betreft een oppervlak van ongeveer 80-85 m2.


Tegelwerk en betegelen Emmen
donderdag 02 februari 2017

Compleet betegelen van de badkamer

Ik wil graag mijn complete badkamer laten betegelen. De badkamer heeft een vloeroppervlak van ongeveer 11 m2. De wanden zijn samen ongeveer 22 m2. De bandkamer is nieuw (nu gestuct). We hebben vloertegels van 60 bij 60 en de wandtegels zijn 30 bij 60 cm.


Tegelwerk en betegelen Sleen
dinsdag 29 maart 2016

Tegels zetten rondom het bad

Rond mijn bad wil ik graag tegels van ongeveer 33 x 66 cm in verstek laten zagen. Indien mogelijk eind volgende week of de week daarop. Het mag ook in de avonduren of op een zaterdag.


Tegelwerk en betegelen Emmen
vrijdag 04 maart 2016

Tegels vastplakken, voegen en

Heb wat tegels los zitten en er moet onder nieuwe kitrand in want op de slaapkamer word het wat nat onderaan


Tegelwerk en betegelen Emmen
Offertes aanvragen