Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Culemborg

Keuken 4 m2 betegelen - Tegels - Culemborg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keuken 4 m2 betegelen

Het is een keukenwandje boven het aanrechtblad 4 meter lang en 50/60 cm hoog. Er zit een soort pvc op de wand op dit moment, de tegels heb ik al in huis.


Tegelzetter Rijswijk

Offertes tegels in Culemborg aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Culemborg

dinsdag 13 juni 2023

Tegels leggen 11 m2

Geachte, wij willen de vloeren in de keuken, hal en toilet laten voorzien van tegels. Enkel in het toilet moeten de 'oude' tegels nog worden verwijderd.


Tegelwerk en betegelen Everdingen
vrijdag 08 januari 2021

Tegelwerk 3 m2

Tegelwerk muur in keuken + verplaatsen van 1 wandcontactdoos (+/- 10cm). Voegen en tegelstrip plaatsen. Tegels en strip zijn reeds aanwezig.


Tegelwerk en betegelen Rijswijk
vrijdag 04 december 2020

60m2 wand & vloertegels plus afmonteren sanitair

Begin april 2021: voor twee WCs en twee badkamers in ons huis moet er 60 m2 tegels gezet en gevoegd worden. Daarnaast zouden wij graag dat het afkitten en het afmonteren van het sanitair [WC pot, kranen, douchewanden, etc] wordt meegenomen in de offerte. Wij leveren de badkamers en WCs op met wanden en leidingwerk, wij zorgen door de tegels en het sanitair.


Tegelwerk en betegelen Culemborg
dinsdag 15 september 2020

Keuken 4 m2 betegelen

Het is een keukenwandje boven het aanrechtblad 4 meter lang en 50/60 cm hoog. Er zit een soort pvc op de wand op dit moment, de tegels heb ik al in huis.


Tegelwerk en betegelen Rijswijk
zondag 30 augustus 2020

Een badkamer voorzien van nieuw tegelwerk

Ik zoek een tegelzetter voor het vervangen van alle wand- en vloertegels in mijn badkamer. In totaal gaat het om 22 m2 aan nieuw tegelwerk. Daarvoor dienen een aantal oude tegels eerst verwijderd te worden. Na een lekkage is dit werk nodig.


Tegelwerk en betegelen Culemborg
vrijdag 14 augustus 2020

Vloertegels leggen 3 etages

Ik wil mijn vloeren graag helemaal opnieuw laten betegelen. Het gaat om 3 etages waarvan de totale oppervlakte 160 m 2 is. De tegels heb ik zelf al besteld. Het zijn tegels van 75 x 75 cm. Kan ik hiermee worden geholpen?


Tegelwerk en betegelen Rijswijk
donderdag 30 juli 2020

Badkamer betegelen

Voor een badkamer wil ik op 2 zijden van de muur 8 m2 wandtegels tegelen en vloer 8 m2 vloertegels. Op de foto's is de huidige situatie te zien.


Tegelwerk en betegelen Culemborg
woensdag 15 juli 2020

Badkamer betegelen

Ik wil graag de vloer en wanden in de badkamer opnieuw betegelen. De tegels die er nu zitten zijn gedateerd en wat vies. We willen een nieuwe frisse look in de badkamer. Het gaat om ongeveer 3,7 vierkante meter vloer en ongeveer in totaal iets minder dan 25 m2 met de wanden erbij. Als het mogelijk is zouden graag eroverheen willen laten tegelen. Graag in overleg over de nieuwe tegels


Tegelwerk en betegelen Culemborg
vrijdag 27 maart 2020

Keuken tegels plaatsen

Hi, ik wil graag tegels laten plaatsen op de keukenwand boven het keukenblok van 6 kasten. Het gaat om een standaard hoekkeuken. Tegels heb ik nog niet maar ik weet wel wat ik wil hebben.


Tegelwerk en betegelen Culemborg
dinsdag 30 juli 2019

Badkamer voegen en kitwerk vernieuwen, wand drogen

De voegen tussen de tegels boven het bad, en de kitrand rond het bad, zijn aan vervanging toe. Een lekdetectiebedrijf heeft geconstateerd dat die niet goed meer zijn. Wat kost het vervangen van de voegen tussen de tegels en kit rond het bad? Is het noodzakelijk dat de hele wand wordt gedaan, of alleen een deel van de tegels? Twee tegels bij de waterkraan boven het bad bevatten barstjes, en zouden volgens lekdetectiebedrijf vervangen moeten worden. We hebben niet meer dezelfde tegels, dus de vraag is of dezelfde tegels nog geleverd kunnen worden. Wit, 149x197 mm. De gipsen tussenmuur achter het bad is nat en beschimmeld aan de andere kant (slaapkamer), en zal gedroogd moeten worden. Er is 1 lekkende kraan die gemaakt of vervangen moet worden. Bij voorkeur zou daarna ook een drukmeting op de waterleiding gedaan moeten worden om uit te sluiten dat er een lek in de leiding zit. Zie bijgaand lekdectierapport


Tegelwerk en betegelen Rijswijk
woensdag 15 mei 2019

De badkamervloer opnieuw betegelen

Ik wil de vloer van mijn badkamer opnieuw kan betegelen. Het gaat om 3 m2 wat momenteel al betegeld is. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels. Vervolgens moeten nieuwe tegels op de betonnen ondergrond geplaatst worden.


Tegelwerk en betegelen Wijk bij Duurstede
maandag 18 maart 2019

Badkamer en WC tegelen

Graag zou ik de arbeidskosten willen weten voor het plaatsten van 60 bij 60 cm tegels op de vloer, 7 m2. Daarnaast zullen er 30 bij 60 cm tegels tegen de wande geplaatst moeten worden. Deze oppervlakte is ongeveer 20 m2. De voegen dient doorlopend gelijk te lopen met de voegen van de muur.


Tegelwerk en betegelen Culemborg
donderdag 27 december 2018

Vloertegels leggen in een bijkeuken

Ik wil tegels in de bijkeuken laten plaatsen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 8 m2.


Tegelwerk en betegelen Culemborg
woensdag 31 oktober 2018

Opnieuw betegelen badkamer

Meerdere tegels in de badkamer zijn op 1 muur beschadigd. Wij willen de hele muur opnieuw laten betegelen de oude tegels dienen wel eerst verwijderd te worden. Graag ook mat witte tegels leveren met een afmeting van 33 x 25 cm. De badkamermuur heeft een oppervlakte van: 200 cm x 250 cm. Er hoeft geen sanitair verwijdert te worden.


Tegelwerk en betegelen Rijswijk
dinsdag 24 juli 2018

Tegels zetten in de badkamer

Ik wil tegels laten zetten in mijn badkamer (zoals op de tekening). Wanden zijn 2.60 x 1.10 meter + 2.60 x 1.50 meter. Hier komen tegels van 30 x 60 cm op. De vloer is 1.10 x 1.50 meter, met tegels van 30 x 60 cm. Ook een vloer van 1.50 x 0.90 meter met tegels van 30 x 120 cm. Verder een vloeroppervlakte van 1.30 x 1.70 meter, met tegels van 30 x 120 cm. De badkamer is van een nieuwe woning die casco is geleverd, wanden en vloeren zijn vlak.


Tegelwerk en betegelen Rijswijk
Offertes aanvragen