Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Assen

Opnieuw tegelen van de badkamer - Tegels - Assen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Opnieuw tegelen van de badkamer

Graag wil ik de wanden en de vloer van de badkamer laten betegeld. De oude tegels zijn nog aanwezig, kan hierover heen betegel worden of dienen deze te worden verwijderd? De wandoppervlakte is ongeveer 11 m2 en de vloer ongeveer 5 m2.


Tegelzetter Assen

Offertes tegels in Assen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Assen

dinsdag 27 juni 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

60 x 60 Voertegels en 32m plint in woonkamer op gladde afgewerkte vloer van 51 m2 aanbrengen. De tegels en plinten kunnen eventueel ook aangeboden worden. Kleur grijs met taupe teint. Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: woonvloer / interieurtoepassing Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Schoonloo
vrijdag 04 juni 2021

16m2 badkamer tegels eruit slopen en opnieuw betegelen

ik zoek iemand die globaal 16m2 tegelwerk eruit kan slopen en 16m2 opnieuw kan betegelen in de badkamer


Tegelwerk en betegelen Zuidlaren
zaterdag 12 september 2020

Vloeren in de nieuwbouwwoning betegelen (165 m2)

Ik zoek een tegelzetter voor het leggen van de vloer in onze nieuwbouwwoning in Assen. Afmeting tegel 20x150 cm, gerectificeerd. Oppevlak c.a. 165m2 incl. leverantie van lijm. Tegels en voeg verzorgen wij zelf. Aanvang werkzaamheden januari 2021. Betreft vloer op de beganegrond en verdieping. Geen plint (deze wordt nml in hout uitgevoerd)


Tegelwerk en betegelen Assen
zaterdag 11 juli 2020

Garage betegelen

Ik wil graag de vloer in de garage laten betegelen (ong. 70 m2). Het worden tegels van 60 x 60 cm of 60 x 30 cm. De lijm mag u offeren, indien gewenst kunnen we ook zelf voor de lijm zorgen.


Tegelwerk en betegelen Norg
dinsdag 22 januari 2019

Badkamer tegels leggen en putje

De douchevloer moet worden uitgelijnd en tegels gelegd. Tegels gekocht bij Praxis, maar klusser die het heeft gelegd was geen klusser maar een prutser. Er alles weer uit laten halen. Douchevloer is 0.90 1x 1.10. isolatielaag 18mm. Badkamer ook betegelen. Badkamer is 2.10x1.70 cm. Tegels zijn 10 x 10 cm. Graag tegelen op de bestaande tegelvloer indien mogelijk en uitlijmen.


Tegelwerk en betegelen Schoonloo
maandag 16 juli 2018

Badkamervloer betegelen

Wij willen onze badkamervloer graag laten betegelen. Het gaat om een badkamer van 4 tot 5 m2 waar al tegels in liggen. Deze tegels moeten er wel nog uitgehaald worden. De nieuwe tegels zijn al uitgezocht, het gaat om tegels van 35,5 x 71 cm. 31 augustus krijgen wij de sleutel van ons huis en we zouden het fijn vinden als dit project daarna zsm kan starten.


Tegelwerk en betegelen Assen
zaterdag 19 mei 2018

Vloertegels op de woonkamervloer leggen

Ik wil graag tegels laten leggen in de woonkamer. Er ligt nu een grindvloer in. Daar wil ik graag overheen een tegelvloer met hout imitatie. Bij elkaar 52 m2. Materialen mogen geleverd worden door de vakman.


Tegelwerk en betegelen Hijken
donderdag 22 maart 2018

Keukenvloer laten betegelen

Ik wil graag de vloer van mijn keuken laten betegelen (ongeveer 16 m2). Tegelsoort: plavuizen kleur grijs met de afmeting 60 bij 60 cm.


Tegelwerk en betegelen Assen
woensdag 07 maart 2018

Tegelwerken buitenshuis en binnen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We willen buiten antraciet tegels laten plaatsen en het lijkt ons leuk om dit ook door te trekken naar binnen. Ik wil de gehele benedenverdieping met betontegels. Woonkamer/keuken, hal, wc, schuur. Het is ongeveer 55 m2 binnen.


Tegelwerk en betegelen Assen
zaterdag 03 februari 2018

Binnen tegels laten leggen

Ik wil graag mijn bijkeuken laten betegelen. De tegels zijn er al. Het gaat om een muur van ongeveer 4.70 x 2.20 meter en eentje van 1.00 x 3.70 meter. Geen voorwerk nodig.


Tegelwerk en betegelen Assen
woensdag 17 januari 2018

Betegelen van een serrevloer in Romaans verband

Betreft een ruimte van 5.75 x 2.75 meter. Het gaat hier om de legging van tegels in Romaans verband, op een nieuwe betonnen vloer met vloerverwarming. Tegels bestellen in overleg.


Tegelwerk en betegelen Assen
maandag 01 januari 2018

Opnieuw tegelen van de badkamer

Graag wil ik de wanden en de vloer van de badkamer laten betegeld. De oude tegels zijn nog aanwezig, kan hierover heen betegel worden of dienen deze te worden verwijderd? De wandoppervlakte is ongeveer 11 m2 en de vloer ongeveer 5 m2.


Tegelwerk en betegelen Assen
donderdag 07 december 2017

Tegels zetten in de badkamer

Ik wil graag tegels op de badkamervloer laten plaatsen over de oude tegeltjes heen die goed vlak liggen. Er zitten 2 putjes in de vloer. 1 kan afgedekt o.i.d. worden. Het gaat om een vloer van 4 m2.


Tegelwerk en betegelen Assen
donderdag 30 november 2017

Woonkamer en hal betegelen

Op de begane grond in onze woning is vloerverwarming aangelegd en ik laat de vloer binnenkort egaliseren. Ik wil er daarna 45 m² keramische vloertegels van 60,5 x 60,5 laten plaatsen. Ik ontvang graag een offerte van een tegelzetter die daar binnenkort tijd voor heeft.


Tegelwerk en betegelen Assen
maandag 20 november 2017

Vloer betegelen met oude Harlinger plavuizen

Ik wil de gang vloer laten betegelen met geglazuurde oude Harlinger Plavuizen 20 bij 20 bij 1, 5 centimeter. De tegels worden aangeleverd door Harlinger Plavuizen in verschillende kleuren en dienen in wildverband gelegd te worden op een betonvloer.


Tegelwerk en betegelen Beilen
Offertes aanvragen