Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Waalwijk

Waterschade aan plafond herstellen - Totaalrenovatie - Waalwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Waterschade aan plafond herstellen

Door de storm 18 januari is er een dakpan scheef gewaaid. Hierdoor hebben wij schade in de slaapkamer aan het schuine dak. Dit zijn dakplaten met isolatie en de spachtelputz op de muur. De verzekering wil hiervan een offerte. Ook de afwerking aan het Velux raam is beschadigd.


Aannemer Kaatsheuvel

Offertes totaalrenovatie in Waalwijk vergelijken

Recente opdrachten in Waalwijk

woensdag 22 juni 2022

Betonnen constructiepaal herstellen

Er is een betonnen constructiepaal achter de woning die op de hoek is gescheurd. De eerste en 2e verdieping rust deels op deze constructie.


Renovatie Drunen
zaterdag 25 januari 2020

Balkon - schade berekenen en reperatie

De gemeente heeft een nieuw wegdek aangelegd. Hierdoor is mijn balkon aan het verzakken. De schroeven laten los en ik wil het graag laten herstellen. Het balkon is 1,20 meter breed en 2 meter lang. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.


Renovatie Sprang-Capelle
maandag 13 augustus 2018

Verven, behangen en laminaat leggen

Wil laminaat leggen en verven enbehangen in de woonkamer.


Renovatie Drunen
donderdag 03 mei 2018

Reparatie van plafond na waterschade

Wij hebben thuis op zolder een lekkage/verstopping gehad van de cv-ketel. Hier door is er water in de slaapkamer op het plafond gekomen en ook op het plafond in de woonkamer.


Renovatie Waalwijk
woensdag 14 maart 2018

Waterschade aan plafond herstellen

Door de storm 18 januari is er een dakpan scheef gewaaid. Hierdoor hebben wij schade in de slaapkamer aan het schuine dak. Dit zijn dakplaten met isolatie en de spachtelputz op de muur. De verzekering wil hiervan een offerte. Ook de afwerking aan het Velux raam is beschadigd.


Renovatie Kaatsheuvel
zondag 10 september 2017

Blokhut renoveren

Ik heb een zes hoekig tuinhuis waarvan het dak en de vloer nog goed zijn. De panelen beginnen nu erg te rotten. Ook de deuren en ramen zijn slecht. Het huisje is ongeveer 15 jaar oud. De doorsnee van de blokhut is 3 meter. Graag zou ik weten wat het renoveren van de blokhut zou kosten. En of dit nog te doen is of dat we beter een nieuw huisje kunnen laten plaatsen. Afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan. De werkplek is goed bereikbaar.


Renovatie Sprang-Capelle
maandag 24 juli 2017

Reparatie waterafvoer

Ik heb een serre. Bij hevige regenval stroomt het water niet snel genoeg weg. De afvoer loopt vol en water hoopt zich op en druppelt naar binnen. Ik zoek iemand die de afvoer repareert (het probleem zit waarschijnlijk in de grond, dus misschien moet een deel van het terras er dan uit) en het dak van serre volledig waterdicht maakt. Wat betreft het dak, denk ik dat het lood niet goed ligt en misschien moet er wat beter gekit worden.


Renovatie Waalwijk
donderdag 16 maart 2017

Schuurtje opkrikken om steunbalken te vervangen

De houten balken waar de schuur op steunt zijn aan vervanging toe (balken van een paar cm breed). Meerdere planken van de schuur zullen ook vervangen moeten worden. De schuur is ongeveer 3 meter bij 2.50 breed. Ook graag een stukje ophogen.


Renovatie Sprang-Capelle
maandag 10 oktober 2016

Asbest uit een golfplaten dak verwijderen

Wij gaan de volledige schuur afbreken. Het dak van golfplaten wil ik door een vakman laten doen daar deze platen asbest bevatten. Hiervoor is er nog geen inventarisatierapport aangevraagd. De oppervlakte is ongeveer 33 m2. De platen dienen te worden verwijderd en afgevoerd.


Renovatie Dussen
dinsdag 13 september 2016

Asbest uit een schuurtje verwijderen

We hebben een klein schuurtje (3 X 2 ongeveer) met een dakje waarvan we vermoeden dat het asbest is, wat kost het dit te laten verwijderen?


Renovatie Waalwijk
zondag 31 juli 2016

Betonrot behandelen

Ik wil graag betonrot laten verwijderen.


Renovatie Waalwijk
donderdag 17 maart 2016

Houtrot repareren

Houtrot bij kozijnen. Oude woonboerderij waarbij gedeeltes van de kozijnen zijn verrot, gaat om ongeveer vijf kozijnen van 1,88x1,20 mtr


Renovatie Waalwijk
woensdag 07 oktober 2015

Rookkanaal met asbest verwijderen

Graag wil ik weten hoeveel het kost om asbest uit een rookkanaal te verwijderen, enkel op de begane grond. En wat het kost om het gehele rookkanaal te laten verwijderen vanaf de begane grond t/m zolder. Graag een indicatie van kosten inclusief BTW. Het huis moet nog aangekocht worden dus willen we de kosten weten om mee te nemen in onze overweging.


Renovatie Drunen
donderdag 25 september 2014

Klein onderhoud aan de woning

Dakpannen aansmeren. +/- 10 pannen / gevelpannen nieuw bovenluik raamkozijn. ( is weggerot) lekkage dak kappel nakijken. ( bij slagregen kleine lekkage) doorboren buitenwand tbv afvoerrooster keuken. ( 1e etage- buitenmuur) extra groep in groepenkast aanbrengen en trekken elektra kabel voor inductiekookplaat. Doorboren wand badkamer tbv doortrekken water toevoer en afvoer.


Renovatie Sprang-Capelle
zondag 31 augustus 2014

Scheur in de keldermuur repareren

Bij de hevige regenval van enige weken geleden zijn mijn muren in de kelder gescheurd. Door deze scheuren blijft water sijpelen. Deze scheuren zou ik graag weer willen dichten. Scheur 1 is 90 cm (45 cm aan iedere zijde van de hoek). Scheur 2 is 80 cm (15 cm aan 1 zijde en 65 aan de andere zijde van de hoek). Is het mogelijk dat u mij een indicatie geeft van wat het dichten van deze scheuren gaat kosten? Zou u hierbij aan kunnen geven wat voor werkzaamheden ik dan kan verwachten en hoeveel tijd dit inneemt en hoeveel tijd eventueel tussen de verschillende werkzaamheden moet zitten? Graag een indicatie van kosten als u voldoende heeft aan foto's die ik u kan toesturen. Komen kijken mag ook.


Renovatie Meeuwen
Offertes aanvragen