Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Ede

Asbest zeilen van de benedenverdieping verwijderen - Totaalrenovatie - Ede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Asbest zeilen van de benedenverdieping verwijderen

Asbestzeilen op de benedenverdieping verwijderen. Zeilen zijn verlijmd. Rapport is aanwezig. Afmetingen zie rapport.


Aannemer Ede

Offertes totaalrenovatie in Ede vergelijken

Recente opdrachten in Ede

maandag 06 maart 2023

Betonvloer renoveren

In onze verbouwde woning is een gevlinderde betonvloer gelegd. Helaas zitten er zeer veel scheuren in en willen we deze laten repareren. Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: barsten, scheuren en gaten herstellen Om hoeveel vierkante meter gaat het?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Ede
dinsdag 19 februari 2019

Renovatie van chalet

Ons chalet heeft een nieuwe keuken nodig en hiervoor dienen o.a. aansluitingen te worden gerealiseerd voor magnetron, oven en ijskast. - keukenkastjes inbouwen - aansluitingen realiseren voor wasmachine en droger - de geiser dient vervangen te worden - de vloer isoleren


Renovatie Lunteren
dinsdag 08 mei 2018

Waterschade door een kapotte dakkapel

Door de storm is er aan de zijkant van mijn dakkapel een plank afgewaaid. Hierdoor is er waterschade ontstaan. Voor mijn verzekering heb ik een waterschaderapport nodig.


Renovatie Ede
zaterdag 10 februari 2018

Asbest zeilen van de benedenverdieping verwijderen

Asbestzeilen op de benedenverdieping verwijderen. Zeilen zijn verlijmd. Rapport is aanwezig. Afmetingen zie rapport.


Renovatie Ede
woensdag 10 januari 2018

Huiskamer en entree renoveren

Huiskamer: 1. Parketvloer schuren en opnieuw lakken: oppervlakte circa 50 m2 2. Stuken van twee wanden: circa 21 m2 en 15 m2 3. Witten van plafond (circa 50 m2) en overige wanden (circa 43 m2) 4. Wit verven van 2 nu bruine radiatoren 5. Vervanging van een verlichtingsbak (binnen) boven de ramen aan de voorzijde (nog door onszelf uit te zoeken, eventueel na uw advies) 6. Advies over eventuele vervanging van een tweetal aluminium schuifpuien. Vier kozijnen; twee schuivende delen en twee ramen.De schuifpuien zijn circa 40 jaar oud. Entree: 1. Schilderwerk wanden (circa 18 m2) 2. Vervanging van afdekmateriaal van het (verlaagde) plankenplafond (5,5 m2). In het zwarte doek erboven zitten gaten. 3. Wit verven van een nu bruine radiator Zolder: 1. mogelijk vervanging van afdekmateriaal van het (verlaagde) plankenplafond. In het zwarte doek erboven zitten gaten. Er heeft een wespennest gezeten, is weggespoten maar er komen nog steeds wat resten daarvan eruit gevallen.


Renovatie Ede
dinsdag 12 december 2017

Asbest vloerzeilen verwijderen

Ik heb een huis gekocht uit de 50'er jaren en daar zit in meerdere vloerzeilen asbest in. Grof gezegd gaat het om 6 bij 8 meter. Er is geen inventarisatierapport.


Renovatie Ede
woensdag 11 oktober 2017

Asbestverwijdering

552 m2 buitensanering 5 m2 2 binnensanering 2 m2 2A binnensanering 0. 5 m2 2A binnensanering


Renovatie Ede
maandag 24 juli 2017

Diverse werkzaamheden na een lekkage

Wij hebben forse lekkage gehad en daarbij zijn laminaatvloeren een plafond en kozijn beschadigd. We willen voor de volgende werkzaamheden graag een offerte ontvangen: 1. Drie laminaat vloeren + ondervloeren verwijderen en afvoeren. (4x4 meter, 3x2 meter, 2x2 meter) 2. Drie nieuwe laminaat vloeren en ondervloer leggen. 3. Vloeren afwerken met opstaande plinten en deze kitten en schilderen 4. Plafond schilderen (4x4 meter) 5. Kozijn ( 2x 1,5 meter) hout herstellen ivm waterschade. Ik zal zelf het nieuwe laminaat aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte voor de verzekeringsclaim. Zodra ik een akkoord heb ontvangen wil ik de klus graag op korte termijn laten uitvoeren.


Renovatie Ede
donderdag 09 februari 2017

Asbestplaten van een schuur verwijderen

Op de fietsenschuur liggen asbestplaten 320 x 300 cm. Hierin bevindt zich een lichtdoorlatend gedeelte van 100 x 160 cm. Alles moet vervangen worden. Er is nog geen asbestinventarisatierapport gemaakt. Wat zou het gaan kosten?


Renovatie Ede
donderdag 02 februari 2017

Gevolgschade van lekkage herstellen

GEVOLGSCHADE BINNEN en IN HET DAK. Om alles BINNEN en IN HET DAK weer in de oude staat terug te brengen zal het volgende gedaan moeten worden: Kamer 1: - 5 m² melamine en Agnesplaten. - Het verwijderen van 3 Agnes wandplaten van het plafond van de dakkapel. - Het verwijderen van de Agnes lijsten/plinten van het plafond van de dakkapel. - Het verwijderen van de melamine platen, die nu nog onder de Agnes platen zitten en onderdeel uitmaken van het dak van de dakkapel. Dit is de onderzijde van het dak. - Het verwijderen van en opnieuw goed aansluitend aanbrengen van isolatie 120 mm (±160 x ±120 cm) in het dak van de dakkapel. - Het afvoeren van de oude materialen. - Het opnieuw aanbrengen van dampremmende folie en deze aftapen. - Het opnieuw aanbrengen van 10 mm melamine plaat. - Let op dat de dampremmende folie niet doorboord wordt. Ook niet bij aanbrengen Agnesplaten. - Tussen de naden van het melamine plaat lijmende niet scheurende, elastische kit aanbrengen. - Tussen bestaande betonnen plafond en melamine plaat niet scheurende, elastische kit aanbrengen. - Het geverfde vinylbehang (b 10 cm x h 3 cm op gipsen muur) lijmen, er is water achter gezakt. - Het opnieuw aanbrengen van 3 Agnes wandplaten tegen het plafond. - Het afwerken met Agnes lijsten/plinten. - Het afwerken van de overgang Agnes platen, betonnen plafond met haakse lat in structuurverf gelijk aan betonnen plafond. - Lat afkitten. Kamer 2: - 4 m² melamine - Het is nog niet duidelijk of de melamine platen (er zitten hier geen Agnesplaten) vervangen moeten worden. - Het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de melamine platen - Het verwijderen van en opnieuw goed aansluitend aanbrengen van isolatie 120 mm (±160 x ±120 cm) in het dak van de dakkapel. - Het opnieuw aanbrengen van dampremmende folie en deze aftapen. - Het opnieuw aanbrengen van 10 mm melamine plaat. Let op dat de dampremmende folie niet doorboord wordt. - Het afvoeren van de oude materialen inc


Renovatie Ede
woensdag 13 juli 2016

Onderhoud in een koopwoning

Van aan/verleggen elektra tot verbouwen van de WC en de badkamer tot het stucen en latex spuiten (ongeveer 110 m2) en het dichtmaken van een trappengat. Voor de volledige en uitgebreide documentatie inclusief foto's: Zie bijgevoegd document. Globale indicatie is geen probleem, maar des te nauwkeuriger, des te beter. Start begin oktober.


Renovatie Ede
zondag 29 mei 2016

Asbest golfplaten afvoeren

Ik heb onlangs, nadat ik een asbestinventarisatierapport en toestemming van de gemeente had ontvangen, 99 m² asbesthoudende golfplaten van mijn dak verwijderd. Ik heb deze al in speciaal verpakkingsmateriaal van de gemeente verpakt en op mijn inrit gelegd. Ik wil deze nu laten afvoeren en ontvang hiervoor graag een offerte.


Renovatie Otterlo
woensdag 27 januari 2016

Asbest inventarisatie van een schuurdak en vervanging

Wij hebben op ons schuurdak ongeveer 35 m² vermoedelijk asbesthoudende golfplaten liggen. Volgens de gemeente is dit altijd het geval als de daken ouder zijn dan 20 jaar, en dat is bij ons zeker het geval. Wij willen een bedrijf uitnodigen om een inventarisatie te maken en willen een offerte ontvangen voor de verwijdering van de platen en het plaatsen van nieuwe.


Renovatie Ede
dinsdag 29 september 2015

Behangen en sauzen, trap infrezen voor antislip strips

Ik wil mijn hele nieuwbouwwoning laten behangen met renovlies behang. Ik denk dat het om meer dan 200 m2 behangwerk zal gaan. De woning heeft 3 verdiepingen. Ook ontvang ik graag een offerte voor het infrezen van de traptreden voor anti slip strips, het gaat om ongeveer 30 treden denk ik.


Renovatie Ede
dinsdag 09 september 2014

Opknapbeurt van de woonkamer

Graag offerte voor het opknappen van de woonkamer. Het betreft het witten van het plafond en eventueel de muren, het schilderen van de kozijnen en balkondeur en het plaatsen van schuifdeuren, waarvoor een kast weggebroken moet worden.


Renovatie Ede
Offertes aanvragen