Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Amersfoort

Betonrot herstellen - Totaalrenovatie - Amersfoort

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Betonrot herstellen

Goedendag, graag indicatie voor prijs voor herstel betonrot aan betonnen latei (met grind) aan voor en achterzijde woning. Tevens enkele plekken op onderzijde balkon aan achterzijde.


Aannemer Soest

Offertes totaalrenovatie in Amersfoort vergelijken

Recente opdrachten in Amersfoort

maandag 21 augustus 2023

2 trappen renoveren

De twee trappen zijn bekleedt met vloerbedekking, deze willen we laten verwijderen Ben je eigenaar?: Nee, ik word binnen de 3 maanden eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Amersfoort
maandag 20 februari 2023

Trap leuning plaatsen

We hebben een spiltrap van metaal met houten treden. 13 treden, 180 graden draai. De leuning is verloren gegaan bij vorige verbouwing en moet in zijn geheel vervangen worden. Graag twee opties vergelijken in prijs en haalbaarheid; 1) leuning (metaal?) in zijn geheel staand op de treden, zoals origineel. 2) leuning (hout) bevestigen aan de wand, deze loopt eerst een kort stukje recht, dan rond om de trap heen. Welk type trapleuning moet er geplaatst worden?: zowel vrijstaand als met muurbevestiging In welke materialen heb je interesse?: hout In welke uitvoering heb je interesse?: budgetvriendelijke oplossing Waar moet de borstwering geplaatst worden?: binnen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Amersfoort
maandag 12 december 2022

Eikenhouten trap + traphek zandstralen

Ik wil mijn gelakte eikenhoutentrap en traphek laten zandstralen. Hiervoor zoek ik een vakman. Hoeveel zal dit mij ongeveer gaan kosten?


Renovatie Nijkerk
maandag 19 september 2022

Waterdicht maken kruipruimte

Wij hebben grondwater in de kruipruimte. Daardoor lopen de convectorputten vol en krijgen we veel vocht in huis. Daarom willen we de kruipruimte van ca. 45m2 waterdicht maken.


Renovatie Leusden
dinsdag 29 maart 2022

Reparatie dakje van tuinberging (~7m2)

Door de storm is het dak van de tuinberging er afgewaaid met als gevolg dat het dakleer eruit komt. De oppervlakte is ongeveer 7m2. Graag op basis van foto's passende reparatie offerte maken voor dit huisje


Renovatie Amersfoort
woensdag 08 september 2021

Betonrot herstellen

Goedendag, graag indicatie voor prijs voor herstel betonrot aan betonnen latei (met grind) aan voor en achterzijde woning. Tevens enkele plekken op onderzijde balkon aan achterzijde.


Renovatie Soest
zondag 11 oktober 2020

Gat van kachelpijp in de betonvloer dichtmaken

Er is een gat in de betonvloer gemaakt om een kachelpijp doorheen te laten gaan, deze moet weer dicht gemaakt worden. Doorsnede: 16 cm.


Renovatie Amersfoort
zondag 12 juli 2020

Dakdoorvoer rookkanaal houtkachel dichtmaken

Ik ben voornemens de houtkachel te verwijderen en daarmee wordt het rookkanaal overbodig. Hiervoor dient het rookkanaal verwijderd te worden en dan de dakdoorvoer weer dicht gemaakt worden. Ik zoek iemand die de schoorsteen op het dak kan verwijderen en het dak kan herstellen aan buiten en binnenzijde


Renovatie Nijkerk
donderdag 09 april 2020

Balkonherstel woonhuis

Zie de bijgevoegde foto’s Herstelbehandeling en controle van enkele plekken van het balkon door een vakman. Groet!


Renovatie Barneveld
maandag 21 oktober 2019

Renovatie

Wij overwegen de aankoop van een nieuwe woning, een woning waar veel moet gebeuren. Een keukendeur moet vervallen, keuken dient verwijderd te worden, vloeren en muren glad, badkamer en toilet compleet, openslaande deuren naar de tuin, elektra dient aangepakt te worden, kozijn vervangen en wegwerken van de verwarmingsleidingen. Persoonlijk schat ik in dat twee mensen een week nodig zullen hebben. We zitten in de fase waarin we kosten moeten afwegen alvorens tot aankoop over te gaan, ik wil u niet vragen om een gedetailleerde kosten opgave, de aanschaf is immer nog niet zeker, maar kunt u een grove schatting van de kosten geven? Nogmaals ik wil u niet op werk jassen, een schatting van de kosten zou voor de beraming van de kosten wel erg helpen.


Renovatie Amersfoort
donderdag 22 augustus 2019

Diverse klussen in huis

Klus1; Bestaande entree aanbouw (60 diep, 300 br, 225 h.) vervangen door kunststof. Deur kan blijven maar moet geschilderd worden (of passende nieuwe kunststof deur als prijs verschil niet te groot is). Klus2; Bestaande serre afbreken en afvoeren. \ Aanbouw achter huis met badkamer en slaapkamer realiseren (Wand met kunststof kozijn tussen schuur v.d. buren en eigen schuur plaatsen. Eigen schuur ombouwen tot badkamer. Geheel overkappen [met lichtkoepels?]) Klus3; Afbouw zolderkamer: Platen vóór isolatie aanbrengen. Wandjes aanbrengen. Muur afwerken. Klus4; Aanrechtblad vervangen. Inductie kookplaat plaatsen. Nieuwe gootsteen plaatsen met kraan. Kan in verschillende fasen uitgevoerd worden. Kan in delen uitgevoerd worden


Renovatie Amersfoort
zondag 07 april 2019

Betonnen luifel repareren

Het betonnen luifel is 150 bi 80 cm groot. Er is 1 hoek van 30 cm die kapot is en waar de wapening aan het roesten is. Het luifel is uit 1965.


Renovatie Woudenberg
woensdag 16 januari 2019

Behangen, badkamermeubels monteren, boiler plaatsen enzovoort

Ontvang graag offerte voor: 1) Wanden van ongeveer 100 m2 te behangen. Vakman zorgt voor materiaal, ik het behang. 2) Plafond van ongeveer 60 m2 sauzen /stucen / spuiten 3) boiler plaatsen 4) Keukenblad vervangen voor nieuwe kunststof met waterkering. Inclusief aansluitingen, spoelbak infrezen, zagen gat voor kookplaat 5) Ventilatieroosters plaatsen 6) toiletpot vernieuwen en badkamermeubels monteren.


Renovatie Amersfoort
vrijdag 04 januari 2019

Kelder renovatie naar aanleiding van waterschade

Onze kelder is volgelopen met water door een gesprongen waterleiding en moet nu weer opgeknapt worden. Hier willen wij graag een offerte voor ontvangen. Afmetingen: Hoogte 1.80 x lengte 3.5 x breedte 1.85. Sowieso moeten de wanden opnieuw gestuct worden, en de vloer moet eerst beoordeeld worden voordat deze wordt opgeknapt.


Renovatie Amersfoort
maandag 30 juli 2018

Kachelpijp verwijderen

Ik heb een houtkachel in de woonkamer met een pijp naar het dak. Ik wil graag de pijp uit de woonkamer verwijderen. De rest kan blijven zitten. Daarnaast wil het gat in het plafond afgedekt/gedicht hebben. De kachelpijp loopt recht omhoog en is in de woonkamer on-geïsoleerd.


Renovatie Hoogland
Offertes aanvragen