Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Trap Weert

Vlizo trap door vaste zoldertrap vervangen - Trappen - Weert

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vlizo trap door vaste zoldertrap vervangen

Vervangen van vlizo trap naar vaste zoldertrap en trappen gat vergroten


Timmerman Weert

Offertes trappen in Weert vergelijken

Recente opdrachten in Weert

donderdag 29 juni 2023

Vlizo trap verwijderen + vaste trap plaatsen

Wij zouden graag vanuit het zijkamertje een vaste trap naar de zolder realiseren. De zolder heeft een houten vloer. Graag meedenken of dit mogelijk is.


Trappenbouw en traprenovatie Weert
maandag 24 oktober 2022

2 trappen renoveren (PVC)

Ik wil graag twee trappen laten renoveren. Er zit op dit moment geen bekleding op de trappen. Ik wil graag PVC op de trappen laten leggen. Het gaat op 26 treden en ze hebben allebei een kwart draai in de trap zitten.


Trappenbouw en traprenovatie Weert
dinsdag 26 april 2022

Vlizo trap door vaste zoldertrap vervangen

Vervangen van vlizo trap naar vaste zoldertrap en trappen gat vergroten


Trappenbouw en traprenovatie Weert
donderdag 31 maart 2022

Vlizotrap vervangen voor een vaste (houten) trap

We hebben nu een vlizotrap naar de zolder en willen heel graag een vaste trap naar de zolder. Nu zoeken we hier een vakman voor. De nieuwe trap graag van hout.


Trappenbouw en traprenovatie Maarheeze
vrijdag 15 mei 2020

Zandstraler trap 16 treden

Ik wil de trap laten zandstralen. Het betreft een rechte trap van 16 treden. De treden zijn 82 cm breed. Het is een hele oude trap en zou graag willen weten of het mogelijk is om deze te laten zandstralen en wat dit dan ongeveer gaat kosten. Trap is ongeveer net zou oud 1933. Doel is dat de trap kaal wordt om het te kunnen schilderen. Er zitten nu lijmresten op waarvan klant denkt dat zandstralen ter plekke de beste oplossing is. Staat open voor alternatieven


Trappenbouw en traprenovatie Hunsel
zaterdag 28 september 2019

Verwijderen vlizotrap en plaatsen vaste trap

Ik wil de huidige vlizotrap laten verwijderen en daarvoor een vaste gesloten trap naar de zolder laten maken en eventueel een dakkapel. Ik maak graag een afspraak met een vakman om de situatie te bekijken en alles op te meten.


Trappenbouw en traprenovatie Stramproy
donderdag 24 mei 2018

Trap bekleden met laminaat

Ik wil de traptreden van onze dichte trap (12 a 13 trede bij elkaar) laten bekleden met laminaat. Het gaat om een nieuwbouw woning dus geen voorwerk nodig. Ik haal zelf de materialen, graag zou ik de prijs willen weten voor het leggen.


Trappenbouw en traprenovatie Weert
dinsdag 10 april 2018

Eiken trap zandstralen

Trap bestaat uit 14 losse treden, deze zijn gedemonteerd. Naar alle waarschijnlijkheid zijn dit eiken traptreden. We willen deze laten stralen om zo meer profiel en structuur in de treden te krijgen waardoor de glimmende lak uitstraling verdwijnt.


Trappenbouw en traprenovatie Weert
woensdag 20 december 2017

Trap aanschaffen en plaatsen

Wij zijn bezig met een nieuwbouw project en willen graag een metalen trap plaatsen. De vergunning aanvraag loopt nu. Waarschijnlijk ergens in december 2018 zal de trap geplaatst kunnen worden. Graag ontvangen we informatie over soorten en prijzen.


Trappenbouw en traprenovatie Nederweert
zaterdag 30 september 2017

Traprenovatie met overzettreden

Ik wil de treden en stootborden van mijn dichte trap laten bekleden met traprenovatie. Deze wil ik dan bij Praxis kopen. Het is een dicht trap met 1 draai erin. Er ligt nu tapijt op, maar dat haal ik er zelf af. Ik wil graag advies krijgen en daarom even een afspraak maken. Ik ontvang ook graag uw prijsopgave.


Trappenbouw en traprenovatie Nederweert
dinsdag 26 september 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Heer/mevr. , Momenteel hebben we een zolder met vlizotrap (trapgat midden op overloop) Mogelijk willen we onze zolder gaan ombouwen als extra kamer, maar daar is wat werk voor nodig. Niet alleen qua trap, maar ook qua dakopbouw. We willen in dat geval dus het trapgat verplaatsen (en oude dus constructief goed dichtmaken) en een vaste trap realiseren. Vloer/plafond is hout. Trap zou recht worden (in einde van overloop) met afmetingen: H (vloer tot vloer) 260cm B 98cm 12 treden 17cm diep Dan houden we 70cm over voor muur van buren om draai om trapgat te kunnen maken. We hebben geen idee van kosten en zouden graag een grofweg prijs ontvangen zodat we weten of we hier budget voor hebben. Alvast bedank.


Trappenbouw en traprenovatie Weert
donderdag 25 mei 2017

Dolle zoldertrap laten repareren

I.v.m. problemen met onze vlizotrap merk Dolle type 4570 wens ik graag een beroep te doen op een monteur om het probleem op te lossen. De scharnieren staan scheef. Ik ben woonachtig in de Belgische grensstreek op 5 km vanaf Nederland.


Trappenbouw en traprenovatie Weert
donderdag 20 april 2017

Vaste trap naar zolder installeren

Ik wil graag een vaste trap laten plaatsen naar de zolder. Een halve ronding naar boven. Het moet een dichte trap zijn, inclusief trapleuning en een hekje op de zolder. Het gat in het plafond kan ik zelf maken en het plafond herstellen kan ik ook.


Trappenbouw en traprenovatie Weert
dinsdag 03 januari 2017

Vlizotrap door vaste trap vervangen

Wij willen onze vlizotrap graag laten vervangen door een dichte zoldertrap. We hebben een houten zoldervloer en daarin moet een nieuw trapgat worden gemaakt. Ook moet er een muurtje op de verdieping worden verwijderd, maar mogelijk kunnen wij dat zelf. Op de zolder staat een stuk schoorsteen, dus de trap moet goed worden ingemeten en een draai krijgen. Wij maken graag een afspraak om de situatie hier te bespreken en staan open voor uw advies. We ontvangen graag een gespecificeerde offerte.


Trappenbouw en traprenovatie Weert
maandag 15 augustus 2016

CanDo traprenovatieset aanbrengen

Is het mogelijk om ons een prijsindicatie te mailen inzake het renoveren van een trap (13 treden)? Wij hebben namelijk bij de Gamma het CanDo trappensysteem gezien. Er zit een draai in de trap. De vloerbedekking die er nu op zit, verwijder ik zelf.


Trappenbouw en traprenovatie Nederweert
Offertes aanvragen