Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Trap Heerlen

Nieuwe houten trap plaatsen(bg naar 1ste verdieping) - Trappen - Heerlen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Nieuwe houten trap plaatsen(bg naar 1ste verdieping)

Nieuwe trap plaatsen van de begane grond naar de eerste verdieping. We willen een dichte trap met wat bredere stappen dan bij de gewone trappen. We willen graag iets met hout die een warme kleur heeft bvb eiken, een soort grenen. We willen ook zo snel mogelijk iets inplannen.


Timmerman Eys

Offertes trappen in Heerlen vergelijken

Recente opdrachten in Heerlen

maandag 04 september 2023

Trap naar zolder

Trap naar zolder plaatsen. Beton vloer weg halen voor opening trap.


Trappenbouw en traprenovatie Heerlen
zaterdag 17 juni 2023

Vlizotrap repareren.

Vlizotrap is aan de zijkant losgeschoten (veer). Daardoor is ook de schroef in de zijkant afgebroken. Ik wil het laten repareren ofwel een nieuwe laten plaatsen. Heb er zelf weinig verstand van. Dus graag kundig advies en afhandeling.


Trappenbouw en traprenovatie Landgraaf
maandag 01 mei 2023

Trap renovatie laminaat

Trap met laminaat graag wit.


Trappenbouw en traprenovatie Landgraaf
zondag 09 april 2023

Zoldertrap plaatsen

Er moet een vaste trap naar de zolder komen. Dubbele draai


Trappenbouw en traprenovatie Hoensbroek
dinsdag 14 maart 2023

Trap naar zolder

Ik wil graag een trap naar zolder laten maken op onze woning. Het hoeft geen mega project te worden als we ervoor maar niet door de slaapkamers heen gaan.


Trappenbouw en traprenovatie Hoensbroek
dinsdag 07 februari 2023

Traprenovatie (hout)

Ik wil de trap graag laten bekleden met hout. Als dat te duur is dan kan de trap geverfd worden. Het zijn 13 treden en een plateau.


Trappenbouw en traprenovatie Voerendaal
maandag 14 november 2022

2 Trappen luchtgommen

Zoek een vakman die 2 trappen kan luchtgommen, 1 trap daarvan is een trap 2 x in hoekvorm met aan het rechter gedeelte een leuning met bewerking.


Trappenbouw en traprenovatie Voerendaal
dinsdag 27 september 2022

4 nieuwe betonnen trappen plaatsen

Ik wil graag 4 steektrappen, in totaal circa 35 tredes (begane grond naar 1e verdieping en 1e verdieping naar 2e verdieping). Waar moet de trap geplaatst worden?: binnen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Kerkrade
woensdag 14 september 2022

Trapleuningen opmeten en monteren

Ik zoek een vakman voor het opmeten en monteren van trapleuningen.


Trappenbouw en traprenovatie Amstenrade
dinsdag 13 september 2022

Nokverhoging

Ik wil graag een nokverhoging laten realiseren. Het moet een dubbele nokverhoging zuid op de achterzijde van mijn huis. Het zal ongeveer 4 meter breed moeten worden. Binnenzijde wil ik casco. En de buitenzijde met kunststof afgewerkt.


Trappenbouw en traprenovatie Landgraaf
maandag 15 augustus 2022

Lassen van ijzeren wenteltrap waarvan lasnaden van trede gedeeltelijk zijn gebroken en de overige lasnaden dienen te worden gecontroleerd

Goedendag, Wij hebben een stalen trap naar de zolder met 11 treden. Van een van deze treden is de lasnaad echter gedeeltelijk gebroken, wat zorgt voor een onveilige ongewenste situatie. Bovendien dient controle en eventueel reparatie plaats te vinden van de status van de lasnaden van de overige 10 treden. Doen jullie dergelijke zaken ook voor particulieren? Zo ja, dan zouden wij graag een offerte of prijsindicatie ontvangen. Als bijlage heb ik een aantal foto’s toegevoegd van de trap en ook een foto van de trede waarvan de lasnaad gedeeltelijk is gebroken. Wij hebben een stalen trap naar de zolder met 11 treden. Van een van deze treden is de lasnaad echter gedeeltelijk gebroken, wat zorgt voor een onveilige ongewenste situatie. Bovendien dient controle en eventueel reparatie plaats te vinden van de status van de lasnaden van de overige 10 treden. Doen jullie dergelijke zaken ook voor particulieren? Zo ja, dan zouden wij graag een offerte of prijsindicatie ontvangen. Als bijlage heb ik een aantal foto’s toegevoegd van de trap en ook een foto van de trede waarvan de lasnaad gedeeltelijk is gebroken. Gaarne reactie en alvast bedankt.


Trappenbouw en traprenovatie Bocholtz
donderdag 11 augustus 2022

Dichte trap renoveren met overzet-treden

Trap naar eerste verdieping laten voorzien van overzet-treden laminaat. Er ligt nu vloerbedekking op de trap maar deze verwijderen we zelf. Trap heeft 14 rechte treden, per tree (lxbxh) = 28x88x18).


Trappenbouw en traprenovatie Heerlen
woensdag 10 augustus 2022

Trap bekleden met overzettreden

We willen de trap bekleden met opzet treden van cando Eerst de maten opmeten. Graag wat advies en info.


Trappenbouw en traprenovatie Hulsberg
dinsdag 09 augustus 2022

Nieuwe houten trap plaatsen(bg naar 1ste verdieping)

Nieuwe trap plaatsen van de begane grond naar de eerste verdieping. We willen een dichte trap met wat bredere stappen dan bij de gewone trappen. We willen graag iets met hout die een warme kleur heeft bvb eiken, een soort grenen. We willen ook zo snel mogelijk iets inplannen.


Trappenbouw en traprenovatie Eys
zondag 10 juli 2022

2 Trappen zandstralen

Trap met houten balustrade zandstralen, ook onderkant. Houtworm in traptrede en kan pas bewerkt worden zodra deze helemaal kaal is. Huis uit 1923 met klassieke trap erin, aan één kant ook voorzien van spijlen en boven aan trap houten balustrade. Het gaat om 2 trappen.


Trappenbouw en traprenovatie Brunssum
Offertes aanvragen