Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Vleuten

Carrouselkast repareren + kraan kwartslag draaien - Keuken - Vleuten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Carrouselkast repareren + kraan kwartslag draaien

Carousselkast: Hij draait niet meer goed. Er is iets losgeraakt, of afgebroken. Bovendien is het frontje eraf gegaan. Kraan: Niet helemaal naar onze wens geplaatst. De hendel zit nu op een wat onhandige plek. Door de kraan een kwart te draaien, is het opgelost


Keukenspecialist Vleuten

Offertes voor keuken in Vleuten aanvragen

Recente opdrachten uit Vleuten

zondag 03 oktober 2021

Afzuigkap vervangen

We willen graag een nieuwe afzuigkap. De huidige is een M-system Plana, maar die is na 15 jaar aan vervanging toe. Het is wel van belang dat de nieuwe kap dezelfde afmetingen heeft, omdat de wandtegels er precies omheen zijn gemaakt. Graag ontvangen wij een voorstel voor een kap, inclusief montage. In overleg bestellen we de kap bij jou, of we bestellen hem zelf.


Keukenmontage en - renovatie Vleuten
vrijdag 03 september 2021

Inductieplaat laten installeren + fase-2 schakelaar installeren

Wij willen graag een inductieplaat laten installeren. Kunnen jullie misschien een quotatie geven om een tweefase schakelaar te installeren en een gewoon stopcontact te vervangen met een Perilex stopcontact? Wij wonen in een appartement. Ik kan een paar fotootjes doorsturen, als ik een mail krijg. Foto 2 is de hoofdbord waar ik een 2-fase-schakelaar nodig heb en foto 3 is het stopcontact die ik wil vervangen.


Keukenmontage en - renovatie Vleuten
dinsdag 29 december 2020

Keuken renoveren

De keuken waar het om gaat is 10-15 jaar oud, echter is alle apparatuur nog goed en vinden we de keuken ook nog mooi. We willen graag de keuken renoveren door nieuwe handgrepen en de keuken zwart te maken. Daarbij zitten er op de achterwand donkere tegels, die we graag vervangen voor lichte tegels of composiet.


Keukenmontage en - renovatie Vleuten
woensdag 15 april 2020

Keuken gereed maken voor plaatsing | Demontage + leiding/afvoerwerk (+ evt stucen)

Wij hebben een keuken gekocht en het zal waarschijnlijk in augustus, maar uiterlijk in september worden geplaatst door onze keukenboer. Wij willen graag een offerte voor het volgende: 1. Het demonteren van onze keuken, waarbij de "afvoer naar milieustraat" een aparte post is. Wij willen graag afwegen of het zelf gaan doen of door u laat doen. De keukenapparaten worden hergebruikt/verkocht, dus vergt voorzichtigheid. Zie bijlage voor de huidige situatie. 2. Wij moeten een loodgieter inschakelen om de leidingen/afvoer te verplaatsen/verlengen voor onze nieuwe keukenopstelling. De keukenboer heeft wel aangekaart dat de expertise van de loodgieter heel belangrijk is voor de beoordeling of de nieuwe opstelling haalbaar is? Iets met "de vaatwasser wordt niet aangesloten als een knik zit..." geen idee? Zolang zowel de vaatwasser als de afvoer van de spoelbak maar werkt :) Zie bijlage voor nieuwe situatie.\ Als dit na de demontage gelijk gedaan kan worden door dezelfde partij, is dit zeer wenselijk. BONUS: 3. Als u ook ervaring heeft met stucen, muur A (zie tekeningen) waar de bovenkasten hangen moet opnieuw gestuct worden.


Keukenmontage en - renovatie Vleuten
zondag 09 februari 2020

Carrouselkast repareren + kraan kwartslag draaien

Carousselkast: Hij draait niet meer goed. Er is iets losgeraakt, of afgebroken. Bovendien is het frontje eraf gegaan. Kraan: Niet helemaal naar onze wens geplaatst. De hendel zit nu op een wat onhandige plek. Door de kraan een kwart te draaien, is het opgelost


Keukenmontage en - renovatie Vleuten
zondag 25 augustus 2019

Keuken demonteren en voorbereiden voor nieuwe keuken

We hebben een nieuwe keuken aangeschaft en deze wordt in week 51 geplaatst. In week 50 willen we hier dan de voorbereidingen voor treffen. We zoeken een bedrijf die bestaande keuken kan demonteren en afvoeren en de voorbereidingen mbt gas, water en elektriciteit kan doen. De technische tekeningen krijgen we in de loop van volgende week. Wat weten we nu: - Gasleiding voor de kookplaat kan worden afgeknepen aangezien we elektrisch gaan koken - Water blijft of zelfde punt - Electrikiteit zal veel in gewijzigd worden - Eventueel nieuwe groep in meterkast aanmaken - Een verwarming zal moeten worden verhangen (ongeveer 1,5 meter opschuiven) - Eventueel de ruimte verven Kunnen jullie ons hierbij helpen?


Keukenmontage en - renovatie Vleuten
maandag 19 augustus 2019

Afzuigkap monteren boven een kookeiland

Ik wil een afzuigkap laten monteren boven een kookeiland. De afzuigkap is thans nog voorzien van een recirculatiefilter maar ik wil dit vervangen door luchtafvoer naar buiten. Gaten in plafond moeten ook opnieuw worden geboord omdat oude bouten tijdens stucadoorwerk zijn afgebroken en de oude boorgaten op één na zijn dicht gesmeerd. NB Ik heb al offerte van loodgieter om luchtafvoer op het dak te maken (keuken zit in uitbouw). Mocht u ook ervaring hebben met maken van luchtafvoeren op platte daken mag dit ook mee worden geoffreerd.


Keukenmontage en - renovatie Vleuten
dinsdag 02 oktober 2018

Oude keuken demonteren en voorbereiden nieuwe keuken

Mijn huidige keuken moet gedemonteerd worden. De water- en elektriciteitsleiding in de keuken moet worden aangepast en verplaatst. Een deel van de vloer moet opnieuw betegeld worden, de tegels hiervoor zijn aanwezig. De ondergrond van de keuken is beton en er is vloerverwarming aanwezig.


Keukenmontage en - renovatie Vleuten
woensdag 30 mei 2018

Koelkastdeur repareren

Onze koelkastdeur sluit niet meer goed. Het betreft een inbouw Siemens koelkast. Hoe duur is de reparatie daarvan en hoe snel kan dit gedaan worden? Bij voorkeur zsm, dus binnen enkele dagen! Graag een vrijblijvende opgave en antwoord.


Keukenmontage en - renovatie Vleuten
woensdag 21 februari 2018

Siematic laden- en kastfronten vervangen

Wij hebben een bestaande keuken van het merk Siematic, waarbij wij griploze witte hoogglans frontjes willen. Aantal Fronten: 40 Kleur: Hoogglans gepolijst Wit. Inclusief montage & inmeten.


Keukenmontage en - renovatie Vleuten
maandag 11 december 2017

Gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat

We koken nu op gas. Maar aangezien ik geen gas meer wil gebruiken, moet ik dus elektrisch gaan koken. Er moet dan een 2 of 3 -fasen aansluiting komen voor de inductie-kookplaat. Kan ik de huidige gasleiding gebruiken om daar doorheen de VD-draden te trekken voor de aansluiting? Immers de gasleiding ligt al van de meterkast naar de keuken en het is heel veel werk om een nieuwe 3/4 "-leiding te leggen van de meterkast naar de keuken.


Keukenmontage en - renovatie Vleuten
woensdag 20 september 2017

Afzuiging keuken naar buiten

Wij willen graag de afzuiging van onze keuken wijzigen. Op dit moment hebben we een afzuigkap met filter, maar willen nu de afzuiging naar buiten hebben. Wat moet daarvoor gebeuren: gat in de buitenmuur en een gat in de muur tussen keuken en gang (de afzuiging moet van de keuken naar de gang naar naar buiten). Afwerking van het afvoergat buitenmuur met ventilatierooster, aanleggen afvoerbuis gang (van buiten naar de keuken) en het aanbrengen van een koof (ongeveer 2 meter) over afvoerbuis in de gang.


Keukenmontage en - renovatie Vleuten
vrijdag 30 juni 2017

Schade aan de keukenkast repareren

Vanwege de verbouwing heb ik mijn keukenkast moeten demonteren. Tijdens het demonteren bleek dat er waterschade is ontstaan door de vriezer, waardoor de bodem van een van de kastdelen poreus geworden is. Bij het voorzichtig verplaatsen brak de onderste plank af. Hierdoor is de bodemplaat waar ook de poten aan vast zitten niet meer te bevestigen. Wij zouden graag een offerte willen hebben om deze schade te herstellen.


Keukenmontage en - renovatie Vleuten
dinsdag 14 maart 2017

Uitsparing vergoten in granieten blad

Ik wil een grotere wasbak dus ben opzoek naar een bedrijf die de uitsparing kan vergroten. Graag een betrouwbaar en verzekerd bedrijf. Woonachtig in Vleuten


Keukenmontage en - renovatie Vleuten
donderdag 19 januari 2017

Defecte inbouwkoelkast repareren

Koelkast werkte jaren goed tot afgelopen weekend. Het is een inbouw whirlpool. Ineens werd hij niet meer koud en begon water te lekken. Lampje brandt nog wel. Geen idee wat er mis is.


Keukenmontage en - renovatie Vleuten
Offertes aanvragen